KORONA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Aga, ale tak to mi nie rób... Co sie dzieje ? Pisz szybko. Jeśli nie tu, to na pw... Jadłam z Tobą, piłam z Tobą. Baaaaa, nawet spałam z Tobą !! No, należy mi się !! Normalnie, aż się zdenerwowałam ;) Quote
nice_girl Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Agus, milo Cie tu, kochana, widziec!!! No, ale napisz cos o procencikowych szczeniakach!;) Jak tam male kotopieski?:loveu: Wybierasz sie gdzies do Polski na wystawe? Bo ja, kurde belek, nie pilam z Toba jeszcze przeca! Quote
aga 2 Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Monia, zaraz wszystko pisze. Justynka, z kotopieskow trzy z nami zostaly:loveu: Jezeli chodzi o procencikowe szczeniaki, to jak nam wlasciciele przysylaja zdjecia, to nawet jak bym nie wiedziala, ze to moje szczeniaki, to od razu bym poznala - po czym? Ano po tym, ze zawsze zdjecia na kanapie;) Bacardi i Blizzard na ukonczeniu championaty maja, Blizzard przepiekny, ma na swoim koncie takze CACIBA i BOBy, dumna jestem z synusia jak nie wiem co. Teraz jestem w Polsce, wpadlam na tydzien, no ale zadnej wystawy nie ma, buuu:-( pewnie wpadne na swiatowke, byc moze nie tylko z rottkami;) A tak to musimy pomzslec, bo brakuje nam jednego CACIBA dla Bonny, wiec kto wie, kto wie... Quote
nice_girl Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Aguś, To wklejaj jakieś fotki! Widziałam Blizzarda na jakimś zdjęciu- cudeńko!:loveu: Na światówce powinnam być, we wszystkie dni na dodatek.;) Teraz czekam na zatwierdzenie przydomka, a potem z lisicą do lisiego przystojniaka wybywamy- w końcu jak długo Klio może latać z tym wiankiem.;) Quote
Recommended Posts