Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a w ogóle Bacardi ma ucho jak basset i jest generalnie paskudna- długa jak pyton, nie związana, opadający zad. Jak dla mnie paskudztwo.
Dziwię się, że sędziowie ją doceniają- nie wiem, za co. :roflt:

Pozdrawiam-

Gosia

PS Teraz aga 2 :wink:

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy- ale mi wpiermandoli.

Gosia

Ps: ale suka paskudna- mówiłam, żeby inną zostawić. To nie. Znawca wybrał- sukę do hodowli- Siostra Agnieszki- z sentymentu- nie z mądrości.

Gosia

Posted

Phi. Nie dam się sprowokować, jestem oazą spokoju.
Raz, dwa, trzy, cztery...
I jak tylko się spotkamy, to :evil: :snipersm: :krach:
I jak nie skończy championatu, to przez Ciebie, pamiętaj.
:evilbat:

Prosze, najnowsze zdjątko paskudy:

Posted

A była jedna- przepiękna suka- króciuteńka, zwarta- cudo :evil:
Aga ja sprzedała, bo to przecież jej Siostra wybierała zwierzę do hodowli. :evil:
Ta ładna nazywała się "Różowa kratka". :roll: Bo Blanche to była ta z tyłozgryzem, jeśli dobrze pamiętam?
Chyba.

Aga- ratunku!!!
Mam jedną suczkę. Jest zaje...ta. Charakter, urajiro, inteligencja, łatwość w nawiązywaniu kontaktów...
Zostawić?

Gosia

Posted

Nie była piękna wcale :evil: To była Blanche, tyłozgryz to Bijou.\Się zdecyduj, kurna, bo się wkurzę naprawdę, jak widzisz Bibę, to mówisz, że fajna, a tu proszę, jakieś herezje opowiadasz :evil: :evil: :cry:

No ba... Pewnie, że zostawić :evilbat:

Posted

Gosia napisał(a):

Aga- ratunku!!!
Mam jedną suczkę. Jest zaje...ta. Charakter, urajiro, inteligencja, łatwość w nawiązywaniu kontaktów...
Zostawić?

Gosia

A od kiedy ty sie kogokolwiek o zgode pytasz? :roll:
Aga, nie słuchaj jej, ona sie nie zna i tyle. Fajną masz sukę... Tylko ten ogon :-?

Posted

znająca się na rzeczy Monia napisał(a):
Aga, nie słuchaj jej, ona sie nie zna i tyle

Masz rację. Ta Gosia to ostatnio maupa siakaś, tylko mi by mi przykrości robiła :cry:
A się cieszyła tak samo, jak Biba wygrała Poznań :evilbat:

niewiedząca co piekne, a co nie Monia napisał(a):
Tylko ten ogon

Ogonek to ona ma sliczny i proszę się od niego odstosunkowac, bo puknę, jak się spotkamy.
I nastepne tez ogonki mieć będą :D

Posted

Dobra... Odstosunkuje się od ogona :lol: ale siakoś tak sie nie mogę przyzwyczaić.
Choć pewnie też kolejny dog u mnie będzie juz w całości :roll:

A Gosią sie nie przejmuj. Uroki "macierzyństwa" widać jej nie służą :lol:

Posted

Gosia napisał(a):

Aga- ratunku!!!
Zostawić?

Gosia

A co szkodzi ? Zostawiaj skoro taki cud-miod 8)

carry

Posted

Cześc Aga , Gosia zapomniałam hasła na forum dogomanii ale już znalazłam i pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Aga masz cudne dzieci zdjątka na pewno nie pokazuja jak naprawdę są piękne. Mam nadzieję ,że wreście sie gdzieś spotakmy :roll: :wink:

Wika

Posted

Aga się najeżyła jak jeżozwierz i teraz gada tylko ze Sławiem Guderskim.

Emma- wywalili mnie z forum rottweilera- miałam zbyt niepasujące do stada poglądy.
Zdrówko. :drinking:

Gosia

Posted

Odczep się, zołzo. Mam kupę roboty w domu, a jest to związane z liczeniem i obliczaniem, a że nie jest to moja ulubiona dziedzina życia, to zajmuje mi to dwa razy więcej czasu niż inne, normalne, czynności, i, summa summarum, nie zaglądam tu codziennie :evil:

Gosia, uwierz mi, że niczego bardziej nie żałuję, niż tego, że poszlaś sobie z rottweilerzego forum. Bo brakuje mi strasznie Twoich komentarzy. Wiesz, że ja przymykam oko :evilbat: Poza tym mogłabyś napisać tam na topiku o Bibie coś w stylu: Jej, jakiego pięknego psa jestem współwłaścicielką :angel:

Ja tam za Tobą tęsknię :cry:

Posted

GOSIA tak jak pisze dzurga nie masz co żałować ,że wywalili cie z forum . Ja tez juz nie mam serca do tamtego forum - nawet pożartować nie można , bo będzie nie na temat :evil: . A zreszta nie mam psa wystawowego więc też nie nalezę do scisłego grona hodowców.

Dobrze ,że aga załozyła ten temat - to nawet towrzysko można tu sie spotkać . :wink: . Nie omawiając nawet psów agi :roll: . :D .

Posted

Fakt- nie poczytasz, bo tematy nie ruszane dwa tygodnie znikają z forum, nie tak, jak tu, ze można odświeżyć.

Aguś- a co Ty tak liczysz? Kaskę?
Chciałam też nadmienić nieśmiało, że mozna użyć kalkulatora :drinking:

Obawiam się też, że mnie tu wytropią i przyczepią się o słowo "stado", użyte w poprzedniej wypowiedzi.

Gosia

Posted

Vika- pytałaś o książkę o starzejących się psach na forum rottweilera.
Kup sobie- niedroga- "Nasz pies się starzeje" Yvonne Kejcz, wydało Multico w czerwonej serii.
Naprawdę dobra.

Gosia

Posted

Gosia napisał(a):
Fakt- nie poczytasz, bo tematy nie ruszane dwa tygodnie znikają z forum, nie tak, jak tu, ze można odświeżyć.

Już nie znikają 8)

Gosia napisał(a):
Aguś- a co Ty tak liczysz? Kaskę?

Ha, ha, ha... Chyba że na KaŚkę, tylko nie wiem, jaką :roll:

Gosia napisał(a):
Chciałam też nadmienić nieśmiało, że mozna użyć kalkulatora

A wyobraź sobie, że czasami to nawet moje obliczenia na piechotę zgadzały się z tymi na kalkulatorze
:drinking: