erka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Szukamy kochającego domku dla psiunia, należy mu się po takich przejściach! Quote
beka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jaki cudny psiak. Szkoda że w schronisku..:( Czy tam w Sochaczewie spisywane sa umowy adopcyjne. Żeby on na łańcuch nie trafił :( Quote
Zalosia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 beka, jak wspomniałaś o łańcuchu to tak mną tąpnęło, wtedy do mnie dotarło, że każdy psiak w mej okolicy uwiązany na krótkim, ciężkim łańcuchu (moja interwencja skończyła się pogonieniem widłami) wygląda identycznie jak ta cud psina, takie smutne misie leżące bez ruchu, tak apatyczne, że nie zwracają uwagi nawet na siadające na pysiach muchy, ŻADNYCH ŁAŃCUCHÓW Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 beka napisał(a):Jaki cudny psiak. Szkoda że w schronisku..:( Czy tam w Sochaczewie spisywane sa umowy adopcyjne. Żeby on na łańcuch nie trafił :( Oczywiście.......umowa adopcyjna i karta adopcyjna to obowiązek w Azorku, to schronisko miejskie....cała dokumantacja ma swoje archiwum....wszystko jest ok, domki też są sprawdzane :lol: Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pilnie szukamy domku dla tego młodego psiaka......On ma dopiero 8-9 miesięcy...tyle życia jeszcze przed nim....czy ktoś go pokocha :-( Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Co za biedactwo :-( Jak tak można. :angryy: Hopaj piesku na pierwszą stronkę po domek. On tam napewno gdzieś jest :) Quote
erka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ten biedak bardzo potrzebuje domku, z pewnościa szybciej wróciłby tam do zdrowia niz w warunkach schroniskowych. Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Biegnij na pierwszą stronę po domek. Ty musisz go znaleźć ! :) Quote
Ziutka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 asiamm napisał(a):w górę! ciekawe jak się rana goi :roll: Rana goi się dobrze. Rozmawiałam dzisiaj z panią Zytą i jest już lepiej....psiak bardzo tęskni...jest smutny :-( chociaż ogonek mu lata jak zobaczy człowieka :roll:....ale co mu po tym jak zaraz ten człowiek ginie z jego oczek i idzie do innych psiaków :shake: Quote
rita60 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 On czeka na domek,znow jest w stanie zaufac człowiekowi...... Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hopaj biedny psiaku na pierwszą stronkę :) Napewno znajdziesz domek :) Quote
erka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Podnoszę tego pięknego psiaka! Czy ktoś wie co u niego? Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 erka napisał(a): Czy ktoś wie co u niego? No właśnie też jestem ciekawy :) Jak się czuje i tak dalej :) Prosimy w miare możliwości o jakies informacje o nim :) Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='erka']Podnoszę tego pięknego psiaka! Czy ktoś wie co u niego? [quote name='przemas-ol']No właśnie też jestem ciekawy :) Jak się czuje i tak dalej :) Prosimy w miare możliwości o jakies informacje o nim :) Czytajcie post #41. Ziuta dzwoniła wczoraj i napisała czego się dowiedziała. Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :shake: Biedny psiaczek. Hopamy na pierwszą stronkę :) Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 MARCHEWA napisał(a):Mam nadzieję,że szybko znajdzie nowy domek. Napewno znajdzie :) Ona jest taka słodka :loveu: Quote
Zalosia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sandra, nie będę ukrywać, że mam pewną słabość do jednego schematu, uwielbiam takie miśki nazywać w hołdzie po największych (politycznie mam tylko na podwórku własnym), nie wiem czy się to imię zdubluje z jakimś azorkowym cudem, jak tak to dajcie znać, proponuję nazwać pieska SZEKSPIR, jak największe tego świata dramaty i najpiękniejsze miłosne poematy (oby dramaty stały się przeszłością ) Quote
Recommended Posts