KORONA Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Marek z Gromem :D tak całkiem widoczny kawałek Korony :wink: :D :grab: Aga, dawaj jakieś foty bo nudno... Quote
aga 2 Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Będą foty, będą, w weekend chcę na placu zrobić, i pokaże wam wtedy, jak moje wszystkie dzieci pięknie gryzą, i pokażę wam też najpiękniejszego pod słońcem Makarego :D Quote
Marek z Gromem Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 KORONA tempo czytania przez CIEBIE postów i odpisywania na nie mnie przeraża 8) 8) 8) Quote
KORONA Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 KORONA tempo czytania przez CIEBIE postów i odpisywania na nie mnie przeraża 8) 8) 8) Posiadam też wiele innych zalet 8) Quote
Marek z Gromem Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Posiadam też wiele innych zalet 8) W to akurat nie wątpie :) Quote
tunio Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 KORONA napisał(a):A tu znowu cisza... :-? :-? Uwazaj,bo takze zostaniesz obwolana wskrzesicielka starych tematow 8) :wink: :lol: Quote
Katerinas Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 carragan napisał(a):KORONA napisał(a):A tu znowu cisza... :-? :-? Uwazaj,bo takze zostaniesz obwolana wskrzesicielka starych tematow 8) :wink: :lol: ło matko :lol: a ktoś już został? A swoją drogą przydałoby się zobaczyć nowe zdjęcia... Aga? :D Quote
KORONA Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Katerinas napisał(a):carragan napisał(a):KORONA napisał(a):A tu znowu cisza... :-? :-? Uwazaj,bo takze zostaniesz obwolana wskrzesicielka starych tematow 8) :wink: :lol: ło matko :lol: a ktoś już został? Nasza Carry 8) :lol: Katerinas napisał(a):A swoją drogą przydałoby się zobaczyć nowe zdjęcia... Aga? :D Dokładnie o tym pomyślałam. Co jest??? Obiecywała zdjęcie i nic :evil: Marek, Ty masz blisko... Zajrzyj do Agi i powiedz że mu sie tu niecierpliwimy :wink: Quote
Marek z Gromem Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 W wekend bede w gdańsku na wystawach zobaczymy na ile bede trzeźwy ale postaram sie przymusić 8) Age do porobienia fotek i pokazania :) Quote
Gosia Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 A co Wy tutaj zamieszanie robicie? Dzieci rosną, są piękne i coraz mądrzejsze. Przynajmniej niektóre. :wink: Gosia Quote
KORONA Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Dowodów chcemy i tyle!! Marek, ale na ringu planujesz być trzeźwy? :drinking: Quote
Marek z Gromem Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Na ringu bede w niedziele jak coś i planuje być trzeźwy ewentualnie skacowany :), no chyba ze wygram swoja klase to do porównania jakies piffko moze wypije :) Quote
KORONA Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Marek z Gromem napisał(a):Na ringu bede w niedziele jak coś i planuje być trzeźwy ewentualnie skacowany :), no chyba ze wygram swoja klase to do porównania jakies piffko moze wypije :) Życzę Ci w takim razie tego piwka na porównanie :drinking: Quote
tunio Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 KORONA napisał(a):Katerinas napisał(a):carragan napisał(a):KORONA napisał(a):A tu znowu cisza... :-? :-? Uwazaj,bo takze zostaniesz obwolana wskrzesicielka starych tematow 8) :wink: :lol: ło matko :lol: a ktoś już został? Nasza Carry 8) :lol: Taak,ja niestety. Mam ciagotki do syzyfowej pracy :wink: :lol: Quote
aga 2 Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 No dobrze. Cobyście nie stękali, parę fotek, wprawdzie nie najnowszych, ale za to dziewiczych w większości, nigdzie nie pokazywanych :D I nie potrafię ich zmniejszać :evil: BLACK JACK Kontestacja http://img.photobucket.com/albums/v729/gusia/P1010024.jpg http://img.photobucket.com/albums/v729/gusia/blackjackkontestacja1.jpg BOSSA NOVA Kontestacja http://img.photobucket.com/albums/v729/gusia/P1010023.jpg http://img.photobucket.com/albums/v729/gusia/bosanowakontestacja1.jpg BACARDI Kontestacja Quote
aga 2 Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 No i na deser mój niuniuś :D , Widelczyk, czyli ZORBA v.d. Alten Festung Quote
anetta Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Aga, no co tu duzo mowic...masz przepiekne psy :loveu: :laola: :angel: :D I te ogony... :klacz: Quote
Katerinas Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='aga 2']BACARDI Kontestacja Bacardi jest piękna :D Dla mnie ideał rottka :D :lilangel: Quote
Katerinas Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='aga 2']BACARDI Kontestacja Bacardi jest piękna :D Dla mnie ideał rottka :D :lilangel: Quote
aga 2 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 No bardzo się cieszę, że się Wam, dziewczyny, podobają - mnie też :wink: Bacardi jest piękna Dla mnie ideał rottka Wow :oops: Mam nadzieję, że spotkamy się w kwietniu na wystawie w Warszawie :) Quote
Katerinas Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='aga 2']Mam nadzieję, że spotkamy się w kwietniu na wystawie w Warszawie :) Raczej nie... ale ktorz to wie :wink: Pod koniec marca mam termin porodu :) Quote
nice_girl Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Aguś, Fajne te Twoje podpalane bestyje. :wink: Quote
Gosia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Kaśka- pod koniec, a wystawa jest na początku. Proszę położyć brzucho na wózek i przyjść na wystawę. Mnie niestety nie będzie, albowiem moja siostra (alaskany malamuty) postanowiła w tymże terminie wydać się za mąż. Co poradzić na głupotę? Nic. Wobec takich wydarzeń jestem bezsilna i nie będzie mnie na wystawie w warszawie. :evil: Gosia Quote
aga 2 Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 No co Ty, w kwietniu??????????? A gdzie R??? Quote
Recommended Posts