Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Noż kurde, co to za wilczarze, co to lisy?? Jaki jest temat tego topiku? ŚREDNIE ROTTWEILERY A kysz mi stąd, jędze

Zaraz Aga na twoja prośbe zrobię porządek i powywalam wszystkie fotki co to rotka nie przedstawiają :)

Posted
Zaraz Aga na twoja prośbe zrobię porządek i powywalam wszystkie fotki co to rotka nie przedstawiają

He, he :evilbat:

:wink:

Marek, coś chcesz? :wink:

Posted
Zaraz Aga na twoja prośbe zrobię porządek i powywalam wszystkie fotki co to rotka nie przedstawiają

He, he :evilbat:

:wink:

Czyli juz nie chcesz oglądać zdjeć mojej lisicy?

• 2 weeks later...
Posted

Najwyższy czas nieco się odświeżyć :wink:

I nie bić, nie bić, nie umiem zdjęć zmniejszać :( Ja blondynka jestem, analfabeta komputerowy :( W razie czego poproszę o krótkie przeszkolenie w Koszalinie :wink:

Oto Bacardi, vel Biba, vel głupia k...hmmm :wink:

biba8-5mca.jpg

To jest mama Biby w wieku 4 lat :D

mati4lata.jpg

Wujek Biby, mój ukochany Widelec

viggo-maj2004.jpg

Posted

Jak tylko genialny Lesiu :evilbat: zrobi to, o co go prosiłam DUŻYMI LITERAMI, to dodam ładniejsze zdjęcia Viggo, i moje dzieci też :D

Posted

Kasia, tfu, tfu, odpukac w niemalowane :D

Ta Twoja Dorka to cudo niesamowite :angel:

A szanowna Carry to w łeb dostanie, jak się tylko gdzieś złapiemy w Polsce :evil: Obrażalska :evil:

Posted
Kasia, tfu, tfu, odpukac w niemalowane :D
To super :angel: Bardzo się cieszę :D
Ta Twoja Dorka to cudo niesamowite :angel:
Dziękuję :oops: :D
A szanowna Carry to w łeb dostanie, jak się tylko gdzieś złapiemy w Polsce :evil: Obrażalska :evil:
Ło matko :roll: A co ona Ci zrobiła? :lol:

Fakt faktem, że dawno jej na dogomani nie widziałam :roll:

Posted

Dzięki, dziewczynki, dzięki, ale:

1. Hanya, one mają ponad 1 MB pojemności :-? , zanim dojdą, to minie troche czasu i pozapychaja.

2. Justynka, taaak, zdolna z Ciebie dziewczynka :wink: Zapomniałam juz adresu, hasla itp :oops:

• 2 weeks later...
Posted

To jest średni rottweiler debiutujący w klasie młodzieży :D

Bacardi

gdynia%202004_bacardi_kontestacja%20028.jpg

To jest drugi średni rottweiler, również debiutujący, nie tylko w mlodzieży, ale w ogóle na wystawach :D

Bossa Nova

gdynia%202004_bossa_nova_kontestacja%20029.jpg

W tle za Bacardi widac Pawła Gosi, Gosię bez głowy, Koronę, championkę Korony - Flamenco, i shiby.

Posted

Świetne foty :D Widzę, ze sobie zgarnełas ekipe do klaskania za ringiem :lol: Vigguś na tym zdjęciu wyszedł tak pięknie, że aż dam ta fotę zamiast tamtej na swoja stronę do przyjaciół :wink: