Mudik Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Napradę Szymek nic nie strzeliłś w niedzielę??? A tak liczyłam na superowe zdjęcie mudiczka, naprawdę między innymi dlatego się cieszyłam ,że do was jadę:-( Quote
Ewa3 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A ja znow cały dzien siedze i sie gapie w zdjecie mojej małej:loveu: ale jak mozna inaczej przeciez takie sliczne malenstwo na tak slicznym zdjeciu:loveu: ps. mam nadzieje ze bedzie ich wiecej:razz: i ze moja klucha tez sie tam znajdzie:cool3: Quote
Regis Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Przepraszam wszystkich fisbowców za brak zdjęć z niedzieli, ale czułem się fatalnie i jakoś nie mogłem się zabrać do robienia zdjęć :/ postaram się to odrobić w Sopocie :) A teraz druga cześć zdjęć agilitowych: Quote
myriad Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Szymon, piekne zdjecia! Naprawde zjawiskowe :loveu: :loveu: :loveu: Widze, ze jestes nocnym markiem i zawsze wrzucasz w okolicach polnocy :-) Quote
Mudik Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ale Nas w Sopocie niet ale będziemy? w Pęcicach będziesz???? Quote
Regis Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wszystkim którym kazałem tak długo czekać na resztę zdjęć, serdecznie przepraszam. Wiecej wkrótce ;) Quote
Klaudia :-) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 super fotki,Milky ma świetne uszy:-) Quote
Anza&Hacker Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Fotki śliczne! :loveu: - mam nadzieje, że za rok też impreza się odbędzie :bigcool: Quote
Recommended Posts