Hanya Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Ale wielkie to Twoje maleństwo Pięknie umaszczony :D Quote
dzurga Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Agusia, a ty sie powoli zbieraj zakladac topic "Duze rottweilery" bo bydlaki sa coraz mniej srednie a coraz bardziej duze :D Quote
Marek z Gromem Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Noż kurde, co to za wilczarze, co to lisy?? Jaki jest temat tego topiku? ŚREDNIE ROTTWEILERY A kysz mi stąd, jędze Zaraz Aga na twoja prośbe zrobię porządek i powywalam wszystkie fotki co to rotka nie przedstawiają :) Quote
aga 2 Posted July 6, 2004 Author Posted July 6, 2004 Zaraz Aga na twoja prośbe zrobię porządek i powywalam wszystkie fotki co to rotka nie przedstawiają He, he :evilbat: :wink: Marek, coś chcesz? :wink: Quote
nice_girl Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Zaraz Aga na twoja prośbe zrobię porządek i powywalam wszystkie fotki co to rotka nie przedstawiają He, he :evilbat: :wink: Czyli juz nie chcesz oglądać zdjeć mojej lisicy? Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 Najwyższy czas nieco się odświeżyć :wink: I nie bić, nie bić, nie umiem zdjęć zmniejszać :( Ja blondynka jestem, analfabeta komputerowy :( W razie czego poproszę o krótkie przeszkolenie w Koszalinie :wink: Oto Bacardi, vel Biba, vel głupia k...hmmm :wink: To jest mama Biby w wieku 4 lat :D Wujek Biby, mój ukochany Widelec Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 Jak tylko genialny Lesiu :evilbat: zrobi to, o co go prosiłam DUŻYMI LITERAMI, to dodam ładniejsze zdjęcia Viggo, i moje dzieci też :D Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 Kasia, tfu, tfu, odpukac w niemalowane :D Ta Twoja Dorka to cudo niesamowite :angel: A szanowna Carry to w łeb dostanie, jak się tylko gdzieś złapiemy w Polsce :evil: Obrażalska :evil: Quote
nice_girl Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Aguś, Te Twoje potwory są po prostu świetne :wink: A co Ci biedna Carr zawiniła? :wink: Quote
Katerinas Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Kasia, tfu, tfu, odpukac w niemalowane :D To super :angel: Bardzo się cieszę :DTa Twoja Dorka to cudo niesamowite :angel: Dziękuję :oops: :D A szanowna Carry to w łeb dostanie, jak się tylko gdzieś złapiemy w Polsce :evil: Obrażalska :evil: Ło matko :roll: A co ona Ci zrobiła? :lol: Fakt faktem, że dawno jej na dogomani nie widziałam :roll: Quote
nice_girl Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Kasia, Bo Carr opusciła na kilka tygodni naszą ojczyznę :wink: Quote
Katerinas Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Kasia,Bo Carr opusciła na kilka tygodni naszą ojczyznę :wink: aaaaa... Nie wiedziawszy ... A co z maleństwem? Pojechało z nią? Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 No proszę, to mam powód, coby jej w łeb dać - pojechała sobie, nic nie powiedziała i nawet kartki nie przysle :evil: Quote
nice_girl Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Kasia, Tak z Maleństwem :wink: Aguś, A moze nie chciała żebyś z nią tęskiniła? Quote
Hanya Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Aga 2 Mozesz przeslac mi na maila zdjecia to Ci je zmniejsze i odesle, chetnie Ci pomoge :wink: Quote
nice_girl Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Aguś, Dziecko kochane, przecież ja Ci założylam album na onecie, zaloguj sie i dodaj zdjecia :wink: a tam Ci sie same ładnie automatycznie zmniejszą :wink: Quote
aga 2 Posted July 15, 2004 Author Posted July 15, 2004 Dzięki, dziewczynki, dzięki, ale: 1. Hanya, one mają ponad 1 MB pojemności :-? , zanim dojdą, to minie troche czasu i pozapychaja. 2. Justynka, taaak, zdolna z Ciebie dziewczynka :wink: Zapomniałam juz adresu, hasla itp :oops: Quote
Hanya Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Aga 2 jak chcesz-zawsze mozesz spróbowac :wink: Quote
nice_girl Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 To Agus, Slij do mnie na maila na interie, tam jest 100MB wolnego miejsca, wiec mi n a pewno skrzynki nie zapchasz : welshcorgi@interia.pl :wink: Ja je ładnie zmniejsze i Ci wstawie na ten onet, oki? :D Quote
gusia Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 To jest średni rottweiler debiutujący w klasie młodzieży :D Bacardi To jest drugi średni rottweiler, również debiutujący, nie tylko w mlodzieży, ale w ogóle na wystawach :D Bossa Nova W tle za Bacardi widac Pawła Gosi, Gosię bez głowy, Koronę, championkę Korony - Flamenco, i shiby. Quote
gusia Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 A co mi tam, to jest wujek średnich rottweilerów, czyli Viggo Quote
nice_girl Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Świetne foty :D Widzę, ze sobie zgarnełas ekipe do klaskania za ringiem :lol: Vigguś na tym zdjęciu wyszedł tak pięknie, że aż dam ta fotę zamiast tamtej na swoja stronę do przyjaciół :wink: Quote
gusia Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 No ba :wink: A wiesz, jak klaskali, jak wygrał?? :D Quote
nice_girl Posted July 27, 2004 Posted July 27, 2004 Aguś, Masz może jeszcze jakieś zdjęcia?Te Twoje rottki takie ładne, że z przyjemnością bym sobie poogladała :wink: Quote
Recommended Posts