Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Samanto to wiem ale wet twierdzi ze sa wszystkie kregi.....Bo ja sie przyznam ze nigdy nie mialam cietego psa totez nie wiem.....Czy w metryce jest adnotacja czy jest ciety czy po prostu patrzy sie na wyglad ? :hmmmm:

Posted

Carragan,

No co Ty w metryce nie pisze sie info o kopiowaniu. Mialas chyba na mysli ksiazeczke zdrowia, ale tam tez nie ma takich danych.

Sadze, ze do tego weta co mi to powiedzial, to nawet na szczepienia nie powinnam chodzic :lol:

pozdrawiam,

Posted

Bede ja bez psa :-) Pies czeka na ukonczenie 15 miesiecy i dopiero wtedy ruszymy na wystawy. Poza tym wciaz czekam na rodowod, a to jest od 2004r. warunkiem przyjecia zgloszenia na wystawe :-?

Carragan, no to jak moze mala pogawedke sobie utniemy??? :D

pozdrawiam,

Posted
Bede ja bez psa :-) Pies czeka na ukonczenie 15 miesiecy i dopiero wtedy ruszymy na wystawy. Poza tym wciaz czekam na rodowod, a to jest od 2004r. warunkiem przyjecia zgloszenia na wystawe :-?

Carragan, no to jak moze mala pogawedke sobie utniemy??? :D

pozdrawiam,

a mlodego championa niechcecie zrobic ? :hmmmm:

A poza tym w ktory dzien bedziecie ? :roll:

I moze dolaczysz takze do reszty dogomaniakow ? 8)

I jak ja Cie poznam ? :roll:

Posted

Nie ma zaklusow na wszystkie te laury ;)

Bede w piatek i moze tez w sobote. Musze sie "naumiec" wystawiac swojego psa :-)

Aha, a przy ktorym ringu spotkam pozostalych Dogomaniakow i Ciebie?

No i kiedy zamierzacie przybyc?

A poznasz mnie ... hmmm ... no nie wiem, chyba z tabliczka na piersi bede chodzila z napisem "Wind ta z Dogomanii" :lol:

pozdrawiam,

Posted
Ojej.

Jaka szkoda, że Was nie spotkam. Ja będę w niedzielę, wytawiam cavisia, Ginę wystawiam dopiero w maju w Łodzi.

Gosia.

jesli chcesz masz szanse spotkac sporo z nas bo ja,Dede,chyba Ursus i jeszcze niektorzy wystawiamy sie takze w niedziele.....W niedziele jest gr.I i gr.X czyli nasza :roll:

Posted
Ojej.

Jaka szkoda, że Was nie spotkam. Ja będę w niedzielę, wytawiam cavisia, Ginę wystawiam dopiero w maju w Łodzi.

Gosia.

jesli chcesz masz szanse spotkac sporo z nas bo ja,Dede,chyba Ursus i jeszcze niektorzy wystawiamy sie takze w niedziele.....W niedziele jest gr.I i gr.X czyli nasza :roll:

No i grupa IX czyli nasza.

Tylko jak my się wszyscy rozpoznamy?

:hmmmm:

Gosia

Posted
Ojej.

Gosia.

No i grupa IX czyli nasza.

Tylko jak my się wszyscy rozpoznamy?

:hmmmm:

Gosia

moze tak jak mielismy sie w Rzeszowie tzn.przy honorowce ? Mam nadzieje ze zostajecie.....?

Posted
moze tak jak mielismy sie w Rzeszowie tzn.przy honorowce ? Mam nadzieje ze zostajecie.....?

My chyba raczej nie zostaniemy tak długo. Będzie nas czekała długa droga powrotna do domu, po dniu pełnym wrażeń.

Za to w W-wie (o ile pogoda dopisze) będziemy do samego końca.

Posted

to trzenba by cos ustalic....W razie czego w katalogu my to Cerigen Czarna Ewa........Jedyny wilczarz w mlodziezy psow,umaszczenie charakterystyczne :lol: Cos pomiedzy szaro-czarno-brazowo-rudym z irlandzkimi znaczeniami i jasnym udkiem :D W kazdym badz razie my na pewno bedziemy przy ringu chartow :roll:.A ze bez Cerigena nigdzie sie nie ruszam na ogol to jesli przyjdzie do ringu gr.IX wyraznie zestresowana dziewczyna z wilczarzem to ja :lol: