Paula Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 bouvik napisał(a):Witaj Paula:loveu: Nio wesoło to my mamy cały czas:cool1:, tyle, że mnie nie zawsze do śmiechu:mad: Przyznaję, że wybrałam imionka z waszych propozycji, bo jakoś nie chciało mi się siedziec ze słownikiem i szukac:oops: Domyślam się, że małe szatany dają Ci do wiwatu :glaszcze: Ale tak fajnie sie to czyta :evil_lol: ;) Cieszkam, że mogłyśmy pomóc oszczędzić Ci trochę czasu na szukanie imionek ;) Weszka, dawaj te foty :mad: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witaj :loveu: Maluszki są cudne :loveu: Jakie włochate i w ogóle wyglądają jak psy :evil_lol: Bahiya.....upiór ....chciała mnie zjeść :mad: Wanmdzia - dostojna dama :loveu: Homer - :loveu: znerwicowany ojciec napastowany przez Bahiyę :evil_lol: Quote
bouvik Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Pegaza napisał(a):Hej ponownie podoba podoba:loveu: tylko te fotki mamusi i tatusia mogłaś większe dać taa troche za daleko mam do Ciebie a szkoda buu gadulec -odezwie się kiedyś, bo ja znów mało czasu na nim spędzam:razz: Miałam opisać już wczoraj ale dogo muliło więc poszłam lulu coby mnie krew nie zalała:mad: A z tym allegro to wiem o tych fotach, że małe, tyle, że robiła je Pysiowa swoim pieknym aparatem i jak mi je przesłała były już pozmniejszane:cool3: A że mi się bardzo podobują to je wstawiłam;) madzia i medor napisał(a):Weszki fotki zawsze ładnie wychodzą:pTym bardziej takich modeli:loveu: Poka allegro;) Wiem, że ładne foty Weszka robi tyle, że moje maluchi wcale nie chciały pozować- stąd moje wątpliwości:roll::eviltong: malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaa cudne te malce ma wiecie???? :loveu::loveu::loveu: zrobiłam dzisiaj ponad 500 fot :crazyeye: z tego na aparacie usunęłam jakieś 100 nieostrych :evil_lol: a resztę właśnie zgrywam - zobaczymy co z tego wyjszlo :oops: Baaaardzo dziękuję za gościnę Justynko i Tomku :multi: Nam również było bardzo miło Waszko droga że nas odwiedziłaś:loveu: Zapraszamy ponownie:razz: Quote
bouvik Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='paula_z']Domyślam się, że małe szatany dają Ci do wiwatu :glaszcze: Ale tak fajnie sie to czyta :evil_lol: ;) Cieszkam, że mogłyśmy pomóc oszczędzić Ci trochę czasu na szukanie imionek ;) Ojjjj dają- te małe i te trochę większe też:mad: Dzisiaj rano miałam już kolejne załamanie nerwowe:placz:- cosik ostatnio często mi się zdaża- potrzebuję chyba jakiejś konsultacji ze specjalistą:razz: Weszka, dawaj te foty :mad: [quote name='Pysia']Witaj :loveu: Maluszki są cudne :loveu: Jakie włochate i w ogóle wyglądają jak psy :evil_lol: Bahiya.....upiór ....chciała mnie zjeść :mad: Wanmdzia - dostojna dama :loveu: Homer - :loveu: znerwicowany ojciec napastowany przez Bahiyę :evil_lol: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Słodziaki są piękne- nie mogę się doczekać fot Waszeczki:multi: To co Pysiowa- rozumiem, że Big Honey jedzie do ciebie:cool3::cool3::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 futro z Homera :evil_lol: ojejdź upiorze pókim dobry :mad: brykający niufoupiór Wandzia dzielna mamusia haha ta czupryna Bahiyi (znowu nie wiem jak to napisać :lol:) mnie rozbraja :loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wodę z miski trzeba wylać NATYCHMIAST!!!! ona do razu robi się nieświeża :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Homerus w moim ulubionym miejscu :loveu: piękny obrazek do focenia :loveu: Wandzia obserwator Quote
bouvik Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Waszeczko jesteś WIELKA:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia boooooossssskie:multi::multi: Wiesz, że cię kocham??:razz: Dawaj dalej bo ja czasu niet na wstawianie fotów:cool1: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='bouvik']Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Słodziaki są piękne- nie mogę się doczekać fot Waszeczki:multi: To co Pysiowa- rozumiem, że Big Honey jedzie do ciebie:cool3::cool3::evil_lol: Nosz kurcze podoba mi się Big Honey :oops: Ale serce ciągnie do Big Boya :loveu: A Ju zbliża się do mnie z siekierą bo widzi co ja piszę.......:scared: Najlepiej dawaj mi je oba :grins: Na wieczne przechowanie :megagrin: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://img71.imageshack.us/img71/2184/dsc0221aa7.jpg Te psy są naprawdę piękne :loveu: Homer jest cudem :loveu: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Przepiękne:loveu::loveu: http://img243.imageshack.us/img243/3846/dsc0198yj7.jpg Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Stateczny Ojciec Rodziny :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 iiiiii to na co wszyscy czekają :loveu::loveu::loveu: z góry przepraszam bo muszę się jeszcze duuuużo nauczyć o tym aparacie :lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:CUDENKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziś tylko tyle;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 i ostatnie na dziś bo co za duzo to niezdrowo :eviltong: Quote
bouvik Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Waszeczko kochana bardzo dziękuję ci za pocykanie i powstawianie tak pięknych fot:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Masz kobito talent:razz: A ten twój nowy sprzęt na prawdę rewelacja:multi: Aż sobie zaczęłam marzyć, że może kiedyś tez taki sobie sprawię, coby móc focić moje nadruchliwe zwierza domowe:lol: Quote
Recommended Posts