Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fochistka napisał(a):
e no bez przesady, bydle to ten facet który jest bezmyślny to po 1wsze, bo lazł na jakieś poszukiwania, pomysł 5letniego dziecka, a po drugie zatłukł ptaka kijem...a nazywanie zwierzaka w niczym nie gorszego od psa bydlęciem to lekka przesada, on po prostu zachował się zgodnie z naturą, na pewno nie zaatakował dlatego, że nie lubi jaminków

Po prostu zachowałabym na miejscu tego faceta tak samo, żeby ratować swojego psiaka. Ale z drugiej strony-mógł rzeczywiście pomyśleć i nie zabierać małego psa, który był niewątpliwie narażony na atak takiego ptaka. No i nie zatłukł, a "raz uderzył", chociaż... nie chce mi sie troche wierzyc, ze po jednym uderzeniu go zabił:roll:

Posted

trezba mieć trochę wyobraźni, pewnie chłop zobaczył orła i chciał żeby mu wylądował na ręce jak na filmach...juz siebie widział w roli bohatera pogromcy orłów. i dobrze mu tak jak jest głupi to niech teraz płaci. dobrze że psiak uszedł z życiem, jak by zginął to też by byyła w 100%wina tego dziada. szkoda ptaka pięknego.

Posted

Nie wiadomo do końca z tej wiadomości w jakim był wieku..., może w tym kraju idzie się wcześniej na emeryture. No gdyby to był Pudzianowski, to jeszcze bym była skłonna uwierzyć:evil_lol:

Posted

JAk szłam do szkoły to w trawie siedział mały kundelek, a nad nim latała wrona i próbowała go dziubnąć. Latała w kształcie litery V, gdzie ten najwęższy punkt był psiakiem... Odgoniłam ją torebką z butami.

Guest Agata_B
Posted

Guffi napisał(a):
A co z psem? Był bezpański?
Ja bym go wzieła...

Właśnie...zostawiłaś go tam? :-(