Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było tak źle :wink: Już po dordze emocje z nas opadly (gdzieś tak koło Bydgoszczy), bo się głodne zrobiłyśmy i zatrzymałysmy się na grillka.

Biorę się za Widelca, trochę pociągamy pańcię i oponke, coby pańci nie zarżnąć na amen, i na następną wystawę też jadę do Gajewskiego :evilbat: A co :wink:

Dziewczyny, jesteście wszystkie zajebiste. Koniec, kropka. :D

Posted

Aaaaaaa, jak ty zaczniesz Widelca trenowac to z niego jakies monstrum wyrosnie. Ja siem bojem ze on mnie zje... Ma w koncu takie wieeelkie zeby.

Musze koniecznie utuczyc moja miniature do wystawy w Poznaniu coby bronila panci w razie czego ;) - no bo inaczej nie widze, ze przyjezdzacie wczesniej i znow u mnie spicie.

Posted

Misia, no co Ty?? :wink: Widelec ma zęby piękne, nie tylko duuuuże :evilbat: A że balkonu nie pozwolił Ci zamknąć?? Ej tam :wink:

Posted

A wlasciwie to czym uzasadnil ocene dobra od Widelca ? :hmmmm:

BTW.aby nie bylo tak rozowo.......Cerigen w trakcie 40minutowego postoju i wypoczynku zalapal 17kleszczy mimo obrozy :evilbat:

Jutro kupuje mu specyfik polecony przez znajoma z niemiec,a jak nie podziala to emigruje na syberie bo kazdy kleszcz to stres :evil:

A cholerstwo jeszcze sie uodparnia na wyciaganie bo tak jak dawniej w ogole mi glowki nie zostawaly,teraz wyciagam tak samo i wiele zostaje :evil:

Tak wiec 18kleszcz nie wyciagniety :evil: Jutro zabije go zelem,i bedziecie mogli mnie sadzic za zabojstwo z premedytacja bo zamierzam takze posmarowac bezposrednio kazdego znalezionego kleszcza :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

Misiu, to kup sobie długopis na kleszcze. To naprawdę genialny wynalazek - i nie jest to tylko moja opinia. Chwila moment i cale badziewie jest wyciągnięte, trzeba tyko posmarowac spirytusem salicylowym i po płaczu. W Karusku jest na pewno.

Posted
(...)

A Aga pewnie jak przyjechala do domu to 3/4 naczyn o scianie wytlukla :wink:

eee... :o a to czemu? chcesz Aga zastawę zmienić :wink:

Ja nieeee 8)

Po prostu Aga nie zgadzala sie nieco z ocenami :wink:

Ja bym pewnie zastawe wytlukla i poszla jeszcze tluc do przyjaciela :wink:

Posted
Misiu, to kup sobie długopis na kleszcze. To naprawdę genialny wynalazek - i nie jest to tylko moja opinia. Chwila moment i cale badziewie jest wyciągnięte, trzeba tyko posmarowac spirytusem salicylowym i po płaczu. W Karusku jest na pewno.

Ha ! I widzisz jakie pozyteczne jest forum ! Szukam tego dlugopisu juz od hoho i nigdzie nie umiem sie natknac :D Lece przegladac oferte :D

Dzieki skarbie,ale i tak zel trza bedzie kupic,inszej rady nie ma.

Kiltix widac nie skutkuje na wilczarze.....Coz za rasistowska obroza :wink:

Posted

Carr, taniej niz w Karusku kupisz dlugopis na Allegro w dziale domi ogrod/zwierzeta/akcesoria zoologiczne. My z mieczykiem kupilismy po 16 zeta i jestesmy zadowoleni. Nasze dlugopisy sa firmy Trixie. Jak chcesz to ci gdziesz poszukam maila do kolesia, ktory je sprzedaje - moze ma jeszcze jakis na zbyciu.

Posted

aga 2 napisała

Też nie miałam zielonego pojęcia o takim wynalazku na kleszcze.

Tak jak Carr napisała forum to cudowny bank informacji .

Posted
Misia, no co Ty?? :wink: Widelec ma zęby piękne, nie tylko duuuuże :evilbat: A że balkonu nie pozwolił Ci zamknąć?? Ej tam :wink:

b]dzurka czyzby aga 2 specjalnie szkoliła Widelca na ciebie ,

Posted
Carr, taniej niz w Karusku kupisz dlugopis na Allegro w dziale domi ogrod/zwierzeta/akcesoria zoologiczne. My z mieczykiem kupilismy po 16 zeta i jestesmy zadowoleni. Nasze dlugopisy sa firmy Trixie. Jak chcesz to ci gdziesz poszukam maila do kolesia, ktory je sprzedaje - moze ma jeszcze jakis na zbyciu.

No i co mi żałujesz Karuska poreklamować? Teraz to już znam się z Markiem, więc mnie nie wykasuje :evilbat:

Posted

A Marek byl w sobote i niedziele czy tylko w sobote ? :hmmmm:

Chwila,bo ja teraz goopia sie pogubilam...Chyba mam na mysli inny dlugopis :roll: Ten z Trixy sie nie sprawdza u nas :-? Moze mamy inne kleszcze :wink: Zmutowane genetycznie :wink:

Posted

nr.2 sie nie sprawdza u nas :roll:

a ze jest taki nr.1 to nawet nie wiedzialam 8) Szukalam bardzo podobnego,polecanego w polityce....Ale poszukam tego bo pewnie latwiej dostac....W ogole to jestem juz tak zdesperowana ze w razie czego kupie po kolei po jednym egzemplarzu z kazdego rodzaju :roll:

Posted

Ja musze sobie własnie sprawic taki długopis tylko nie wiem, który rodzaj..Miałam kupić na wystawie w Kielcach, ale zapomniałam :oops: :oops:

Do tej pory sama wyciągałam tylko jednego kleszcza :roll: Zrobiłam to tak nieumiejętnie, ze Klio straciła trochę włosów w okoł miejsca gdzie znajdował sie kleszcz :roll:

Posted

Kurde mol,byloby mi potrzebne na juz.....

BTW.statystyki sie zmieniaja.....Wlasnie znalazlam u niego 19,napitego krwiopijce......Nie ma glupich,wiecej do Leszna nie jade :wink:

Posted

Nice skadze :o Na zwyklej trawie przed jakas tam gospoda dla tirow tyle tego scierwa nalapal :-?

Musialy byc wampiry wyglodzone jak szlak,no i trafila im sie gratka :wink:

Posted

No więc ja mam nr 1, sprawdza się zajebiście, zimę przeleżakował za lodówką, ale działa nadal. Dlugopis, znaczy. Ten jest w Karusku.

Alez ten Marek z Gromem = MODERATOR szybko reaguje... 8) :wink:

Posted

Taa juz zobaczylam ze tam jest 8)

Ale 5zl zdzieraja 8)

Marek ja Ci tego Leszna nie daruje :evilbat: I prosze mi tu nie mowic ze nas nie rozpoznales bo Malenstwo jest jedyne w swoim rodzaju,Aga potwierdzi :wink: