Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carmen - sunia znaleziona w lesie w Zielonce, gdzie była widziana od 2 dni. Nie wiadomo skąd się tu pojawiła. :shake: Prawdopodobnie została wyrzucona jak niepotrzebna rzecz, efekt przedwakacyjnych porządków.
Sunia miała w swoim futerku mnóstwo rzepów :-( (widać na zdjęciach). Została już oczyszczona. Jest zdrowa, ale na 99% jest w ciąży. :-( W najbliższych dniach będzie miała sterylkę.
Sunia ma około roku, jest bardzo łagodna. Lubi ludzi i dzieci, daje zrobić ze sobą prawie wszystko.
Carmen szuka domu!!!

Kontakt:
Tel. 0 609 776 794

Z odwiedzin w DT (wrzesień 2007r)

Nowe fotki Carmen (maj 2008r)

Tutaj Carmen ze swoim kompanem Jordanem:

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ostatnio celowo wklejam mniejsze z możliwością obejrzenia wybranych fotek w powiększeniu ;)
Czekamy na zdjęcia Carmen po oczyszczeniu z rzepów :-(

Posted

Carmen w rzeczywistości to piękna, sznaucerowata sunia.
Nie wiem czy w tym tygodniu dam radę podjechać i zrobić jej nowe ładne fotki.
Strasznie z niej kochana psina, na 100% miała swój dom i swojego Pana.

Posted

Sunia jeszcz chyba nie ma ogłoszen - zdjęcia z wątku na razie odstraszają - jak już dojdzie do siebie po sterylizacji to podjade i zrobię jej nowe zdjęcia.

Posted

zmysl dostalam zdjęcia, są kiepskie jak na lalergo, bo nie ma na nich samej carmen:roll:
ale to nic, wystawię tak jak jest, tylko napisz mi trochę o jej charakterku:razz:

Posted

_beatka_ napisał(a):
zmysl dostalam zdjęcia, są kiepskie jak na lalergo, bo nie ma na nich samej carmen:roll:
ale to nic, wystawię tak jak jest, tylko napisz mi trochę o jej charakterku:razz:

Sorry:oops: . Słaby sprzęt i słaby fotograf. A poza tym Carmen mocno ruchliwa. To bardzo fajny, żywy (ale pozytywnie) piesek. Ma zdaje się około roku. Ogólnie bardzo przyjazna, ale nie dla kotów niestety. Poza tym dobry charakter.