Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga- niech go zgłaszają na klubówkę- co im szkodzi?

Najwyżej ich zdyskwalifikują za ogon. Oko ciemne, pigment i ryjek cały, łeb piękny...

Nie wiem, jak kąty, bo nie widać.

A co do lipca- to już rozmawiałyśmy :wink:

Gosia

Posted

Kochani,dooopa a nie Wawa :wallbash:

Zgloszenie zostalo na kuchennym stole,(ktore wlasnie znalazlam wsrod ulotek na makulature :lol: )a wyslalam zdaje sie do Nowego Sacza :wallbash:

A teraz prosba do ludzi dobrego serca 8)

Jesli bedzie ktos z warszawskiego zk bedzie zgloszenia w Szczecinie przyjmowal,zglosilby mi ktos szczurka ? :modla: Dane wyslalabym na PW :roll:

BTW.Aga pamietasz jak panikowalam o potwierdzenie Leszna,ze nie dostalam ?Jakby to powiedziec..... :hmmmm: Okazalo sie,ze dostalam tylko sie w ulotki zaplatalo :oops:

Rety moze ja sobie z tym dam spokoj,bo zbyt roztrzepana chyba jestem ? :o

Posted

Wy to naprawdę macie pecha z tymi wystawami, udało się wam choć na jedną trafić?

Może faktycznie wystawy powinniście sobie odpuścić-szkoda kasy!

Posted
Wy to naprawdę macie pecha z tymi wystawami, udało się wam choć na jedną trafić?

Może faktycznie wystawy powinniście sobie odpuścić-szkoda kasy!

Udalo sie nam trafic do Bytomia i Leszna 8) Gdzie indziej udalo nam sie trafic na ogol do miejsca wystawy, ale na ring juz nie za bardzo :wink: 8) A tego o kasie nie rozumiem ? :hmmmm: Przeciez nie mam za co placic,skoro po prostu nie zglosilam psa 8)

Emmo jak mnie eksmituja za balgan,ktory wychodzi juz na dwor to obiecuje,ze zamieszkam pod jakims poznanskim mostem :wink:

Posted
A tego o kasie nie rozumiem ? :hmmmm: Przeciez nie mam za co placic,skoro po prostu nie zglosilam psa 8)

Acha, myślałam że go zgłaszałaś i zawsze coś tam nie wyszło :oops:

Posted

Nice tyle,ze ja wiedzialam do kiedy jest termin i wyslalam o czasie....Szkoda tylko,ze nie to co mialam wyslac :wink:

Do NS pewnie i przyjade :roll:

Posted

Carr,

Jak pech to pech :wink:

Czyli w Nowym Sączu na pewno sie spotkamy :wink:

Aguś,

W końcu dałam na strone foty wszystkich Twoich psiaków :wink: Nauczyłam się wysyłac dane na serwer 8) Jesli chcesz zobaczyc szyperka to jest tak jak Twoja w przyjaciołach :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Dziekujemy Kasiu :drinking:

Z Wawa zobaczymy po Ustroniu :roll: Zaluje,ze nie przyjmowali zgloszen w Krakowie :(

BTW.nurtuje mnie pytanie co to za potworek w Twoim podpisie,obok Gai i Saby ? :hmmmm:

Posted

Kasia,

Ta Twoja mała jest świetna :D

To ja tez się pochwalę. 8) Zdobyłyśmy zw. młodziezy i championat kończymy w Krośnie :D

to jest moja ulubiona fota z tej wystawy

file_2.jpg

Jest tak perfekcyjnie ustawiona...Szkoda, ze nie stsła mi tak podczas oceny to bym sie nie musiala wstydzić :roll:

BTW,To jest strona mojego autorstwa : www.gauchocorgi.prv.pl .Zapraszam do wpisywania sie do ksiegi gosci :D Strona nie jest w pełni skończona, poniewaz zaczęłam ja dopiero w poniedziałek :wink:

Posted

Noż kurde, co to za wilczarze, co to lisy?? Jaki jest temat tego topiku? ŚREDNIE ROTTWEILERY A kysz mi stąd, jędze :D

Carry, ja do Warszawy jadę towarzysko, absolutnie nie z psami. I też pociągiem. Muszę wykorzystać zniżkę, bo w lipcu peeien wiek skończę i już nie bede mogła jeździć na zniżkę studencką :(

Chyba własnie namówiłam panią Alinę od Makarego i Matyldy, żeby go wystawiła w Gdyni i w Sopocie 8) Zaraz musze jeszcze jakąś akcję agitacyjna przeprowadzić.