Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 rita60 napisał(a):Moze by sie przydały jakie aktualne foty Szekspirka na zachete:roll:Gdzie był ogłaszany ? ze zdjęciami krucho niestety....nie mamy szelek a na obrożę nie można wziąć małego :-( :-(.......a za kratami to co to za zdjęcia :roll: Będziemy w niedziele u Szekspirka ....może coś wymyślimy Ogłaszany był na allegro i alegratce. Quote
DarkAngels Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jutro papatrze o jakieś szelki :) Mam nadzieje, ze coś znajde i , że Szekspirek bedzie mógł wyjśc na spacerek :) Quote
Ziutka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 erka napisał(a):Co będzie z tą raną w taki upał? :-( :-( :-( Nie mam pojęcia :-( :shake: Też mnie to bardzo martwi......w niedziele będziemy w schronisku... Quote
DarkAngels Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ziuta-23 napisał(a):Nie mam pojęcia :-( :shake: Też mnie to bardzo martwi......w niedziele będziemy w schronisku... Pozdrówcie i wymiziajcie ode mnie Szekspirka :) Quote
erka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie ma szans zrobic zrzutki wśród wolontariuszy, żeby kupić te szelki biedakowi? Przecież to znowu nie jakaś wielka suma. Quote
beka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja mam szelki po Once ale używała jak była szczeniakiem no do 56,7 miesięcy i obecnie sie w nie niemieści . Teraz ona waży 35 kg. Jeśli Szekspir mniejszy to może się nadadzą?? Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tfu...tfu...nie chce zapeszać ale może nasz Szekspirek już w sobotę pojedzie do nowego domku....do Warszawy. Narazie trwają rozmowy.... Będę Was informować....w sobotę się wszystko okaże :lol: Quote
rita60 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 O matko to by było pieknie:happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
Ziutka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Trzymajcie kochani trzymajcie.......Ja sama też trzymam barddzzzooo mocno....oby do soboty...:roll: Quote
DarkAngels Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę :) I trzymamy kciuki :thumbs: Quote
erka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oby się udało! Trzymamy mocno!:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
MARCHEWA Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ziuta i co z tym domkiem dla Szekspira? Oby sie udało. Quote
Ziutka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No jeszcze nic nie wiem :placz: :placz: Jutro mają zadzwonić :roll: :roll: Ehh.......nie lubię tak czekać :shake: Quote
DarkAngels Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ziuta-23 napisał(a):No jeszcze nic nie wiem :placz: :placz: Jutro mają zadzwonić :roll: :roll: Ehh.......nie lubię tak czekać :shake: Eh. To najgorsze co może być. Czekać na telefon. A to nie wiadomo o tórej zadzwonią i czy wogóle zadzwonią. Hopaj szekspirku na pierwszą stronkę po domek :) :multi: Trzymam kciuki :thumbs: Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Halooo. Czy już coś wiadomo ? Domku hop, hop :) Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Narazie cisza.....:-(.....państwo jeszcze na urlopie :placz: Ale dostałam maila od znajomej mi pani, której znajomi chcą pomóc jakiemuś psiakowi ze schroniska. Państwo mają bernardynkę po sterylizacji......więc czekamy nadal....co i jak....strasznie się denerwuje, że to wszystko tak długo trwa. Quote
asiamm Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 rana jest okropna :placz: jak dla mnie wcale się nie goi, na doidatek z jednej strony ocieka ropą a psina mimo wszystko jest wesoła, bardzo się cieszy na widok człowieka na naszą prośbę został przeniesiony z boksu, w którym siedział z psem do boksu z sunią przenosiny: Quote
Recommended Posts