Karilka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zapytaj sie rodziców, daj im pogadać z opiekunkami suni przez telefon np. i wtedy możesz oferować dom (po zgodzie) Quote
Franca81 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Podnoszę. Postaram się dowiedzieć czy sunia nadal jest w schronisku.... Quote
makacja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kurcze a ona identyczna jak nasz Idefix :crazyeye: (notabene też z dogomanii przygarnięty) :loveu::loveu: dodane dzisiaj czyli w środe: słuchajcie a jakiej ona jest wielkości?? Bo tak sobie siedzimy i rozmyślamy że może naszemu Idulcowi przydałaby się koleżanka ;) Of kors byłaby wysterylizowana :) Nasz Iduś to w sumie niewielki, a i nasze mieszkanko też więc wolelibyśmy żeby była nieduża :) nieczego nie obiecuje, ale chciałam sie zorientować na razie :) A tutaj nasz Iduś: p.s. bardzo prosimy o jakąs informacje na numer 669524010 bo chwilowo bedziemy pozbawieni internetu :) Quote
Franca81 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Jak tylko bede wiedziec ze sunia jest nadal w schronisku to od razu sie skontaktuje. Sunia jest malutka i pozostanie malym psiakiem. ;) Quote
makacja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bardzo prosze o kontakt :) Jeżeli bedzie malutka to tym lepiej :D Numer taki jak podałam post wyżej - zadzwoń albo napisz smsa a ja oddzwonie :) O każdej porze dnia i nocy ;) pozdrawiam :) Quote
Franca81 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Właśnie dostałam informację. Suni już w schronisku nie ma. Domek niestety nieznany. Mam nadzieję ze bedzie jej tam dobrze...... Quote
Recommended Posts