t_kasiek Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Berus.....juz niedlugo beda dwa lata :( :( :( :placz::placz::placz: Quote
vega36 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kasiu, Beruś chciał, żebyś była szczęśliwa. Teraz patrzy na Ciebie zza Tęczowego Mostu i uśmiecha się. Nie płacz, nie bądź smutna (łatwo to pisać, sama straciłam przyjaciela po 19 latach wspólnego życia i wiem, co się wtedy czuje). Podarowałaś nowe życie, zmieniłaś świat dla innego pieska. Beruś jest dumny z Ciebie. Nie obwiniaj się - to już przeszłość, a przeszłości nie zmienisz. Możesz tworzyć teraźniejszość i budować przyszłość. I robisz to - najlepiej jak potrafisz. Pozdrawiam Cię najcieplej jak potrafię. Quote
t_kasiek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 dziekuje vega36.....ja to rozumiem i wiem, ze nie powinnam sie obwiniac, ale nie potrafie sie z tym pogodzic.....bo mozna bylo go uratowac :( Quote
t_kasiek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Miałam nie myśleć.....miałam nie pisać, ale to by było tak jakbym zapomniała....a nie zapomniałam.....w poniedziałek mineło dwa lata odkąd cie nie ma :placz::placz::placz:moje serduszko dalej płacze......jak tylko o Tobie myśli......i nie tylko serduszko :placz: Quote
t_kasiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 nic nie poradze, ze tak czesto o nim mysle.....pamietam kazdy szegol z tych dwoch koszmarnych dni.....kazde jego spojrzenie......moze gdybym nie mogla nic zrobic - nie zadeczalabym sie tak bardzo.....ale wiem, ze moglam i tego nie zrobilam !!!!!!!!! on na mnie liczyl a ja go zawiodlam...... ........przepraszam..........tylko tutaj moge to napisac....... Quote
t_kasiek Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 .....zbliża sie kolejna rocznica.....znowu wszystko zaczyna wracać......:-(......:-(.............:-(.............. Quote
t_kasiek Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 no i wczoraj minęły już 4 lata :( ...... a ja dalej o tobie pamiętam......i wcale nie boli mniej, że cię już nie ma :( Quote
Recommended Posts