Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu, Beruś chciał, żebyś była szczęśliwa. Teraz patrzy na Ciebie zza Tęczowego Mostu i uśmiecha się. Nie płacz, nie bądź smutna (łatwo to pisać, sama straciłam przyjaciela po 19 latach wspólnego życia i wiem, co się wtedy czuje). Podarowałaś nowe życie, zmieniłaś świat dla innego pieska. Beruś jest dumny z Ciebie. Nie obwiniaj się - to już przeszłość, a przeszłości nie zmienisz. Możesz tworzyć teraźniejszość i budować przyszłość. I robisz to - najlepiej jak potrafisz. Pozdrawiam Cię najcieplej jak potrafię.

• 1 month later...
Posted

Miałam nie myśleć.....miałam nie pisać, ale to by było tak jakbym zapomniała....a nie zapomniałam.....w poniedziałek mineło dwa lata odkąd cie nie ma :placz::placz::placz:moje serduszko dalej płacze......jak tylko o Tobie myśli......i nie tylko serduszko :placz:

• 2 weeks later...
Posted

nic nie poradze, ze tak czesto o nim mysle.....pamietam kazdy szegol z tych dwoch koszmarnych dni.....kazde jego spojrzenie......moze gdybym nie mogla nic zrobic - nie zadeczalabym sie tak bardzo.....ale wiem, ze moglam i tego nie zrobilam !!!!!!!!! on na mnie liczyl a ja go zawiodlam......

........przepraszam..........tylko tutaj moge to napisac.......

• 11 months later...
  • 1 year later...