Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bouvik']Patrz ilu osobom podpadłaś:evil_lol::evil_lol: Musisz się zrehabilitować:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie
Witaj Bouvikowa Rodzinko:loveu:
przylazłam se tu za Moją Klocusiowa

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a co takie shhh tutaj nade mna wisi????
nie, nie bedzie torturek???
kurcze no skzoda bardzo.....:diabloti:

odpisywałam wczoraj na ten post :mad::mad::mad: ni ma łodpowiedzi :angryy::angryy:
a dziś nie pamiętam co odpisałam..... :oops::oops::oops: chyba było zbyt brutalnie bo ocenzurowano :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WITAM bouvikową rodzinke :multi::multi:

Posted

[quote name='Pegaza']a ja przylazłam za nimi... węchem .... witam Cię słonecznie:p

[quote name='clockwork']znaczy czas sie wykąpać.... a gdzie tam do soboty :roll::roll: hoho
:oops:...bosz ...wczoraj się kąpalam...ale miło ze do nas się przyłączyłaś;)

Posted

[quote name='Pegaza']Witam i ja:p
Dziń dybry:loveu:

[quote name='clockwork']odpisywałam wczoraj na ten post :mad::mad::mad: ni ma łodpowiedzi :angryy::angryy:
a dziś nie pamiętam co odpisałam..... :oops::oops::oops: chyba było zbyt brutalnie bo ocenzurowano :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WITAM bouvikową rodzinke :multi::multi:

Witamy również:multi:

[quote name='Alicjarydzewska']cześć Bouvikowa Zgrajo;)
znów przyszłam za Klocusiową ...bo mi ślady zostawiła:p

Witamy cioteczkę Alę:multi::multi:
Co ty byś bez tej Klocusiowej zrobiła:shake:??

Posted

Dzisiaj cała 12stka przesadziła:mad:
Jest dopiero południe a ja mam dość:placz:
Wczoraj namówiłam wreszcie Tz-ta do zrobienia większego kojca dla szczeniorków. Takiego wielkiego ok 20m2, pod zadaszeniem, żeby słonko nie grzało, z siatki i kojca metalowego:cool1: Chciałam, żeby miały duzo miejsca do biegania i zabawy:roll:
Dzisiaj rano wyniosłam je..... a one piszczą w niebogłosy:mad::angryy:
Nie pasuje im i koniec:shake: Żeby tego było mało to Homerus wymyślił sobie, że też z nimi posiedzi co z kolei nie spodobało się Wandzi i dawaj na niego:cool1:
Niufoupiór zaś znalazła sobie fajną zabawę, bo podgryzanie i rozbrajanie tegoż kojca od zewnątrz- .......siatka juz nie jest cała ino w dziury jak szwajcarski ser:mad::mad::angryy:
Mam dość- idę i wypcham wszystkie:diabloti:
Będę miała ładną kolekcję:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bouvik']

Witamy cioteczkę Alę:multi::multi:
Co ty byś bez tej Klocusiowej zrobiła:shake:??:razz:co ja bez niej to wiem ...ale co Ona beze mnie to pytania;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bouvik']Dzisiaj cała 12stka przesadziła:mad:
Wczoraj namówiłam wreszcie Tz-ta do zrobienia większego kojca dla szczeniorków. Takiego wielkiego ok 20m2, pod zadaszeniem, żeby słonko nie grzało, z siatki i kojca metalowego:cool1: Chciałam, żeby miały duzo miejsca do biegania i zabawy:roll:
Nie pasuje im i koniec:shake: Żeby tego było mało to Homerus wymyślił sobie, że też z nimi posiedzi co z kolei nie spodobało się Wandzi i dawaj na niego:cool1:
Niufoupiór zaś znalazła sobie fajną zabawę, bo podgryzanie i rozbrajanie tegoż kojca od zewnątrz- .......siatka juz nie jest cała ino w dziury jak szwajcarski ser:mad::mad::angryy:
Będę miała ładną kolekcję:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypchaj ...bedzie sliczna:loveu::loveu::loveu:kolekcja:eviltong:

Posted

[quote name='bouvik']Dzisiaj cała 12stka przesadziła:mad:
Będę miała ładną kolekcję:diabloti::evil_lol::evil_lol:

hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ja uwielbiam takie opowieści :loveu::loveu::loveu: a wtedy sie ciesze że nie mam hodowli :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:co ja bez niej to wiem ...ale co Ona beze mnie to pytania;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bez ciebie kochana zrobiłabym: obiad, siusiu, q...e, popracowałabym jak należy, piłabym dalej piwo- a tak mi nie smakuje przez WAS, nudziłabym sie w pracy... wymieniać dalej?? :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']
bez ciebie kochana zrobiłabym: obiad, siusiu, q...e, popracowałabym jak należy, piłabym dalej piwo- a tak mi nie smakuje przez WAS, nudziłabym sie w pracy... wymieniać dalej?? :cool1::mad:o masz .....WC vis a vis kompka ,....obiada nie zrobiłabyś boś w pracy,PIWO nie smakuje Ci przez krawaciary:eviltong:....to Paula dokupiła ...ja siedziałam w Rządowej i pilnowałam :p......wymień , wymień ...bom ciekawa:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz .....WC vis a vis kompka ,....obiada nie zrobiłabyś boś w pracy,PIWO nie smakuje Ci przez krawaciary:eviltong:....to Paula dokupiła ...ja siedziałam w Rządowej i pilnowałam :p......wymień , wymień ...bom ciekawa:razz:

co ja jeszcze bez Ciebie :hmmmm:
nie odpisywałabym tu teraz, nie robiłabym nadgodzin, byłabym poważną NORMALNĄ kobietą :cool1: , nie jadłabym dzis serniczka... eeee.... to wszystko przez Ciebie :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:co ja bez niej to wiem ...ale co Ona beze mnie to pytania;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypchaj ...bedzie sliczna:loveu::loveu::loveu:kolekcja:eviltong:
Z wypchania zrezygnowałam, bo nie zmieściłyby mi się wszystkie eksponaty na kominku:diabloti: Towarzystwo najwyraźniej poczuło powagę sytuacji, bo wsio posnęło- czekają aż mi przejdzie:evil_lol:

[quote name='clockwork']hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ja uwielbiam takie opowieści :loveu::loveu::loveu: a wtedy sie ciesze że nie mam hodowli :cool1:

bez ciebie kochana zrobiłabym: obiad, siusiu, q...e, popracowałabym jak należy, piłabym dalej piwo- a tak mi nie smakuje przez WAS, nudziłabym sie w pracy... wymieniać dalej?? :cool1:
łomatko:crazyeye: Toż to juz współuzależnienie:evil_lol:

Posted

[quote name='bouvik']Z wypchania zrezygnowałam, bo nie zmieściłyby mi się wszystkie eksponaty na kominku:diabloti: Towarzystwo najwyraźniej poczuło powagę sytuacji, bo wsio posnęło- czekają aż mi przejdzie:evil_lol:

łomatko:crazyeye: Toż to juz współuzależnienie:evil_lol:

ooo.. BOUVIKOWA JUSTYNKA :crazyeye::crazyeye: a co Ty TU robisz?? :cool1::siara:

Posted

[quote name='clockwork']co ja jeszcze bez Ciebie :hmmmm:
nie odpisywałabym tu teraz, nie robiłabym nadgodzin, byłabym poważną NORMALNĄ kobietą :cool1: , nie jadłabym dzis serniczka... eeee.... to wszystko przez Ciebie :eviltong::eviltong:
oprócz serniczka też mam coś jeszcze:p
kurde tylko za nic nie wiem jak rozczytać ......
byłabym poważną NORMALNĄ kobietą :cool1:...................................czy to ma jakies 2 dno:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bouvik']Z wypchania zrezygnowałam, bo nie zmieściłyby mi się wszystkie eksponaty na kominku:diabloti: Towarzystwo najwyraźniej poczuło powagę sytuacji, bo wsio posnęło- czekają aż mi przejdzie:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mogło być tak pięknie

łomatko:crazyeye: Toż to juz współuzależnienie:evil_lol::razz:nie ...no my po prostu bez siebie nie funkcjonujemy a to nie współuzaleznienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oprócz serniczka też mam coś jeszcze:p
kurde tylko za nic nie wiem jak rozczytać ......
byłabym poważną NORMALNĄ kobietą :cool1:...................................czy to ma jakies 2 dno:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jakie 2 dno jakie 2 dno.... dno to ja bede jak zalicze jeszcze kilka dogospotkań :cool1:

:razz:nie ...no my po prostu bez siebie nie funkcjonujemy a to nie współuzaleznienie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jeżeli chodzi o uzależnienia- to nie mam- jestem czysta... współczysta :roll:

Posted

[quote name='clockwork']ooo.. BOUVIKOWA JUSTYNKA :crazyeye::crazyeye: a co Ty TU robisz?? :cool1::siara::razz:mam jakieś dziwne odczucie ...że to blogasek Justynki:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']jeżeli chodzi o uzależnienia- to nie mam- jestem czysta... współczysta :roll::razz:tak .....jesteśmy czyste...wolne od nałogów:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:mam jakieś dziwne odczucie ...że to blogasek Justynki:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

powaga???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a jak Justynki to nie NASZ??? :loveu::loveu::loveu:

Justynko.... jeżeli jesteśmy nietaktowne i upierdliwe rządząc się TU, powiedz...... choć nie wiem czy to przyniesie jakiś efekt :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:tak .....jesteśmy czyste...wolne od nałogów:p

:siara:oj tak :roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']ooo.. BOUVIKOWA JUSTYNKA :crazyeye::crazyeye: a co Ty TU robisz?? :cool1::siara:
No własnie nie wiem:hmmmm: chyba pomyliłam galerię:eviltong:

[quote name='clockwork']powaga???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a jak Justynki to nie NASZ??? :loveu::loveu::loveu:

Justynko.... jeżeli jesteśmy nietaktowne i upierdliwe rządząc się TU, powiedz...... choć nie wiem czy to przyniesie jakiś efekt :diabloti:

:siara:oj tak :roll::roll:
a gadajcie se gaduły:p statystykę mi nadrabiacie:eviltong:

Posted

[quote name='bouvik']No własnie nie wiem:hmmmm: chyba pomyliłam galerię:eviltong:

a gadajcie se gaduły:p statystykę mi nadrabiacie:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

gadamy, gadamy.... wszędzie gadamy bo cisza na dogo... odkąd przestali naliczać posty za foto-blogi jakaś cisza sie zrobiła :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']powaga???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a jak Justynki to nie NASZ??? :loveu::loveu::loveu:
:hmmmm: no kurde wychodzi na to że nie NASZ:cool1:

:siara:oj tak :roll::roll:Justynko....miło TU:p

[quote name='bouvik']No własnie nie wiem:hmmmm: chyba pomyliłam galerię:eviltong:

a gadajcie se gaduły:p statystykę mi nadrabiacie:eviltong::modla: o dzieki Justynko ze na NAS nie gniewasz się;)