Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martens napisał(a):
Myślę, że "drogą elektroniczną" ;)

puchu napisał(a):
Wolałabym elektroniczną. Jak nie, to przed wystawą.

A ja właśnie nie wiem w jaki sposób droga elektroniczną .. :roll::roll:

Posted

[quote name='puchu']W regulaminie był "link" do strony www.kundle.pl, tylo, że teakiej strony nie ma. Może na dniach uruchomią...
No właśnie wiem :roll:
To jak Wy już coś zadziałacie to mi powiedzcie :evil_lol::lol:
najwyzej w dzien wystawy zaniose.:lol:

Posted

puchu napisał(a):
Tylko jak po 5 zgłosi sie psiaka, to dyplomik doślą, a tak dadzą na wystawie

No wiem wiem czyytałam.. ale jak ja mam sie zglosic jak ta strona nie istnieje:cool3: Ja chce sie dobrze bawić ,Tośka tak samo.. dyplom nie potrzebny .. no ale zawsze cos.. Jakby jej sie jeszcze ciecza nie skonczyla to i tak przysle i i tak zrobimy zlot dogomaniaków ;);)

Posted

Dzisiaj jak mi czas pozwoli (tzn jak psy pójdą spać ;) ) zabiorę się za wypełnianie formularza. Tylko będę musiała wszystko przepisywać, bo nie jestem u siebie w domu, a tu mam komputer jakiś dziwny wszystko się źle otwiera :(.

Posted

*Monia* napisał(a):
Dzisiaj jak mi czas pozwoli (tzn jak psy pójdą spać ;) ) zabiorę się za wypełnianie formularza. Tylko będę musiała wszystko przepisywać, bo nie jestem u siebie w domu, a tu mam komputer jakiś dziwny wszystko się źle otwiera :(.

Ojjj to bedziesz miala troche przepisywania :roll:
Jak juz skonczysz :p To daj znac co i jak :razz:

Posted

[quote name='szelk@']Zuzix chyba strone przed Twoim pytaniem o tym pisałam. ;) 29 września, w Madisonie.

O świetnie! Mam autobus prsto z pod domku :) A koś będzie?

Posted

Zuzix napisał(a):
A koś będzie?

Ja się może ze Smykiem wybiore. ;)
Z tego co pamietam z ulotki, to beda mniej więcej takie kategorie:
-najlepszy pies mały
-najlepszy pies średni
-najlepszy pies duży
-najsympatyczniejszy pies pokazu
-pies najbardziej podobny do właściciela
-najmilszy szczeniak

Posted

Ojjj to bedziesz miala troche przepisywania :roll:
Jak juz skonczysz :p To daj znac co i jak :razz:

Z tym komputerem się dogadać nie mogę jakoś i dopiero jak wrócę do domu to się za to wezmę :/. Ta mozilla mnie denerwuje.

Posted

W Bydgoszczy już XV raz odbędzie się WYSTAWA PSÓW WIELORASOWYCH organizowana prze bydgoskie schronisko dla zwierząt. Jest to jedna z najlepszych imprez organizowanych ze zwierzętami w Bydgoszczy. :loveu:

ZAPRASZAM:loveu:

Posted

A nas chyba w Warszawie jednak zabraknie.. Bo do Baryłki niespodziewanie dołączył mały kundelek znajdka - nie dam rady zabrać obu, a raczej nikt się w tym czasie nie zaopiekuje. No i mój budżet legł w gruzach :p

Posted

ja właśnie wróciłam .. :/ jezuu.. jak zwykle za późno przyjechaliśmy i nie zgłosiliśmy psa, ale pozwolili nam występować.. :/ wzięliśmy udział w kilku konkursach i oczywiście nic nie wygraliśmy.. no trudno.. mam kilka zdjęć, potem wstawie

byłam oczywiście nastawiona na to, w końcu było dużo psów, no ale cóż

Posted

Strasznie mi nam się z mamą Rocky podobał :loveu:

Ariuchna zgarnęła jedno z wyróżnień (czy jakkolwiek to się nazywało) i do domu wracał w bandance.