Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak się obawiałam rudy nie wrócił do kryjówki. Zostawione jedzenie zniknęło, rano przyszła matka i jeszcze zjadła, ale małego nie ma. Szłam potem za nią w głąb działek, ale straciłam ją z oczu w gąszczu krzaków. Myślę, że wyniosła gdzieś małego.

Koteczka którą znalazłam już prawie sie zadomowiła. Ślicznie je i załatwia się już do kuwetni. Jak jest zmęczona wraca do swojego koszyczka i śpi. Bawi się myszką i poluje na swój ogon. Jest bardzo mruczasta:loveu:
Z żalem serca będę musiała ją oddać.

Posted

Czarno - ruda koteczka z odrobiną białego okazała się kocurkiem:lol: Wczoraj pojechała do Wandy (Jeszcze raz dzieki cioteczko:loveu: ), a ja strasznie za nią tęsknie. On jest cudny. Prześliczny i w dodatku ze wspaniałaym charakterem.

Posted

anilla napisał(a):
cudooo!!! ale jesteście pewne ze to kocurek?? jeszcze nie słyszałam o szykdkretowym kocurku ;)

kocurek! Oglądał go nawet wet!! Wszyscy w są w szoku!

Posted

no to jeszcze parę fotek

mój Filip był bardzo zdziwiony cóż to za stwora przyprowadziłam ze sobą

ulubione miejsce do spania - u ciotki na kolanach:loveu:

Posted

wandul 66 napisał(a):
koteczek po oderobaczeniu przestał jeśc , wczoraj odszedł za TM - zatruł sie toksynami z martwych robali:placz: :placz: :placz:

o ......!!!! Wandziu tak mi przykro trzymaj się :(

biedne maleństwo....[']