Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mała sunia ,bokserze dziecko,ze złamaną szczęką i skrajnie wychudzona,obecnie jest na tymczasie ,za co serdecznie dziękuję Asi i jej rodzince(w nocy po długim i bolesnym leczeniu odszedł im ukochany kotek,ale od razu podjeli decyzję o przyjęciu kolejnej bidy potrzebującej pomocy).Boksia ma robocze imię Niunia ,jest wielką przylepą,ale bardzo boi się każdego ruchu,nie chce jesc póki nie zostanie sama w kuchni...moze kos pokocha sunię i da jej ciepły dom juz na zawsze??

na razie mam tylko jedno zdjęcie,ale będą inne juz niebawem

pilnie potrzebny dom stały i pomoc na leczenie suni

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczęka była złamana już dawno i jest krzywo zrośnięta,jest krzywa i suni wypada język.w poniedziałek będzie wiadomo jak będzie przebiegało leczenie.stosunek do psów jest ok,bawiła się trochę w ogrodzie z Apisem koleżanki

Posted

Niunia jest piekna :loveu:.........mam nadzieje, że szybko znajdzie się osoba, ktora pokocha tego pieknego faflunka :lol:........czy ktoś już może dzwonił w sprawie Niuni i pytał o nią :roll:

Posted

netti1 napisał(a):
Niunia uwielbia zabawę kamieniami,jak nie może uniesc to toczy noskiem

To identycznie jak mojej koleżanki boksia Bora :evil_lol: :evil_lol:....patyczki i zabawki ma gdzieś :diabloti:.....ale jak zobaczy kamień lub cegłówkę to :cool3: :loveu:.....uwielbia kamienie i tym podobne...:loveu: