Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Prawda,że to śliczność jest?:loveu::lol:

Moze ja zabierzesz :evil_lol: pasuje do Jagody - kolorystycznie :) i kto to widzial miec tylko jednego psa :eviltong:

Posted

israel napisał(a):
Moze ja zabierzesz :evil_lol: pasuje do Jagody - kolorystycznie :) i kto to widzial miec tylko jednego psa :eviltong:

Ty się nie śmiej, bo niedługo prawdopodobnie będziesz miał czwartego psa, a gdybym wzięła Pralinkę to także piątego:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Uprzedzam lojalnie ze nie mamy miejsca na 4 psa :-( - ale to watek Pralinki - nie robic mi tu offow :P
Pralinka szuka domu - to jest najwazniejsze!
(San kiedy jedziesz po nia :P)

Posted

W jednym z postow przeczytalam ze Pralinka ma cieczke, czy to znaczy ze zostanie wysterelizowana po cieczce, czy tez musi sie zobowiazac do tego jej przyszly/a pan/i. a czy Pralinka ma ksiazeczke z aktualnymi szczepieniami.

Posted

Ada-jeje - Pralinka ma ksiazeczke i szczepienie przeciw wsciekliznie - reszta (przeciwko chorobom itp) nie wiem. Pani o ktorej Ci pisalismy chce zabrac ja po sterylizacji. Czesto psiaki sa sterylizowane w dniu w ktorym jada do domku (juz u siebie dochodza do zdrowia - w schronisku trudno im zapewnic opieke po sterylizacji).
Mozna wykonac tez sterylizacje psiaka u siebie i schronisko po przeslaniu faktury pokrywa kwote za jaka sterylizuje schroniskowy weterynarz - reszte pokrywa nowy wlasciciel.
pozdrawiam

Posted

Dziekuje za informacje, i czekam na realizacje moich zadan w stosunku do psa o ktorym ci pisalam. Jezeli ci ludzie faktycznie sie z nich wywiaza to znaczy ze sa godnia dania im nastepnego pieska, mam nadzeje ze tak bedzie i ze nie byly to tylko obiecanki cacanki.