michelle04 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ...prosze nie krzyczeć na mnie, "pożyczyłam " z innej stronki zdjęcie naszej Małej Mi.....ech ten jezyczek.....:loveu: Quote
sara_rokitnica Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ale słodkie zdjęcie :loveu: ona jest cudowna :loveu: trzymam kciuki za Ciebie Mała Mi ;) Quote
giselle4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 .....:multi: może juz jutro ktoś Ciebie slicznoto znajdzie i ....pokocha:oops: Quote
giselle4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ;) ciotka wysłała grosik i moze coś jeszcze dośle:mad: bo Twoje szczęście to wiara w ludzi.....:loveu: jestes śliczna Mała Mi:oops: Quote
Cambel&Megi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jaka śliczna suńka...Biedactwo... Można ją wstawić na adopcje.org ? Quote
KateKR Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 dzisiaj przelałam 100zł na Małą Mi, mam nadzieję, że inne Cioteczki i Wujaszkowie też coś wyskrobią dla Kruszynki ;) Quote
giselle4 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 .....widzuiałyście dwie ostatnie suczki?Doksa jest piekna ,Esterka taka wystraszona i smutna....chyba jeszcze piękniejsza chociaż starsza:placz: nie mogę nawet o nich czytać ....koszmar.Zabierzcie Esterke do choteliku jak sie nie znajdzie szybko domek:oops: please. hopsaj maleńka na gorke;) Quote
Dharma Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Cambel napisał(a):Jaka śliczna suńka...Biedactwo... Można ją wstawić na adopcje.org ? OCZYWISCIE !! wszystkie boksie wstawiajcie gdzie sie da. prosze:placz::placz::placz: jak zaplacimy wszystkie faktury zostanie nam NIC. PROSZE O WPLATY NA BOKSIE. Ja nawet nie prosze, ja blagam o pomoc. Co chwila jakies tragedie :placz::placz::placz::placz: Slepy Tommy, poszedlby do uspienia ... bo bez szans na adopcje ... juz w domu Bolek z zapaleniem pluc i choroba skory ... poszedlby do uspienia ... bo chory ... dzis w szpitalu a nowa pani codziennie przynosi rosolki, gotowane kurczaczki i ryzyk .. za kilka dni do domu Mala Mi z polamanymi nogami ... zagryzlyby ja psy bo taka nieporadna ... czeka w klinice na operacje. Esterka ... podrzucona wyniszczona pod schron z pieciorgiem szczeniat ... od wczoraj w klinice a 2 maluchy maja juz domy TO SA PSIAKI Z OSTATNICH DWOCH TYGODNI!! Nie moglismy sobie na nie pozwolic bo brakuje pieniedzy :placz::placz::placz: Ale co moglismy zrobic?? Zostawic je tam na pastwe SMIERCI?? BLAGAM O KAZDY, NAJMNIEJSZY GROSIK i DOMY TYMCZASOWE. Quote
Dharma Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Moze ktos pozakladalby watki tym wszystkin bidulom ?? Prosze .. Quote
Recommended Posts