Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia niedawno trafiła do schroniska. Właścicielka wyjeżdżała i zostawiła ją u kogoś. Po tygodniu miała odebrać ale już nie odebrała. Sunia została oddana do schroniska. Jest zadbana i czysta. Sierść w dobrym stanie (ale obawiam się że w schronisku mogą zacząć się problemy).

Jest młodziutka i bardzo wesoła, uwielbia ludzi. Lubi być głaskana i jest bardzo żywa. Była na spacerku z innym psem i nie wykazywała wobec niego zbytnio zainteresowania. Olewała go totalnie. Czasem nawet jakby odchodziła trochę dalej od niego.

Nie potrafi chodzić na smyczy, straszliwie ciągnie. Więc trzeba trochę nad nią popracować. Później podam więcej informacji. A poniżej zdjęcia suni.

Jest również na astkowym:
http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=279071#279071

Posted

Ależ cudeńko :loveu:
Zeby tylko szybko ją ktoś przygarnął...............

P.S. Powrzucaj spację, albo enter między zdjęciami to się trochę zwęzi i będzie łatwiej oglądać

Posted

agpol napisał(a):
Ależ cudeńko :loveu:
Zeby tylko szybko ją ktoś przygarnął...............

P.S. Powrzucaj spację, albo enter między zdjęciami to się trochę zwęzi i będzie łatwiej oglądać

Hmm mi pokazuje fotki jedna pod druga wiec nie wiedzialam ze cos jest nie tak. :roll: Ale juz poprawilam. Dzięki za podpowiedz. :cool3:

Posted

Sunia jest naprawde przesłodka, na żywo jest jescze śliczniejsza i taka czyściutka i zadbana jak narazie, uwielbia kontakt z człowiekiem, ja myślę że ma około 1 -1,5 roku. Lubi się bawić, wszystko ją interesuje.
Jutro porobie jej ogłoszenia !!!