Acia_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pytanie jest proste: Gdzie jedziecie na wakacje? :) Po zagłosowaniu pochwalciesie tutaj dokąd jedziecie :D Ja wybrałam opcje: -Kilka miejsc. :D Quote
natalia&borys Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja lecę na Rodos :p Już 17 lipca .. NO , a potem to sie zobaczy :cool3: Quote
dog_master Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ehh... obóz [bo obozy]... za_granice [bo nie ma czegos takigo jak "zagranice", jedzie sie za granice, tak jak mozna bym za domem, a nie "zadomem"]... Quote
Psiarka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jadę za_granicę do hotelu... Więc wyłączenie hotelu lub pensjonatu jako osobnej alternatywy troszkę dziwi. Ale do Egiptu dopiero 10 sierpnia :( Quote
Acia_ Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Jestem dysortograf :D I żeby cos dobrze napisać musze to napisać ręcznie :D Quote
dog_master Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Zawsze można pisać w Wordzie albo słowo, którego nie jest się pewnym, wpisać w Google :) http://www.google.pl/search?q=obuz http://www.google.pl/search?q=zagranice A tak swoją drogą, to dysortografia pierwszego błędu nie obejmuje... A w temacie, 1-10. lipca Maroko :D Quote
Acia_ Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 To pierwsze to niezauważyła, musiała mi sie spacja źle kliknąc :D Quote
Agnieszka i Ogiś Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Wróciłam od babci w pon. rano ojciec z rodzeństwem mnie gdzieś wywozi potem może znów do babci a potem nad morze albo na mazury z mamą rodzeństwem i ew. babcią i psiakami! I jeszcze może znowu tata nas gdzieś z granice zabierze(szwajcaria) Więc nudzić się nie będe tylko pewnie za domem tęsknić! Quote
Kati Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja w tym roku tylko na dzialke na wieś, ale nie narzekam, bo mam ważniejsze wydatki. :) Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja kocham góry i łażenie po nich. Pakujemy psa i jedziemy się powłóczyć po górach - bieszczady :multi: Quote
jonQuilla Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 25 lipca wylatuję do Irlandii do mojej siostrzyczki :) Quote
chemicalo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja napewno do rodziny na mazury, nad morze (chociaż mieszkam nad morzem, to i tak pojadę pod namiot na kilka dni), 23 sierpnia na koncert, o którym marzyłam ponad rok i na tydzień do Włoch może, ale jeszcze nic nie wiadomo. Quote
gabryska Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 W czwartek raniutko wyjeżdzam na tydzień do Paryża :] Później, jak wróce to jedziemy do Rymanowa Zdroju - już na szczęście z psem :D Quote
Mi. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 z reguly za granice wyjezdzam, ale w tym roku zlozylo sie, ze tylko na obozy i do drugiego domu;) natomiast w ferie wyjezdzam mozliwe do Meksyku, bo wtedy bedzie najladniejsza pogoda. Teraz jest pora deszczowa :shake: Quote
matinestka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jak jak to w zwyczaju mam góry góry góry...BIESZCZADY!!! własnie nie dawno wóciłam z tej magicznej krainy..bylam z moim najmłodszym psiakiem Bejbim..i było rewelacyjnie... spaliśmy w stodole na sianku,ku uciesze mojego Dziecka:) łaziliśmy po szlakach....jak zawsze widoki kosmiczne:) Bejbi na szczytach sępiłka kanapki od turystów :eviltong: Bestyja jedna:)wszyscy smiali:)..ludzie magiczni tak samo jak Bieszczady:)jak tylko znów bedzie pare dni urlopu czy cusik..to jedziemy..oczywiscie nie muszę pisaćgdzie:loveu: :bluepaw: Quote
Guest Floryda Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wybieramy się z mężem i oczywiście z psem nad morze do Łeby:cool3: Quote
Sawanna Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja jadę w góry z rodzicami i bratem :P.Pies zostaje z babcią. Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja za granicę i nad morze :) ale zaznaczyłam, że nad morze bo jeździmy tam co roku, a za granice dopiero w tym pozdrawiam ;) Quote
Goldenka 02 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 powinnam wybrać opcje "kilka miejsc" ale nie doczytałam do końca:cool1: :lol: i wybrałam "za granice"... zazwyczaj jeżdże na kolonie nad Bałtyk, i z rodzicami do Chorwacji, ewentualnie w góry no i oczywiście do babci:p Quote
Dzaga Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Mnie chyba na obóz wyślą. Nie chce. :( Poza tym to jeszcze z ciocią na mazury i z tatą nad morze. :D nie tak źle. Możliwe, że jeszcze do Tunezji z mamą. Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ja pewnie na zlocik, do znajomych, na wies i na dzialke Quote
Skibka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ja pewnie nad morze... Nie przepadam za morzem bo są meduzy i w zeszłym roku jednak przykleiła mi się do nogi i więcej tam nie wejdę :shake: . No ale ten wyjazd to przymus..:roll: Quote
Onomato-Peja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja jade tam http://www.zpsemnawakacje.pl/ Quote
vpassione Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 My jeździmy do domku na wsi i tam sucze są w raju. Cały dzień poświęcam im, albo kopiemy coś w ogródku, albo przychodzą znajomi i zawsze jest ktoś do miziania maleństw :razz: Quote
Samturia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jaaa prawdopodobnie na 2 tygodnie do Szwajcarii, w Alpy.. ;)na obóz.. nie wiem czy wypali.. ale bardzo bym chciała! ;) Quote
Recommended Posts