bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Taki torcik dostaliśmy w niedzielę od teściowej:crazyeye: Jedynie 4 kg:cool1: I oprowadzanie wycieczki całkiem jak w zoo:evil_lol::diabloti: Koniec......:multi::multi::multi: Chciałyście zdjęcia to macie:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 jaaaacieeeeeee... ile zdjęć!!! :crazyeye::crazyeye::multi::multi: i sie nie zdecydowałam które zacytować :oops: wszystkie super.... z wyjątkiem tortu :razz: nie żeby nie był piękny ale.... nie lubiam tortów więc nie mogę skłamać że "mniam" ;);) pozdróweczka dla WAS i Waszego stadka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :multi::multi::multi::multi:fotki ...fotki..fotki.... cudeńka małe i te troszke większe:loveu::loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone70-1.jpg Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ale...ja cie.....ale fotów było..... rewelacja... kreacja ładna , subtelna...i nierozowa...:diabloti: dzieciaki cudowne.... a to cos male czarne co sie pluskało w basenie scwaniaste jakies mocno:loveu: Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :loveu: :loveu: Rewelacja:cool3: http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone134.jpg Śliczna kreacja, ffffoogóle wszystko fuul-wypas;) Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']jaaaacieeeeeee... ile zdjęć!!! :crazyeye::multi: i sie nie zdecydowałam które zacytować :oops: wszystkie super.... z wyjątkiem tortu :razz: nie żeby nie był piękny ale.... nie lubiam tortów więc nie mogę skłamać że "mniam" ;) pozdróweczka dla WAS i Waszego stadka :loveu::loveu: Jak można nie lubić tortów??:crazyeye::crazyeye:Żałuj kobieto bo ten był pyyyycha:lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:fotki ...fotki..fotki.... cudeńka małe i te troszke większe:loveu::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone70-1.jpg :loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ale...ja cie.....ale fotów było..... rewelacja... kreacja ładna , subtelna...i nierozowa...:diabloti: dzieciaki cudowne.... a to cos male czarne co sie pluskało w basenie scwaniaste jakies mocno:loveu: Nie różowa na złość Pysi:diabloti::evil_lol: Ten mały Blackobsession baaaardzo cwaniasty:lol: [quote name='madzia i medor']:loveu: :loveu: Rewelacja:cool3: http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone134.jpg Śliczna kreacja, ffffoogóle wszystko fuul-wypas;) Dziękuję za słowa uznania:razz: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bouvik']Jak można nie lubić tortów??:crazyeye::crazyeye:Żałuj kobieto bo ten był pyyyycha:lol: no nie lubiam... i na samo słowo TORT dostaje dreszczy... Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']no nie lubiam... i na samo słowo TORT dostaje dreszczy...:razz:...a ja wiem co jest po dreszczach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='clockwork']no nie lubiam... i na samo słowo TORT dostaje dreszczy... Oooo:crazyeye: kochana!! Czyżby jakaś trauma z dzieciństwa??:razz: Psychoanalityk by sie przydał:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a ja wiem co jest po dreszczach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: co?? co?? dawaj!!:evil_lol: A co wy tak cały czas parami łazicie??:eviltong: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bouvik']Oooo:crazyeye: kochana!! Czyżby jakaś trauma z dzieciństwa??:razz: Psychoanalityk by sie przydał:evil_lol: co?? co?? dawaj!!:evil_lol: A co wy tak cały czas parami łazicie??:eviltong::shake:nie powiem ...nie wypada...:eviltong: Parami:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NAS jest 3 ....a może i 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo we 3 to mamy wspólnego mózga;)....i tak wogóle...:eviltong: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie powiem ...nie wypada...:eviltong: Parami:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NAS jest 3 ....a może i 4 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo we 3 to mamy wspólnego mózga;)....i tak wogóle...:eviltong: Bossze to źle z wami jak wy mózgi szczątkowe macie:crazyeye::eviltong: Dobra lece się doprowadzić do stanu " wyjściowego", bo z Młodą do weta na szczepienie jadę:p i maluchom po specyfik na odrobaczenie:p papatki- będę później:hand: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bouvik']Bossze to źle z wami jak wy mózgi szczątkowe macie:crazyeye::eviltong: Dobra lece się doprowadzić do stanu " wyjściowego", bo z Młodą do weta na szczepienie jadę:p i maluchom po specyfik na odrobaczenie:p papatki- będę później:hand::poj nie nie ...z nami jak najlepiej ....no chyba nie wierzysz w pozory:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poznałas nas przecie w realu ...znaczy w Ustroniu Głaski dla maluszków:loveu: Quote
Pegaza Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam:loveu: jee ile fotek wstawiłaś:loveu: ta najbardziej mi się podoba http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone70-1.jpg kreacja też sliczna:p torcik taki kawalątek zjem ale na śmietanie bo na kremach:shake: lubie wasz wyglądał smakowicie:p wycieczka zoo była darmowa czy odpłatna?:evil_lol: basenik,zjeżdzalnia "dywanik antypoślizgowy" nieżle sie urządziłaś:lol: pozdrowienia :p Quote
malawaszka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 REWELACJA!!!! super fotorelacja :loveu::loveu::loveu: maluchiii boskieeeee :multi::multi::multi: Quote
bouvik Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:poj nie nie ...z nami jak najlepiej ....no chyba nie wierzysz w pozory:evil_lol::evil_lol:...poznałas nas przecie w realu ...znaczy w Ustroniu Głaski dla maluszków:loveu: Ano poznałam, ale długość spotkania nie pozwoliła ocenić stanów waszych mózgów:eviltong: Ale jestem dobrej myśli....:razz: Głaski przekazane:loveu: [quote name='Pegaza']Witam:loveu: jee ile fotek wstawiłaś:loveu: ta najbardziej mi się podoba http://i180.photobucket.com/albums/x258/Justyna81/tn_zmniejszone70-1.jpg kreacja też sliczna:p torcik taki kawalątek zjem ale na śmietanie bo na kremach:shake: lubie wasz wyglądał smakowicie:p wycieczka zoo była darmowa czy odpłatna?:evil_lol: basenik,zjeżdzalnia "dywanik antypoślizgowy" nieżle sie urządziłaś:lol: pozdrowienia :p Witam cię :multi: Wycieczka oczywiście była darmowa, ale jej koszt się zwrócił w postaci prezentów urodzinowych:diabloti: Urządziłam się faaaajnie ale szkoda, że moja doopa nie mieści się w zjeżdżalni:evil_lol: [quote name='malawaszka']REWELACJA!!!! super fotorelacja :loveu::loveu::loveu: maluchiii boskieeeee :multi::multi: Witam cię Waszko droga:multi::multi: Przyjedź do nas to zobaczysz maluchii w realu- są rewelacyjne:loveu: i ząbki mają takie fajne:diabloti::evil_lol: Po raz kolejny zapraszam;) Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='bouvik']Ano poznałam, ale długość spotkania nie pozwoliła ocenić stanów waszych mózgów:eviltong: Ale jestem dobrej myśli....:razz: Głaski przekazane:loveu: dlatego nasze spotkanka i wizyty trwają do 2 godzin.... coby nie pokazać swojego prawdziwego JA :cool1: Witam cię Waszko droga:multi::multi: Przyjedź do nas to zobaczysz maluchii w realu- są rewelacyjne:loveu: i ząbki mają takie fajne:diabloti::evil_lol: Po raz kolejny zapraszam;) ONA nie ma czasu... na nic i na nikogo :cool1: :mad: Quote
bouvik Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 malawaszka napisał(a):o masz i tu pretensje :shake::lol: Patrz ilu osobom podpadłaś:evil_lol::evil_lol: Musisz się zrehabilitować:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']o masz i tu pretensje :shake::lol: a Ty nie histeryzuj..:loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='bouvik']Patrz ilu osobom podpadłaś:evil_lol::evil_lol: Musisz się zrehabilitować:lol: nooo.. rehabilitacja musiałaby być długa i bolesna :diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork']nooo.. rehabilitacja musiałaby być długa i bolesna :diabloti::diabloti: znaczy sie jakies torturki???:diabloti: Quote
bouvik Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja się witam:lol!::lol!::lol!::grins: I ja cię witam:loveu: Ja nie wiem co na tym moim blożku się wyprawia,:shake: ale koleżanki jakieś sadystyczne zapędy mają:diabloti: Quote
bouvik Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie jakies torturki???:diabloti: Wystarczy, że do mnie przyjedzie:lol: Rzucę ją na pożarcie 9-tce WAMPIRKÓW:diabloti: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']znaczy sie jakies torturki???:diabloti: [quote name='bouvik']I ja cię witam:loveu: Ja nie wiem co na tym moim blożku się wyprawia,:shake: ale koleżanki jakieś sadystyczne zapędy mają:diabloti: noooo... Ta Agunia :shake::shake::shake: ehhhh.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts