Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunieczka przyjechala z Czestochowy na SGGW. W schronie pracownicy sadzili ze sunia ma dysplazje.

Okazuje sie ze kilka tygodni lub nawet miesięcy temu miala wypadek lub zostala pobita i w ciezkim stanie pozostawiona sama sobie.

Mała Mi ma złamania obu kości udowych. W lewej nozce zlamany byl trzon kosci. Teraz jest juz zrosniety ale krzywo i ze skreceniem. NIc nie da sie juz na to poradzic, bo proby ingerencji pogorszylyby tylko sytuacje.

Prawa nozka to odlamana glowa kosci udowej + odlamki tkwiace gdzies w srodku. Do tego zepsute kolano. Ta nozke bedziemy operowac, trzeba pousuwac odlamki i odbudowac kosc. Leczenie dlugie, ciezkie i kosztowne; a potem rehabilitacja :(

Cierpienia jakie przeszla w swoim krotkim zyciu musialy byc niewyobrazalne :cry:

Te zlamania nie byly w zaden sposob leczone. Nie wiem jak mozna nazywac sie czlowiekiem dopuszczajac do czegos takiego :(

Potrzebujemy pomocy.
Mamy pod opieka mnostwo psow :(
WSZYSTKIE chore.
Tommy, Bolo, Toro, Gonzo, Mala Mi .. wszystkie wymagaja leczenia szpitalnego :( A lipiec sie jeszcze nie zaczal :(

BARDZO PROSIMY O WPLATY NA RATOWANIE NOZEK MALEJ MI

Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
Ul. Jagiełły 5 m 19
14-100 Ostróda
Nr konta: 78213000042001038801430001
tytuł wpłaty: na boksery - Mala Mi

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nigdy nie klnę, ale jednak wyrwało mi się grubo, jak przyjrzałam się tym zdjęciom rtg. Matko, ból przy tym musi być niewyobrażalny ( Dwa razy miałam połamane nogi dzięki mojej osobistej boksi - pamiętam jak cierpiałam, gdy próbowałam sama zwlec się z łąki, bo nie miałam przy sobie komórki). Nie mieści mi się w głowie. Jak do tego doszło? Jakie stare są te złamania? W jakim wieku jest Mi?

Posted

netti1 napisał(a):
poproszę o adres na jaki można wysłac przydatne na aukcję dla malutkiej suni rzeczy.

Netti,
jesli mozesz cos nam przekazac to super. Moze byc na moj adres.
Podam w PW.

Posted

Niestety nie znamy historii Malej Mi :placz:

Musialo minac kilka tygodni bo lewa noga jest juz w zasadzie calkowiecie zrosnieta, tyle ze krzywo :placz:

A sunia nie ma jeszcze prawdopodobnie roczku. To dziecko jeszcze :placz: