Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Żyrardowie panuje ogromne przepełnienie, w ciągu pól roku zostało adoptowanych zaledwie 6 psów. Szczeniaki które sie tam znajdują najczesciej pozostają w schronie az do doroslosci, starosci. Wśród nich znalazła się Bajka- młodziutka boksiowata.

Sunia jest wyjatkowo radosna i błaga o dom.

Malutka prosi o ręce do głaskania, o możliwość spojzenia na kogoś z tą iskierka miłosci w oczach.

Bajka powoli niknie w realiach schroniskowego życia...

Posted

agata-air napisał(a):
ze co??:)..................

no, niestety nie ta mina :(

nie ma: Małgosi, dwoch slodziakow, suni rotkowatej, suni onkowatej, suni bialej z laciata glowa, duzego psa onka, to juz 7, mirka Ci poda drugie tyle, bo jest na miejscu, jakbym przejrzala zdjecia, to pewnie tez bym sobie przypomniala... 6 adopcji... jeszcze pierniczki wyjechaly ze schronu i malutek...

Posted

w takim razie sorry...taka liczbe uslyszlam od pani dyrektor, czy ktoregos z jej pracownikow. Tak czy inaczej jest ogromne przepelnienie a na kazde 6wyadoptowanych wraca 10 nowych....i z tego co wiem od mirki masa psow jest w schronie latami, kilka pokazal mi ktore byly tu od szczeniaka

Posted

Też mi sie coś nie zgadza w liczbie adopcji... Przecież sama Fona wzięła 2 pierniczki i malutka, czyli 3 sztuki, dodac 2 psy wziete do Grodziska przez Monike, sama sie zajmowałam ta adopcja, 3 rottki zabrane przez dziewczyny od rottków, tez tym sie zajmowałam, bullek zabrany przez naomi, tez widziałam i jeszcze widziałam adopcje jednego szczeniaka i krzywołapka o innych adopcjach to tylko sie dowiadywałam, gdy nie widziałam danego psa i o niego zapytałam. Kto powiadział o 6 adopcjach, może w ciagu miesiaca?
Przepełnienie jest i nie ma co mówić,ze jest dobrze, bo jest sytuacja tragiczna, nie są przyjmowane ani psy ani koty.
A obiecanych nowych boksów nie ma i pewnie nie bedzie, bo ''mądry obiecuje a głupi (czyli ja i Ty Fono) sie raduje''.
Obiecanki o nowych boksach były na pewno,żebysmy sie odczepiły i tyle...

Posted

wiecie co to byla taka informacja o hop, malo psow wyadoptoujemy, jest pzepelnienie, w ciagu pol roku poszlo chyba z 6... nie jest istotne, wazne ze malutka czarna ma dom!!!!!!!!!!!! a boksia czeka nadal...moze znajdze sie tez cos dla reszty schroniskowych, kilka informacji o domkach dostalam

Posted

naprawde nikt nie interesuje sie ta boksia (w sensie domku)!!! Ona tak bardzo go potrzebuje. Z charakteru to typowy boks: wesoła energiczna no i bardzo oddana czlowiekowi:)