Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga, ale tak to mi nie rób... Co sie dzieje ? Pisz szybko. Jeśli nie tu, to na pw...
Jadłam z Tobą, piłam z Tobą. Baaaaa, nawet spałam z Tobą !!
No, należy mi się !!
Normalnie, aż się zdenerwowałam ;)

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agus, milo Cie tu, kochana, widziec!!!
No, ale napisz cos o procencikowych szczeniakach!;) Jak tam male kotopieski?:loveu:
Wybierasz sie gdzies do Polski na wystawe? Bo ja, kurde belek, nie pilam z Toba jeszcze przeca!

Posted

Monia, zaraz wszystko pisze.
Justynka, z kotopieskow trzy z nami zostaly:loveu:
Jezeli chodzi o procencikowe szczeniaki, to jak nam wlasciciele przysylaja zdjecia, to nawet jak bym nie wiedziala, ze to moje szczeniaki, to od razu bym poznala - po czym? Ano po tym, ze zawsze zdjecia na kanapie;) Bacardi i Blizzard na ukonczeniu championaty maja, Blizzard przepiekny, ma na swoim koncie takze CACIBA i BOBy, dumna jestem z synusia jak nie wiem co.
Teraz jestem w Polsce, wpadlam na tydzien, no ale zadnej wystawy nie ma, buuu:-( pewnie wpadne na swiatowke, byc moze nie tylko z rottkami;) A tak to musimy pomzslec, bo brakuje nam jednego CACIBA dla Bonny, wiec kto wie, kto wie...

Posted

Aguś,
To wklejaj jakieś fotki!
Widziałam Blizzarda na jakimś zdjęciu- cudeńko!:loveu:
Na światówce powinnam być, we wszystkie dni na dodatek.;)
Teraz czekam na zatwierdzenie przydomka, a potem z lisicą do lisiego przystojniaka wybywamy- w końcu jak długo Klio może latać z tym wiankiem.;)