Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki torcik dostaliśmy w niedzielę od teściowej:crazyeye: Jedynie 4 kg:cool1:

I oprowadzanie wycieczki całkiem jak w zoo:evil_lol::diabloti:

Koniec......:multi::multi::multi:
Chciałyście zdjęcia to macie:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaaaacieeeeeee... ile zdjęć!!! :crazyeye::crazyeye::multi::multi:
i sie nie zdecydowałam które zacytować :oops: wszystkie super.... z wyjątkiem tortu :razz: nie żeby nie był piękny ale.... nie lubiam tortów więc nie mogę skłamać że "mniam" ;);)

pozdróweczka dla WAS i Waszego stadka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jaaaacieeeeeee... ile zdjęć!!! :crazyeye::multi:
i sie nie zdecydowałam które zacytować :oops: wszystkie super.... z wyjątkiem tortu :razz: nie żeby nie był piękny ale.... nie lubiam tortów więc nie mogę skłamać że "mniam" ;)

pozdróweczka dla WAS i Waszego stadka :loveu::loveu:

Jak można nie lubić tortów??:crazyeye::crazyeye:Żałuj kobieto bo ten był pyyyycha:lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:fotki ...fotki..fotki....
cudeńka małe i te troszke większe:loveu::loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone70-1.jpg

:loveu::loveu:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']ale...ja cie.....ale fotów było.....
rewelacja...
kreacja ładna , subtelna...i nierozowa...:diabloti:

dzieciaki cudowne....
a to cos male czarne co sie pluskało w basenie scwaniaste jakies mocno:loveu:
Nie różowa na złość Pysi:diabloti::evil_lol:
Ten mały Blackobsession baaaardzo cwaniasty:lol:
[quote name='madzia i medor']:loveu: :loveu: Rewelacja:cool3:
http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone134.jpg

Śliczna kreacja, ffffoogóle wszystko fuul-wypas;)
Dziękuję za słowa uznania:razz:

Posted

[quote name='clockwork']no nie lubiam... i na samo słowo TORT dostaje dreszczy...
Oooo:crazyeye: kochana!! Czyżby jakaś trauma z dzieciństwa??:razz: Psychoanalityk by sie przydał:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a ja wiem co jest po dreszczach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
co?? co?? dawaj!!:evil_lol:
A co wy tak cały czas parami łazicie??:eviltong:

Posted

[quote name='bouvik']Oooo:crazyeye: kochana!! Czyżby jakaś trauma z dzieciństwa??:razz: Psychoanalityk by sie przydał:evil_lol:

co?? co?? dawaj!!:evil_lol:
A co wy tak cały czas parami łazicie??:eviltong::shake:nie powiem ...nie wypada...:eviltong:
Parami:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NAS jest 3 ....a może i 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo we 3 to mamy wspólnego mózga;)....i tak wogóle...:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie powiem ...nie wypada...:eviltong:
Parami:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NAS jest 3 ....a może i 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo we 3 to mamy wspólnego mózga;)....i tak wogóle...:eviltong:

Bossze to źle z wami jak wy mózgi szczątkowe macie:crazyeye::eviltong:
Dobra lece się doprowadzić do stanu " wyjściowego", bo z Młodą do weta na szczepienie jadę:p i maluchom po specyfik na odrobaczenie:p
papatki- będę później:hand:

Posted

[quote name='bouvik']Bossze to źle z wami jak wy mózgi szczątkowe macie:crazyeye::eviltong:
Dobra lece się doprowadzić do stanu " wyjściowego", bo z Młodą do weta na szczepienie jadę:p i maluchom po specyfik na odrobaczenie:p
papatki- będę później:hand::poj nie nie ...z nami jak najlepiej ....no chyba nie wierzysz w pozory:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poznałas nas przecie w realu ...znaczy w Ustroniu
Głaski dla maluszków:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:poj nie nie ...z nami jak najlepiej ....no chyba nie wierzysz w pozory:evil_lol::evil_lol:...poznałas nas przecie w realu ...znaczy w Ustroniu
Głaski dla maluszków:loveu:

Ano poznałam, ale długość spotkania nie pozwoliła ocenić stanów waszych mózgów:eviltong: Ale jestem dobrej myśli....:razz:
Głaski przekazane:loveu:

[quote name='Pegaza']Witam:loveu:
jee ile fotek wstawiłaś:loveu:
ta najbardziej mi się podoba
http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone70-1.jpg
kreacja też sliczna:p
torcik taki kawalątek zjem ale na śmietanie bo na kremach:shake: lubie
wasz wyglądał smakowicie:p
wycieczka zoo była darmowa czy odpłatna?:evil_lol:
basenik,zjeżdzalnia "dywanik antypoślizgowy" nieżle sie urządziłaś:lol:
pozdrowienia :p
Witam cię :multi:
Wycieczka oczywiście była darmowa, ale jej koszt się zwrócił w postaci prezentów urodzinowych:diabloti:
Urządziłam się faaaajnie ale szkoda, że moja doopa nie mieści się w zjeżdżalni:evil_lol:
[quote name='malawaszka']REWELACJA!!!! super fotorelacja :loveu::loveu::loveu: maluchiii boskieeeee :multi::multi:
Witam cię Waszko droga:multi::multi:
Przyjedź do nas to zobaczysz maluchii w realu- są rewelacyjne:loveu: i ząbki mają takie fajne:diabloti::evil_lol:
Po raz kolejny zapraszam;)

Posted

[quote name='bouvik']Ano poznałam, ale długość spotkania nie pozwoliła ocenić stanów waszych mózgów:eviltong: Ale jestem dobrej myśli....:razz:
Głaski przekazane:loveu:

dlatego nasze spotkanka i wizyty trwają do 2 godzin.... coby nie pokazać swojego prawdziwego JA :cool1:

Witam cię Waszko droga:multi::multi:
Przyjedź do nas to zobaczysz maluchii w realu- są rewelacyjne:loveu: i ząbki mają takie fajne:diabloti::evil_lol:
Po raz kolejny zapraszam;)

ONA nie ma czasu... na nic i na nikogo :cool1: :mad:

Posted

[quote name='bouvik']Patrz ilu osobom podpadłaś:evil_lol::evil_lol: Musisz się zrehabilitować:lol:

nooo.. rehabilitacja musiałaby być długa i bolesna :diabloti::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ja się witam:lol!::lol!::lol!::grins:

I ja cię witam:loveu:
Ja nie wiem co na tym moim blożku się wyprawia,:shake: ale koleżanki jakieś sadystyczne zapędy mają:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie jakies torturki???:diabloti:
Wystarczy, że do mnie przyjedzie:lol: Rzucę ją na pożarcie 9-tce WAMPIRKÓW:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie jakies torturki???:diabloti:

[quote name='bouvik']I ja cię witam:loveu:
Ja nie wiem co na tym moim blożku się wyprawia,:shake: ale koleżanki jakieś sadystyczne zapędy mają:diabloti:
noooo... Ta Agunia :shake::shake::shake: ehhhh.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: