Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Justynko hop hop chyba te psy Cię zjadły:roll: wymiziaj te brzdące:lol: Quote
bouvik Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Pegaza napisał(a):Justynko hop hop chyba te psy Cię zjadły:roll: wymiziaj te brzdące:lol: Witaj cioteczko:loveu: Jeszcze nie zjadły, ale jestem już ponadgryzana w paru miejscach:evil_lol: Maluchi wymiziam - bo one teraz takie słodziaki, że miziać można na okragło:loveu: Czekam tylko na ładną pogode i wywale całe towarzystwo na dwórek:cool1: , bo już mi zdemolowały pokój:mad: Postaram się wieczorkiem powstawiać wreszcie jakieś foty ale najpierw musze je pocykać......:roll:, bo jakoś ostatnio dzień upływa mi na praniu, praniu, praniu i jeszcze raz praniu szmat psiowych:angryy:- a przez pogodę nic nie schnie:angryy: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dżasta- daj no jakieś fotencje czworonogów- popaszczałabym :loveu::loveu::loveu: cześć wogóle:multi::multi::multi: Quote
bouvik Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):Dżasta- daj no jakieś fotencje czworonogów- popaszczałabym :loveu::loveu::loveu: cześć wogóle:multi::multi::multi: Helloł:loveu: Fotów niet:oops: Czasu brakło:shake: I to przeze mnie:placz: W wolnych chwilach (czyt. wieczorami:cool1:), kiedy mój TZ mnie zmienia przy piesach jestem na etapie szukania kiecki na weselicho znajomych, które już 4 sierpnia. Więc zamiast cykać foty ja się szlajam po sklepach. Wybacz.....:oops: Może później mi się uda........;) Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bouvik napisał(a):Helloł:loveu: Fotów niet:oops: Czasu brakło:shake: I to przeze mnie:placz: W wolnych chwilach (czyt. wieczorami:cool1:), kiedy mój TZ mnie zmienia przy piesach jestem na etapie szukania kiecki na weselicho znajomych, które już 4 sierpnia. Więc zamiast cykać foty ja się szlajam po sklepach. Wybacz.....:oops: Może później mi się uda........;) Jeszcze nie znalazłaś? Chyba muszę Cię wpomóc :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :razz:...ja też tu po foteczki...:oops: Doberek...:p Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 boshhhhh... dobrze że łaże za Alicją, a ona tu klikła, bo gdziesik mi sie straciła twoja galeria... spadłła gdziesik na dno samiuśkie- przyszłam wyciągnąć no cóż... rozumiem brak czasu- też na to cierpie- i w takim razie cierpliwie poczekam na fotki ;) Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):boshhhhh... dobrze że łaże za Alicją, a ona tu klikła, bo gdziesik mi sie straciła twoja galeria... spadłła gdziesik na dno samiuśkie- przyszłam wyciągnąć no cóż... rozumiem brak czasu- też na to cierpie- i w takim razie cierpliwie poczekam na fotki ;);)a mówiłam że Cię poprowadzę dobra drogą przez Dogo:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 TOMKU!! Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin :laola: :drinking: :cunao: :new-bday: :BIG: :bday: :Rose: Quote
Pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ooo a tu imprezkano więc ja też wszystkiego najlepszego życze:)bez emotek bo mi dogo się wali (zła)pzdr Quote
bonita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pegaza napisał(a):ooo a tu imprezkano więc ja też wszystkiego najlepszego życze:)bez emotek bo mi dogo się wali (zła)pzdr Zmień przeglądarkę na mozillę:evil_lol: tam się nic nie wali:evil_lol: Witanko:multi: My również z życzonkami:loveu: Quote
bouvik Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):TOMKU!! Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin :laola: :drinking: :cunao: :new-bday: :BIG: :bday: :Rose: Pegaza napisał(a):ooo a tu imprezkano więc ja też wszystkiego najlepszego życze bez emotek bo mi dogo się wali (zła)pzdr bonita napisał(a):Zmień przeglądarkę na mozillę:evil_lol: tam się nic nie wali:evil_lol: Witanko:multi: My również z życzonkami:loveu: Mój Tz baaaardzo dziękuje wszystkim za życzenia:loveu: Właśnie pijemy szampana za jego zdrowie:BIG::popcorn::knajpa: Nasza druga solenizantka Bahiya dostała dzisiaj wędzone ucho, które znikło w 5 minut i pluszową kostkę do gryzienia:loveu::loveu: Teraz smacznie śpi zadowolona:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i mam nadzieję, że mi wybaczycie, że nie wstawiam fotek:oops: Dzisiaj chcę troszkę czasu poświęcić Tz-towi z wiadomych względów;) Jutro też raczej nie dam rady bo gości urodzinowych mamy:roll: ........Może w niedzielę......:oops: ale bez deklaracji bez pokrycia...:shake: Pozdrawiam wszystkie dogokoleżanki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bouvik napisał(a):Mój Tz baaaardzo dziękuje wszystkim za życzenia:loveu: Właśnie pijemy szampana za jego zdrowie:BIG::popcorn::knajpa: Nasza druga solenizantka Bahiya dostała dzisiaj wędzone ucho, które znikło w 5 minut i pluszową kostkę do gryzienia:loveu::loveu: Teraz smacznie śpi zadowolona:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i mam nadzieję, że mi wybaczycie, że nie wstawiam fotek:oops: Dzisiaj chcę troszkę czasu poświęcić Tz-towi z wiadomych względów;) Jutro też raczej nie dam rady bo gości urodzinowych mamy:roll: ........Może w niedzielę......:oops: ale bez deklaracji bez pokrycia...:shake: Pozdrawiam wszystkie dogokoleżanki:loveu::loveu::loveu::loveu: Przyłączam się do życzeń urodzinowych :new-bday: :drink1: Pijcie szampona za zdrowie Tomka, ale o fotkach maluchów nie zapominaj :razz: One tak szybko rosną i z nieporadnych kluch zmieniają się w małe, sprytne pieski :loveu: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :oops:a ja życzonka dla Tomasza zostawiłam w Galerii Rodzinnej Pomiotu Szatana najlepszego;) Quote
bouvik Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 beria napisał(a):Przyłączam się do życzeń urodzinowych :new-bday: :drink1: Pijcie szampona za zdrowie Tomka, ale o fotkach maluchów nie zapominaj :razz: One tak szybko rosną i z nieporadnych kluch zmieniają się w małe, sprytne pieski :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:a ja życzonka dla Tomasza zostawiłam w Galerii Rodzinnej Pomiotu Szatana najlepszego;) Jeszcze raz dziękuję za życzenia w imieniu Tomka:loveu: A o fotach nie zapominam tyle, że czasu brakuje co by je powstawiać na dogo:shake: A kluchi juz faktycznie cwane piesy:p Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Spełnienia marzeń dla tatusia pomiocika Bahiyi i dziadka kluskowych bouvików :new-bday: :BIG: :tort: :cunao: Pysia napisał(a):Jeszcze nie znalazłaś? Chyba muszę Cię wpomóc :evil_lol: O matyldo, to kiecka będzie różowa :mdleje: :evil_lol: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Witam wszystkie dogokoleżanki:lol: Moja nieobecność weekendowa była spowodowana dwoma imprezami urodzinowymi:cool1: Jeszcze dochodzę do siebie i doprowadzam dom do stanu używalność po tej rodzinnej inwazji:evil_lol: A teraz obiecane foty:loveu: Zacznę od tych najstarszych:razz: Moje kluchi 2 tyg temu:loveu::loveu: Jeszcze nieśmiałe zwiedzanie okolicy:p Zejść czy nie zejść o to jest pytanie:evil_lol: Ta wędrówka była tak wyczerpująca, że.....:loveu: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Tu Big Boy jeszcze nieporadny:p A to Big Sweet- śliczna dziewczynka:loveu::loveu: Oblężenie;) Chyba mało miejsca:lol: Jedzonko:cool1: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 A tu z babcią:loveu::loveu: Odwiedziny i bardzo szybka socjalizacja;) A tutaj mój NIUFOUPIÓR na moim pięknym skalniaku:mad::mad: Właśnie zadeptuje mi kwitnące rojniki:angryy: Bez komentarza- to zdjęcie mówi samo za siebie:diabloti: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Mój Tz pracuś zrywający wiśnie:p Bahiya najpierw się przyglada:cool3: I leci, żeby pomóc:evil_lol: A tu pozujemy:loveu::loveu: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Pewnego pochmurnego dnia wybrałyśmy się z Bahiyą w odwiedziny do Pysi i Zmorki:p Bahiya od razu zabrała się do roboty- uśmiercanie mamusi ciąg dalszy....:evil_lol: jeszcze:evil_lol: I jeszcze:evil_lol: Cel osiągnięty:evil_lol::evil_lol: Zmorka leży zabita:cool1: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 A to jedyny znany mi mężczyzna, który wytrzymał z dwoma babami na 2 godzinnych zakupach:loveu::loveu: I nie protestował, tylko spał grzecznie w wózku:p Szymon:loveu::loveu: A oto efekt tychże zakupów:razz: Moja kreacja na wesele:lol: ładna nie??;) Zdjęcie specjalnie zrobione dla Was dziewczyny:cool3: I dla Pysiosławy:evil_lol::evil_lol: Żeby wiedziała, że nie lubię różowego:diabloti: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Mam nadzieję, że uda mi sie powstawiać wszystkie foty, bo coś dogo zaczyna mulic:angryy: W sobotę napełniliśmy basenik dla dzieciorków, żeby mogły sie trochę popluskać:lol: Zgadnijcie, kto był pierwszy???:crazyeye: Mimo protestów dzieci Bahiya taplała się w nim ponad godzinę:evil_lol::evil_lol: Moja pamiątka-jak to oblazło mnie 9 wampirków:loveu: Bitwa:razz: Tym razem zwyciężyłam ja:loveu: Quote
bouvik Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Pierwsze dojenie na dwórku:loveu::loveu: Tatuś też doi bo gorąco:lol::lol: Sobotnia imprezka:cool1: Następnego dnia rano- kac i upał męczył, więc wyeksmitowaliśmy z baseniku dzieciory i piesy:diabloti::evil_lol::evil_lol: Full wypas:razz: Quote
Recommended Posts