Figolandia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 AniaB napisał(a):Pralinka :loveu: - mała suśka - prosi o dom!! Napiszcie mi coś o niej więcej, proszę... Malutka, to znaczy? Jaki ma charakter? Czy jest zdrowa, ewentualnie co jej dolega? Im więcej, tym lepiej... Może... Quote
israel Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pralinka nie jest ani malenka ani zbyt duza. Taka w sam raz - w klebie troche powyzej polowy lydki. Cudowne umszczenie, dluzszy wlos, puszysty ogon co widac na zdjeciach. Ma wspanialy charakter, niezwykle tolerancyjna dla psow, chetnie se z nimi bawi. Kocha ludzi, uwielbia zabawy pieszczoty i przytulanie - jest radosna i energiczna. Wlasciwie to jeszcze psie dziecko (tylko takie starsze ;)). Ma ok 1,5 roku. Jest zdrowa, po pierwsze cieczce, nie sterylizowana. To naprawde wyjatkowa sunia tylko jakos nie ma szczescia. W schronisku jest juz od kilku miesiecy chociaz ciagle ja oglaszamy... Quote
San_(jagodowa:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Przekochane,przytulaśne,przesłodkie stworzonko z niej:loveu: Quote
Figolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No, nie powiem, ale wylewni z tymi informacjami o psince to nie jesteście...:shake: 01 listopada odeszła moja ukochana sunia, Figa[*].... Wiem, że żaden inny pies nie wypełni mi pustki po NIEJ, ale szukam ... Tak jak Figa, ze schroniska... Zdradzę, że zako****ę się w.... hmm, jeszcze Pralince:evil_lol:, coraz bardziej, ale... W domu mam jeszcze dwa inne, dorosłe psy. Wybierając nowego towarzysza, muszę mieć i to na uwadze... Na podstawie fotek i kilku lakonicznych zdań to ja mogę wybierać co najwyżej makatkę...:mad: Dlatego piszcie mi o niej jak najwięcej! Czy kiedykolwiek mieliście okazję obserwować ją poza schroniskiem? Jak reagowała na nowe, nieznane otoczenie? Czy spokojnie zostaje w domu? Czy ma jakieś uczulenia? Czy jest zdrowa? Czy? czy? czy? czy?........ Nie unikajcie też tych mniej "atrakcyjnych" informacji. Z wieloma niepożądanymi cechami można sobie przecież poradzić, mam doświadczenie w pracy z psami - niektórzy z Was kojarzą mnie być może ze startów w obedience czy agility... Dajcie mi jakiś namiar na to schronisko, gdzie to wogóle jest??? (mam nadzieję, że w Polsce:diabloti:), jak tam dojechać? Chcę spotkać się z sunią na żywo, tylko w ten sposób będziemy mogły stwierdzić wzajemnie, czy do siebie "pasujemy" ( o ile to wogóle możliwe w warunkach schroniskowych...:shake:), albo poczujemy do siebie "to coś", albo nie... Quote
israel Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Figolandio - to co napisalismy o Pralince to wszystko co o niej wiemy... (pisanie nie jest moja najmocniejsza storna). Przed chwila dzwonilem do Pani Kierownik zeby dopytac i przekazac Ci jakies dodatkowe informacje i dowiedzialem sie ze Pralinka w sobote pojechala do nowego domku. Szkoda ze ta adopcja nie doszla do skutku - ominelo ja tyle fajnych rzeczy - psie sporty, kolezanki itp ale jednoczesnie bardzo sie ciesze ze malutka jest juz we wlasnym domku. Byla jednym z najradosniejszych psiakow w schronisku a tyle czekala... Powodzenia Pralinko w nowym domku! Quote
Figolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Też życzę jej powodzenia, bo ma w sobie to COŚ.... A ja szukam dalej... Quote
San_(jagodowa:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Moja dziewczynka poszła do domku:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Już zmieniam tytuł:lol: Quote
Recommended Posts