cuciola Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ja od poczaktu karmie royalem najpierw karmilam babydogiem a teraz juniorem i jestem bardzio zadowolona Quote
cuciola Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 spotkalam sie z opinia, ze w baydogu i juniorze jest za duzo bialka co sprzyja rozrostowi miescni nad czym nie nadazaja kosci.. hodowcy zatem mowia zeby wczesniej niz proponuje producent przejsc na adulta..co o tym sadzicie? Quote
wolfi Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Skoro " junior" nie nadaje się dla juniorów ... to jaki w ogóle ma sens traktowanie takiej karmy na serio...? :o Quote
Guest papillonek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nie wiemjaki ,ale ja karmiłam juniorem i żadnych sensacji nie było,jak przeżuciliśmy sie na eukanubę to też nie ,więc obie te karmy są sredniej jakości i nie ma różnicy co do jakości.Moim zdaniem to pies powinien wybierać między tymi dwoma karmami ,ale dla wlaściciela wiekszą korzyść finansową przyniesie karmienie eukanubą. 1kg eukanuby_ok.25 zł 1 kg royala_40 zł. Quote
Recommended Posts