Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie mieszkał we Frankfurcie nad Menem.

Ludzie w porzo, obiecali, że będa mu kupować serki waniliowe. Młodzi, ale widać, że chcą Bronka całym sercem.

No i jakim samochodem będzie Broniu jeździł :wink:

Posted
Będzie mieszkał we Frankfurcie nad Menem.

Ludzie w porzo, obiecali, że będa mu kupować serki waniliowe. Młodzi, ale widać, że chcą Bronka całym sercem.

No i jakim samochodem będzie Broniu jeździł :wink:

BMW ? Jaguar ? 8)

PRzyznam sie ze ja zakochalam sie w Jaguarze Combi 8) .Jednak jako ze jestem ugodowa osobka uznalam ze jakis fajny Hyundai lub Suzuki tez moze byc......Byle Cerigen mogl sie w bagazniku wygodnie ulozyc :wink:

Posted

Aga, no opowiadaj !!!!!!!

Jacy są, czy to ich pierwszy psiak, co mówili jak go zobaczyli, co gadali na Baśkę, opowiadaj wszystko i dużo. Będą wystawiać?

Pisz, dziewczyno, pisz!!!!!!

Posted

BMW ?

quote]

Bingo! :D

Musia, ludzie ok, mieli już rottweilerkę, więc wiedzą, jak sie je rottweilera :wink: Powiedzieli, że raczej nie bedą wystawiać, ale wiecie, jak to jest: niegdy nie mów nigdy :D Za to powiedzieli, że na pewno będa szkolić - a wiecie jakie to ważne w dojczach :wink: No i ten serek waniliowy obiecali :wink:

Posted

Uuu i pojechal :( :( :( Teraz bedziemy czekac na jego zdjecia :)

I miejmy nadzieje ze mu bedzie tam bardzo dobrze!! BMW bedzie jezdzil to łoo.. bedzie podrywal przez szybe :lol: :lol:

Posted
Monika, ale za to poliglota będzie :wink:

Tak, została już tylko Basia :( Ale przynajmniej bede miała swoje dziecko :D

a ile one wlasciwie maja ? I ile Basiek wazy ? 8)

Posted

Dzieciury mają trochę ponad 4 miesiace, a Barbara waży około 20 kg. kawał babska z niej :wink: I ostatnio moja mam stwierdziła, że chyba trzeba zacząć wołać na nią inaczej... czyżby dlatego, że sama ma na drugie Basieńka? :wink:

Posted
Dzieciury mają trochę ponad 4 miesiace, a Barbara waży około 20 kg. kawał babska z niej :wink: I ostatnio moja mam stwierdziła, że chyba trzeba zacząć wołać na nią inaczej... czyżby dlatego, że sama ma na drugie Basieńka? :wink:

w takim razie powinna byc dumna ze taka pieknosc z jej imienniczki jest 8) :wink:

Posted

A jakby ktos nie wiedział, to jest tata średnich rottweilerów :D

AL PACINO vom Saton. I jakby ktoś nie wiedział, to pies Gosi :D

alpacino_m.jpg

Posted
A jakby ktos nie wiedział, to jest tata średnich rottweilerów :D

AL PACINO vom Saton. I jakby ktoś nie wiedział, to pies Gosi :D

alpacino_m.jpg

wszyscy co sledzili temat "Malych gremlinow" to wiedza kto tatusiem i do kogo tatus nalezy 8)

:hand:

Posted

wszyscy co sledzili temat "Malych gremlinow" to wiedza kto tatusiem i do kogo tatus nalezy 8)

:hand:

No tak... :oops: Ale jak tak na wszelki wypadek... :oops:

Carry, wcale się nie wściekają po wypiciu wody :wink:

Posted

dokladnie :o

Przecie one sie wtedy rozmnazaly a nie wsciekaly chiba :hmmmm:

Ojeju, jakie wy dociekliwe jesteście... :roll:

:lol: :lol: :lol:

a ja mam pytanie apropo wawy :lol:

Ile lat minimum a ile maximum trzeba miec aby dostac sie do szacownego grona ? 8) :lol: :wink:

Posted

a ja mam pytanie apropo wawy :lol:

Ile lat minimum a ile maximum trzeba miec aby dostac sie do szacownego grona ? 8) :lol: :wink:

:o

Carry, a jak to przełozysz na nasze, to o co chodzi?

Posted

Powiem wam tak: jak Basia biegnie, to mi serce puchnie z dumy. :D

A teraz będzie relacja: ponieważ pan Makarego i Matyldy wyjechał na tydzień, a pani musi chodzić do pracy, a pieski sikają co 2,5 godziny, to syn Pani i Pana nie chodził w tym tygodniu do szkoły, żeby pilnować piesków :lol: Podoba mi się ta rodzina :D

Posted
Powiem wam tak: jak Basia biegnie, to mi serce puchnie z dumy. :D

A teraz będzie relacja: ponieważ pan Makarego i Matyldy wyjechał na tydzień, a pani musi chodzić do pracy, a pieski sikają co 2,5 godziny, to syn Pani i Pana nie chodził w tym tygodniu do szkoły, żeby pilnować piesków :lol: Podoba mi się ta rodzina :D

mnie tez :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A teraz wam powiem coś fajniejszego: mój chrzestny, ten, u którego jest Ballan'ga, uslyszał, że jak sie rottweilerom daje surowe mięso, to robią się one wtedy agresywne :grins: