tunio Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Emmo mnie takze bylo b.milo :D Lubie spontaniczne osoby 8) A Aga pewnie jak przyjechala do domu to 3/4 naczyn o scianie wytlukla :wink: Quote
aga 2 Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Nie było tak źle :wink: Już po dordze emocje z nas opadly (gdzieś tak koło Bydgoszczy), bo się głodne zrobiłyśmy i zatrzymałysmy się na grillka. Biorę się za Widelca, trochę pociągamy pańcię i oponke, coby pańci nie zarżnąć na amen, i na następną wystawę też jadę do Gajewskiego :evilbat: A co :wink: Dziewczyny, jesteście wszystkie zajebiste. Koniec, kropka. :D Quote
dzurga Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Aaaaaaa, jak ty zaczniesz Widelca trenowac to z niego jakies monstrum wyrosnie. Ja siem bojem ze on mnie zje... Ma w koncu takie wieeelkie zeby. Musze koniecznie utuczyc moja miniature do wystawy w Poznaniu coby bronila panci w razie czego ;) - no bo inaczej nie widze, ze przyjezdzacie wczesniej i znow u mnie spicie. Quote
aga 2 Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Misia, no co Ty?? :wink: Widelec ma zęby piękne, nie tylko duuuuże :evilbat: A że balkonu nie pozwolił Ci zamknąć?? Ej tam :wink: Quote
Katerinas Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 (...)A Aga pewnie jak przyjechala do domu to 3/4 naczyn o scianie wytlukla :wink: eee... :o a to czemu? chcesz Aga zastawę zmienić :wink: Quote
tunio Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 A wlasciwie to czym uzasadnil ocene dobra od Widelca ? :hmmmm: BTW.aby nie bylo tak rozowo.......Cerigen w trakcie 40minutowego postoju i wypoczynku zalapal 17kleszczy mimo obrozy :evilbat: Jutro kupuje mu specyfik polecony przez znajoma z niemiec,a jak nie podziala to emigruje na syberie bo kazdy kleszcz to stres :evil: A cholerstwo jeszcze sie uodparnia na wyciaganie bo tak jak dawniej w ogole mi glowki nie zostawaly,teraz wyciagam tak samo i wiele zostaje :evil: Tak wiec 18kleszcz nie wyciagniety :evil: Jutro zabije go zelem,i bedziecie mogli mnie sadzic za zabojstwo z premedytacja bo zamierzam takze posmarowac bezposrednio kazdego znalezionego kleszcza :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
aga 2 Posted May 31, 2004 Author Posted May 31, 2004 Misiu, to kup sobie długopis na kleszcze. To naprawdę genialny wynalazek - i nie jest to tylko moja opinia. Chwila moment i cale badziewie jest wyciągnięte, trzeba tyko posmarowac spirytusem salicylowym i po płaczu. W Karusku jest na pewno. Quote
tunio Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 (...)A Aga pewnie jak przyjechala do domu to 3/4 naczyn o scianie wytlukla :wink: eee... :o a to czemu? chcesz Aga zastawę zmienić :wink:Ja nieeee 8) Po prostu Aga nie zgadzala sie nieco z ocenami :wink: Ja bym pewnie zastawe wytlukla i poszla jeszcze tluc do przyjaciela :wink: Quote
tunio Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Misiu, to kup sobie długopis na kleszcze. To naprawdę genialny wynalazek - i nie jest to tylko moja opinia. Chwila moment i cale badziewie jest wyciągnięte, trzeba tyko posmarowac spirytusem salicylowym i po płaczu. W Karusku jest na pewno. Ha ! I widzisz jakie pozyteczne jest forum ! Szukam tego dlugopisu juz od hoho i nigdzie nie umiem sie natknac :D Lece przegladac oferte :D Dzieki skarbie,ale i tak zel trza bedzie kupic,inszej rady nie ma. Kiltix widac nie skutkuje na wilczarze.....Coz za rasistowska obroza :wink: Quote
dzurga Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Carr, taniej niz w Karusku kupisz dlugopis na Allegro w dziale domi ogrod/zwierzeta/akcesoria zoologiczne. My z mieczykiem kupilismy po 16 zeta i jestesmy zadowoleni. Nasze dlugopisy sa firmy Trixie. Jak chcesz to ci gdziesz poszukam maila do kolesia, ktory je sprzedaje - moze ma jeszcze jakis na zbyciu. Quote
Emma2 Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 aga 2 napisała Misiu, to kup sobie długopis na kleszcze. To naprawdę genialny wynalazek - i nie jest to tylko moja opinia. Chwila moment i cale badziewie jest wyciągnięte, trzeba tyko posmarowac spirytusem salicylowym i po płaczu. W Karusku jest na pewno. Też nie miałam zielonego pojęcia o takim wynalazku na kleszcze. Tak jak Carr napisała forum to cudowny bank informacji . Quote
Emma2 Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Misia, no co Ty?? :wink: Widelec ma zęby piękne, nie tylko duuuuże :evilbat: A że balkonu nie pozwolił Ci zamknąć?? Ej tam :wink: b]dzurka czyzby aga 2 specjalnie szkoliła Widelca na ciebie , Quote
aga 2 Posted June 1, 2004 Author Posted June 1, 2004 Carr, taniej niz w Karusku kupisz dlugopis na Allegro w dziale domi ogrod/zwierzeta/akcesoria zoologiczne. My z mieczykiem kupilismy po 16 zeta i jestesmy zadowoleni. Nasze dlugopisy sa firmy Trixie. Jak chcesz to ci gdziesz poszukam maila do kolesia, ktory je sprzedaje - moze ma jeszcze jakis na zbyciu. No i co mi żałujesz Karuska poreklamować? Teraz to już znam się z Markiem, więc mnie nie wykasuje :evilbat: Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 A Marek byl w sobote i niedziele czy tylko w sobote ? :hmmmm: Chwila,bo ja teraz goopia sie pogubilam...Chyba mam na mysli inny dlugopis :roll: Ten z Trixy sie nie sprawdza u nas :-? Moze mamy inne kleszcze :wink: Zmutowane genetycznie :wink: Quote
Katerinas Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 A którym długopisie mówimy? :question: O tym? Bo ja mam ten i super sie sprawdza :) Tyle, że to bardziej penseta niż długopis Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 nr.2 sie nie sprawdza u nas :roll: a ze jest taki nr.1 to nawet nie wiedzialam 8) Szukalam bardzo podobnego,polecanego w polityce....Ale poszukam tego bo pewnie latwiej dostac....W ogole to jestem juz tak zdesperowana ze w razie czego kupie po kolei po jednym egzemplarzu z kazdego rodzaju :roll: Quote
nice_girl Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Ja musze sobie własnie sprawic taki długopis tylko nie wiem, który rodzaj..Miałam kupić na wystawie w Kielcach, ale zapomniałam :oops: :oops: Do tej pory sama wyciągałam tylko jednego kleszcza :roll: Zrobiłam to tak nieumiejętnie, ze Klio straciła trochę włosów w okoł miejsca gdzie znajdował sie kleszcz :roll: Quote
dzurga Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Kurde, zapomnialam jak sie zdejcia wkleja wiec daje linka do aukcji na Allegro, na ktorej ja kupilam - tam jest fota - jest jeszcze inny niż te co pokazala Katerinas - ale bardziej podbny do wersji 1 niz 2. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25126464 Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Kurde mol,byloby mi potrzebne na juz..... BTW.statystyki sie zmieniaja.....Wlasnie znalazlam u niego 19,napitego krwiopijce......Nie ma glupich,wiecej do Leszna nie jade :wink: Quote
nice_girl Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Carr :o :o :o To Ty gdzieś w lesie byłas na tym postoju? :roll: Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Nice skadze :o Na zwyklej trawie przed jakas tam gospoda dla tirow tyle tego scierwa nalapal :-? Musialy byc wampiry wyglodzone jak szlak,no i trafila im sie gratka :wink: Quote
nice_girl Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Wiesz w końcu trafiła im się niezła willa w postaci wilczarza :lol: :lol: Quote
Marek z Gromem Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Przypominam, :D że :lol: Marek z Gromem 8) jako :D MODERATOR jest bezwgledny i nie patrzy na znajomości z wystaw :D 8) :lol: :evil: :roll: 0X :evilbat: :agrue: Quote
aga 2 Posted June 1, 2004 Author Posted June 1, 2004 No więc ja mam nr 1, sprawdza się zajebiście, zimę przeleżakował za lodówką, ale działa nadal. Dlugopis, znaczy. Ten jest w Karusku. Alez ten Marek z Gromem = MODERATOR szybko reaguje... 8) :wink: Quote
tunio Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Taa juz zobaczylam ze tam jest 8) Ale 5zl zdzieraja 8) Marek ja Ci tego Leszna nie daruje :evilbat: I prosze mi tu nie mowic ze nas nie rozpoznales bo Malenstwo jest jedyne w swoim rodzaju,Aga potwierdzi :wink: Quote
Recommended Posts