nice_girl Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Masz racje Agus. A ja głupia kombinowałam coś z Poznaniem :wink: Zobaczę jak bedzie w Krakowie, nie wiem czy wiesz ale po raz pierwszy mamy konkurentkę w klasie. :roll: Quote
Hanya Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Aga 2 Przenigdy nie widziałam tak pięknego rotta, nawet na fotach. Co za cudo :D i ten ogon, Ach :D Quote
Gosia Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Aga- niech go zgłaszają na klubówkę- co im szkodzi? Najwyżej ich zdyskwalifikują za ogon. Oko ciemne, pigment i ryjek cały, łeb piękny... Nie wiem, jak kąty, bo nie widać. A co do lipca- to już rozmawiałyśmy :wink: Gosia Quote
Marek z Gromem Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Milo bylo zobaczyc jak wyglada Gosia ,ale na kolana powalil mnie napis pod fota a mianowicie "Ch.Rus.,Zw.Europy., WATZMANN v.d Bleichstrasse" A to gdzie było zdjęcie Gosi ?? 8) Quote
nice_girl Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Marek, W najnowszym numerze "Psa". Aguś, Widziałam w końcu i moze ten podpis dali na zachętę? :wink: Quote
tunio Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Kochani,dooopa a nie Wawa :wallbash: Zgloszenie zostalo na kuchennym stole,(ktore wlasnie znalazlam wsrod ulotek na makulature :lol: )a wyslalam zdaje sie do Nowego Sacza :wallbash: A teraz prosba do ludzi dobrego serca 8) Jesli bedzie ktos z warszawskiego zk bedzie zgloszenia w Szczecinie przyjmowal,zglosilby mi ktos szczurka ? :modla: Dane wyslalabym na PW :roll: BTW.Aga pamietasz jak panikowalam o potwierdzenie Leszna,ze nie dostalam ?Jakby to powiedziec..... :hmmmm: Okazalo sie,ze dostalam tylko sie w ulotki zaplatalo :oops: Rety moze ja sobie z tym dam spokoj,bo zbyt roztrzepana chyba jestem ? :o Quote
Hanya Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Wy to naprawdę macie pecha z tymi wystawami, udało się wam choć na jedną trafić? Może faktycznie wystawy powinniście sobie odpuścić-szkoda kasy! Quote
Emma2 Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Carr :modla: zamieszkaj koło mnie plisss. Twoje nastawienie do życia rozbraja mnie :D Quote
tunio Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Wy to naprawdę macie pecha z tymi wystawami, udało się wam choć na jedną trafić?Może faktycznie wystawy powinniście sobie odpuścić-szkoda kasy! Udalo sie nam trafic do Bytomia i Leszna 8) Gdzie indziej udalo nam sie trafic na ogol do miejsca wystawy, ale na ring juz nie za bardzo :wink: 8) A tego o kasie nie rozumiem ? :hmmmm: Przeciez nie mam za co placic,skoro po prostu nie zglosilam psa 8) Emmo jak mnie eksmituja za balgan,ktory wychodzi juz na dwor to obiecuje,ze zamieszkam pod jakims poznanskim mostem :wink: Quote
Hanya Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 A tego o kasie nie rozumiem ? :hmmmm: Przeciez nie mam za co placic,skoro po prostu nie zglosilam psa 8) Acha, myślałam że go zgłaszałaś i zawsze coś tam nie wyszło :oops: Quote
nice_girl Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 To ja kolejna doopa i juz jest po terminie na Wawę :( Carr, W N.Sączu bedziesz? :wink: Quote
tunio Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Nice tyle,ze ja wiedzialam do kiedy jest termin i wyslalam o czasie....Szkoda tylko,ze nie to co mialam wyslac :wink: Do NS pewnie i przyjade :roll: Quote
nice_girl Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Carr, Jak pech to pech :wink: Czyli w Nowym Sączu na pewno sie spotkamy :wink: Aguś, W końcu dałam na strone foty wszystkich Twoich psiaków :wink: Nauczyłam się wysyłac dane na serwer 8) Jesli chcesz zobaczyc szyperka to jest tak jak Twoja w przyjaciołach :wink: Quote
dzurga Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Halooooooo Czego sie nikt nie odzywa na moim ulubionym topicu? Katerinas, slyszalam, ze sie poznamy na wystawie w Warszawce :D Quote
Katerinas Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Katerinas, slyszalam, ze sie poznamy na wystawie w Warszawce :D :multi: no... :D bardzo się cieszę :D Quote
tunio Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 a ja bym sie cieszyla,ale nie przyjeli mi zgloszenia :wallbash: wiec sie z Wami nie zobacze :bigcry: BTW.zakonczylismy w Krakowie mlodziezowy championat :multi: wyniki z Krakowa wilczarzy sa tutaj Quote
Katerinas Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 a ja bym sie cieszyla,ale nie przyjeli mi zgloszenia :wallbash: wiec sie z Wami nie zobacze :bigcry: BTW.zakonczylismy w Krakowie mlodziezowy championat :multi: wyniki z Krakowa wilczarzy sa tutaj Carr - Nic trudnego :wink: Pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj :D Strzelimy sobie pifko :D :beerchug: BTW - Gratulacje championatu :D :multi: Quote
tunio Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Dziekujemy Kasiu :drinking: Z Wawa zobaczymy po Ustroniu :roll: Zaluje,ze nie przyjmowali zgloszen w Krakowie :( BTW.nurtuje mnie pytanie co to za potworek w Twoim podpisie,obok Gai i Saby ? :hmmmm: Quote
Katerinas Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 BTW.nurtuje mnie pytanie co to za potworek w Twoim podpisie,obok Gai i Saby ? :hmmmm: aaa... no... byliśmy w Rachowie z transportem... no i tak wyszło :wink: Do poczytania tu: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=390322#390322 oraz tu: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=13148&postdays=0&postorder=asc&start=420 :D Quote
nice_girl Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Kasia, Ta Twoja mała jest świetna :D To ja tez się pochwalę. 8) Zdobyłyśmy zw. młodziezy i championat kończymy w Krośnie :D to jest moja ulubiona fota z tej wystawy Jest tak perfekcyjnie ustawiona...Szkoda, ze nie stsła mi tak podczas oceny to bym sie nie musiala wstydzić :roll: BTW,To jest strona mojego autorstwa : www.gauchocorgi.prv.pl .Zapraszam do wpisywania sie do ksiegi gosci :D Strona nie jest w pełni skończona, poniewaz zaczęłam ja dopiero w poniedziałek :wink: Quote
aga 2 Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 Noż kurde, co to za wilczarze, co to lisy?? Jaki jest temat tego topiku? ŚREDNIE ROTTWEILERY A kysz mi stąd, jędze :D Carry, ja do Warszawy jadę towarzysko, absolutnie nie z psami. I też pociągiem. Muszę wykorzystać zniżkę, bo w lipcu peeien wiek skończę i już nie bede mogła jeździć na zniżkę studencką :( Chyba własnie namówiłam panią Alinę od Makarego i Matyldy, żeby go wystawiła w Gdyni i w Sopocie 8) Zaraz musze jeszcze jakąś akcję agitacyjna przeprowadzić. Quote
Katerinas Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 nice Cudo, cudo :iloveyou: cudeńko :D aga - Co byś nie krzyczała :wink: wklejam rottka :wink: Wprawdzie nie średniego, a dużego, ale rottka :wink: Quote
nice_girl Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Aguś, Ale ta moja lisica to fanka średnich rottków :lol: :lol: Quote
tunio Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Aby nie robic konkurencji rottasom,zawartosc postu zostaje usunieta 8) Kto mial widziec,ten widzial 8) Quote
Recommended Posts