paros Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Carmen - sunia znaleziona w lesie w Zielonce, gdzie była widziana od 2 dni. Nie wiadomo skąd się tu pojawiła. :shake: Prawdopodobnie została wyrzucona jak niepotrzebna rzecz, efekt przedwakacyjnych porządków. Sunia miała w swoim futerku mnóstwo rzepów :-( (widać na zdjęciach). Została już oczyszczona. Jest zdrowa, ale na 99% jest w ciąży. :-( W najbliższych dniach będzie miała sterylkę. Sunia ma około roku, jest bardzo łagodna. Lubi ludzi i dzieci, daje zrobić ze sobą prawie wszystko. Carmen szuka domu!!! Kontakt: Tel. 0 609 776 794 Z odwiedzin w DT (wrzesień 2007r) Nowe fotki Carmen (maj 2008r) Tutaj Carmen ze swoim kompanem Jordanem: Quote
paros Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ja ostatnio celowo wklejam mniejsze z możliwością obejrzenia wybranych fotek w powiększeniu ;) Czekamy na zdjęcia Carmen po oczyszczeniu z rzepów :-( Quote
_beatka_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 może podrzucić ja na sznucery?one chyba mają swoja strone z adopcjami? Quote
anouk92 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Carmen w rzeczywistości to piękna, sznaucerowata sunia. Nie wiem czy w tym tygodniu dam radę podjechać i zrobić jej nowe ładne fotki. Strasznie z niej kochana psina, na 100% miała swój dom i swojego Pana. Quote
anouk92 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Sunia wczoraj miała sterylizacje. Jest u p.Małgosi i czeka na nowy domek. Quote
_beatka_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 czy ona ma ogloszenia jakies czy allegro? jest piękna, na pewno ktoś szybko zwróci na nią uwagę aha i czy byla w ciąży? Quote
anouk92 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Sunia jeszcz chyba nie ma ogłoszen - zdjęcia z wątku na razie odstraszają - jak już dojdzie do siebie po sterylizacji to podjade i zrobię jej nowe zdjęcia. Quote
paros Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 _beatka_ napisał(a):super, to wtedy ją wystawię:razz: To fajnie :lol: Czekamy na ładne zdjęcia Carmen do ogłoszeń :roll: Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Chyba będę u Carmen i mogę zrobić zdjęcia. Ale mam problemy techniczne, żeby je samemu wrzucić. Czy mogę komuś na maila? Quote
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 zmysl daj mi na maila beatkac@op.pl jak tylko dostanę zdjęcia to zaraz ją wystawię:razz: Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dobra, zdjęcia zrobione, zaraz zobaczę, czy się coś nadaje. Quote
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 aha i czy wiemy coś o jej charakterze? zmysl, skoro mialeś znią kontakt to napisz mi proszę o niej jak najwięcej się da Quote
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 zmysl dostalam zdjęcia, są kiepskie jak na lalergo, bo nie ma na nich samej carmen:roll: ale to nic, wystawię tak jak jest, tylko napisz mi trochę o jej charakterku:razz: Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 _beatka_ napisał(a):zmysl dostalam zdjęcia, są kiepskie jak na lalergo, bo nie ma na nich samej carmen:roll: ale to nic, wystawię tak jak jest, tylko napisz mi trochę o jej charakterku:razz: Sorry:oops: . Słaby sprzęt i słaby fotograf. A poza tym Carmen mocno ruchliwa. To bardzo fajny, żywy (ale pozytywnie) piesek. Ma zdaje się około roku. Ogólnie bardzo przyjazna, ale nie dla kotów niestety. Poza tym dobry charakter. Quote
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213789330 allegro carmen nie wpisalam tylko kontaktu bo nie wiem co podac? numer pani joanny? czy kogoś z was? odpiszcie bo to pilne, musze uzupelnic tekst aukcji:razz::razz: Quote
Zmysł Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='_beatka_']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213789330 allegro carmen nie wpisalam tylko kontaktu bo nie wiem co podac? numer pani joanny? czy kogoś z was? odpiszcie bo to pilne, musze uzupelnic tekst aukcji:razz::razz: Nie jestem decydentem w tej sprawie, ale myślę, że numer p.Joanny to najlepszy pomysł. Quote
anouk92 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='_beatka_']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213789330 allegro carmen nie wpisalam tylko kontaktu bo nie wiem co podac? numer pani joanny? czy kogoś z was? odpiszcie bo to pilne, musze uzupelnic tekst aukcji:razz::razz: Tak podaj prosze numer P.Joanny. Reszta super!!!!!:loveu: Quote
_beatka_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ale musicie mi wyslać numer na pw bo ja nie mam jej numeru:roll: Quote
Recommended Posts