Jackson Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zuzix napisał(a):Kiedy będzie w trójmieście? Ponawiam... Quote
puchu Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wolałabym elektroniczną. Jak nie, to przed wystawą. Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Martens napisał(a):Myślę, że "drogą elektroniczną" ;) puchu napisał(a):Wolałabym elektroniczną. Jak nie, to przed wystawą. A ja właśnie nie wiem w jaki sposób droga elektroniczną .. :roll::roll: Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zuzix napisał(a):Ponawiam... ;) do zobaczenia na czacie.. nie wiem czy ktoś Ci tu odpowie :eviltong: Quote
Martens Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No ja tez nie bardzo, ale dziś już nie ma siły się zagłębiać :evil_lol: Pewnie mailem. Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Martens napisał(a):No ja tez nie bardzo, ale dziś już nie ma siły się zagłębiać :evil_lol: Pewnie mailem. Tylko jestem wlasnie ciekawa na jaki adres bo tam nic nie ma :roll::roll: Quote
puchu Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 W regulaminie był "link" do strony www.kundle.pl, tylo, że teakiej strony nie ma. Może na dniach uruchomią... Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='puchu']W regulaminie był "link" do strony www.kundle.pl, tylo, że teakiej strony nie ma. Może na dniach uruchomią... No właśnie wiem :roll: To jak Wy już coś zadziałacie to mi powiedzcie :evil_lol::lol: najwyzej w dzien wystawy zaniose.:lol: Quote
puchu Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Tylko jak po 5 zgłosi sie psiaka, to dyplomik doślą, a tak dadzą na wystawie Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 puchu napisał(a):Tylko jak po 5 zgłosi sie psiaka, to dyplomik doślą, a tak dadzą na wystawie No wiem wiem czyytałam.. ale jak ja mam sie zglosic jak ta strona nie istnieje:cool3: Ja chce sie dobrze bawić ,Tośka tak samo.. dyplom nie potrzebny .. no ale zawsze cos.. Jakby jej sie jeszcze ciecza nie skonczyla to i tak przysle i i tak zrobimy zlot dogomaniaków ;);) Quote
asia&smyk Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zuzix chyba strone przed Twoim pytaniem o tym pisałam. ;) 29 września, w Madisonie. Quote
*Monia* Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzisiaj jak mi czas pozwoli (tzn jak psy pójdą spać ;) ) zabiorę się za wypełnianie formularza. Tylko będę musiała wszystko przepisywać, bo nie jestem u siebie w domu, a tu mam komputer jakiś dziwny wszystko się źle otwiera :(. Quote
Torzysława Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 *Monia* napisał(a):Dzisiaj jak mi czas pozwoli (tzn jak psy pójdą spać ;) ) zabiorę się za wypełnianie formularza. Tylko będę musiała wszystko przepisywać, bo nie jestem u siebie w domu, a tu mam komputer jakiś dziwny wszystko się źle otwiera :(. Ojjj to bedziesz miala troche przepisywania :roll: Jak juz skonczysz :p To daj znac co i jak :razz: Quote
Jackson Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='szelk@']Zuzix chyba strone przed Twoim pytaniem o tym pisałam. ;) 29 września, w Madisonie. O świetnie! Mam autobus prsto z pod domku :) A koś będzie? Quote
asia&smyk Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zuzix napisał(a):A koś będzie? Ja się może ze Smykiem wybiore. ;) Z tego co pamietam z ulotki, to beda mniej więcej takie kategorie: -najlepszy pies mały -najlepszy pies średni -najlepszy pies duży -najsympatyczniejszy pies pokazu -pies najbardziej podobny do właściciela -najmilszy szczeniak Quote
*Monia* Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ojjj to bedziesz miala troche przepisywania :roll: Jak juz skonczysz :p To daj znac co i jak :razz: Z tym komputerem się dogadać nie mogę jakoś i dopiero jak wrócę do domu to się za to wezmę :/. Ta mozilla mnie denerwuje. Quote
& Gloria & Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 W Bydgoszczy już XV raz odbędzie się WYSTAWA PSÓW WIELORASOWYCH organizowana prze bydgoskie schronisko dla zwierząt. Jest to jedna z najlepszych imprez organizowanych ze zwierzętami w Bydgoszczy. :loveu: ZAPRASZAM:loveu: Quote
Martens Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A nas chyba w Warszawie jednak zabraknie.. Bo do Baryłki niespodziewanie dołączył mały kundelek znajdka - nie dam rady zabrać obu, a raczej nikt się w tym czasie nie zaopiekuje. No i mój budżet legł w gruzach :p Quote
yash Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ja właśnie wróciłam .. :/ jezuu.. jak zwykle za późno przyjechaliśmy i nie zgłosiliśmy psa, ale pozwolili nam występować.. :/ wzięliśmy udział w kilku konkursach i oczywiście nic nie wygraliśmy.. no trudno.. mam kilka zdjęć, potem wstawie byłam oczywiście nastawiona na to, w końcu było dużo psów, no ale cóż Quote
puchu Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Strasznie mi nam się z mamą Rocky podobał :loveu: Ariuchna zgarnęła jedno z wyróżnień (czy jakkolwiek to się nazywało) i do domu wracał w bandance. Quote
yash Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ojej.. :D dzięki :D Ja Arię kojarzę! cudo, taki "inny" ;) Quote
basia bonnie Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Super! Szkoda, że to odbyło się daleko ode mnie... Yash, masz jeszcze foty? ;-) Quote
yash Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 mam, ale takie "mniej udane" ;) Wstawie ewnetualnie potem ;) Quote
Olciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://www.wigor-targi.com/targi,57,Program+Targów.html we Wrocławiu na targach zoologicznych jest wystawa kundelków :) ja będę tam na 100% z moją fretką.. i może psem.. Quote
Recommended Posts