Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z góry prosze moda szanownego o wyrozumiałość! Nie umiem zmniejszać zdjęć!

No więc małe rottweielry rosną i sa już nich średnie rottweilery. A ten średni rottweiler zostaje ze mną :D

18.jpg

Oto Bacardi, dla znajomych Baśka.

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Slicznosci !

Mam pytanie - moze troche z glupia frant, ale nie sledzilam uwaznie Twojego topicu o maluchach. Czy zdarza sie, by urodzil sie rottweilerek z ogonem szczatkowym, tzn krotkim, ktory wyglada tak, jakby byl obciety? Mam wrazenie, ze kiedys gdzies cos takiego czytalam lub slyszalam, ale wydaje mi sie to malo prawdopodobne.

pozdrawiam

Zeliika

Posted

U rottków z czyms takim sie jeszcze nie spotkałam. Słyszałam, że takie rzeczy sie zdarzają u Ponów na ten przykład, ale u rottków, boxów, dobermanów - nie.

Posted

A to są Black Jack, Baśka i Bronek

14.jpg

A to jest so called Paco, który wyjechał do swej ojczyzny :D

bennett.jpg

Bennett to najpiekniejsze baby w swojej klasie na klubówce, a Bacardi to Najlepsze baby Klubu 2003. :D

Posted

Aguś - właśnie odwiedziłam Twoją stronkę i nie mogę się napatrzeć na te piękności :iloveyou:

A najbardziej podoba mi się zdjęcie jak trójka maluchów stoi przed drzwiami oraz jak stadko maluchów pomaga Ci odśnieżać ścieżkę :lol: Cuuudooo :D

(wkleiłabym ale nie jestem pewna czy się moderatorzy nie zdenerwują :wink: :) )

Posted

Aga, a co z Bronkiem?. ZnalAzł się jakiś rozsądny facet?.

Bo przecież twoja mama się odgrażaŁa , że Bronx'a już lepiej zostawić w domu.

Posted

aga sliczniutkie te piecholki ;) Ahh ja tez kcem takie male cos, zeby mi lataly po domku..

Koronko planujemy pieseczki?? Mam nadzieje ze tym razem sie uda.. :kciuki: trzymam kciuki i lapeczki Mejka.. Poprosze o jednego malego konika.. ;) Ehh tylko gdzie ja bym go trzymala :hmmmm: :buzi: wysciskaj Didusie Moja..

Posted

A no planujemy :)

Mrówciu na Twoją cześć jak dojde do literki M napewno będzie tam

mała MRÓWCIA 8)

Twoja Dida Bzida już śpi, chyba coś jej się śni bo wymachuje nogami i podszczekuje z zamkniętą paszczą.

Katerinas nie bój się moderatorów, tylko wklejaj niech wszyscy popatrzą.

Posted

Jestem za propozycja dzurgi.. :) Czekamy na zdjecia psiaczkow w nowych domach.. I Baski tez oczywiscie.. :wink: Wyscikaj wszystkie psia

Koronuss jee mrowke chcesz miec?? :buzi:

:hmmmm: moze ja jej sie snilam??;) Hehe Wysciskaj ja mocno!!

Eee ja tyz kcem dozka.. Koronus jak bede miala zamiar kupowac to napewno pierwsze co to zobacze u Ciebie.. ehh ale kiedy to bedzie.. :lol: :buzi:

Posted

Carry, dzisiaj sobie robiłam :wink: Wprawdzie nie ze wszystkimi na raz, bo pewnie na zdjęciu byłaby kopulująca para :wink: , ale osobno, ale najpierw musze je wywołać, potem zeskanowac, a potem zastanowić się, czy nalezy je tu umieszczać :wink: