Dea Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ze dwa trzy dni muszą teraz odsapnąć, więc trzymamy kciuki dalej;) Quote
majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dea napisał(a):Ze dwa trzy dni muszą teraz odsapnąć, więc trzymamy kciuki dalej;) A nie zmęczą się te kciuki??? ;) Quote
Dea Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Jeśli wszystko pójdzie dobrze z adopcją ich drugiego tymczasowicza, to za tydzień wezmą Sarcię na DT:multi:!!! Quote
Dea Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 SARA OD WCZORAJ NA TYMCZASIE!!!:multi: Postaram się wpaść do Agi i Tomka w najbliższych dniach, zrobić fotki. Już jest odrobaczona, odpchlona, uszy wyczyszczone, podobno niezła laska:diabloti: I straszny pieszczoch z niej. Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 To cudownie. Potrzebny już tylko ostatni krok - zamiana DT na DS! Quote
Witokret Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :multi::multi::multi: :lol: wspaniałe wieści !!! No to teraz czekamy na jej wesołe fotki i opis charakteru coby wrzucic na allegro :razz: Cały czas odnawiamy jej aukcję. No i oczywiście z całych sił trzymamy kciuki za DS !!! Quote
Dea Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Troszkę zagoniona jestem do 3 czerwca, ale jutro pogadam trochę przez telefon i się podowiaduję co nieco:p Quote
majqa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Dea napisał(a):Troszkę zagoniona jestem do 3 czerwca, ale jutro pogadam trochę przez telefon i się podowiaduję co nieco:p Czekamy, czekamy na wyłącznie pozytywne newsy...:loveu: Quote
Dea Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Sara jest aniołem, poza jedną rzeczą - lubi uciekać. Już kilka razy próbowała. Poza tym to przytulas wielki, jest łagodna i grzeczna. Dostała cieczkę niestety, co nam wyklucza sterylkę przez najbliższe dwa miesiące. Zdjęcia będą w przyszłym tygodniu, wcześniej nie dam rady do nich pojechać. Trzeba szukać domu z gwarancją sterylizacji, bo szkoda, żeby siedziała dwa miesiące u Agi i Tomka. Oni na razie, poza kilkoma zabiegami kosmetycznymi ją obserwują, żeby poznać charakter. Ważne, że nie brudzi w domu:p Quote
Witokret Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Cały czas pilnujemy Saruni allegro - wczoraj znowu ją wystawiłyśmy. Bardzo przydadzą się te nowe zdjęcia :razz: no i wszelkie informacje o charakterze mile widziane - to zawsze zwiększa szanse na domek. Quote
Dea Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ciotki długo mnie nie było, a mam dla Was fantastyczne wieści! Dzisiaj Sara jedzie do nowego domu:multi: Jeśli oczywiście przypadną sobie do gustu - jej nowa rodzina i rodzinie Sara:razz: W piatek w drodze do W-wy złapał mnie telefon - młodzi ludzie, chłopak z dziewczyną wypatrzyli Sarę na allegro, i bardzo im się spodobała + wzruszyła. Ponieważ ja niewiele mogłam zdziałać "na wyjeździe" przekazałam tel. do Agi opiekunki tymczasowej. Adze i Tomkowi bardzo się spodobali. Rozmawiali już kilka razy, chceili po nią jechać już w niedzielę (są z Wałbrzycha) ale myślałam, że jeszcze zdażę znaleźć kogoś na wizytę przedadopcyjną. Jenak na razie nikogo nie mam...a oni dzwonią co chwilę i bardzo chcieliby już ją zabrać... Umówiłam się więc z Agą i Tomkiem, że jak przyjadą, to na miejscu się z nimi prozmawia, podpiszą umowę, a wizyty poadopcyjne się zrobi dwie - może kogoś znajdziemy na teraz, a w czasie wakacji Aga z Tomkiem zrobią sobie wycieczkę:cool3: CO WY NA TO!?????? MAJĄ DZISIAJ PRZYJECHAĆ:p Quote
Witokret Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Uuuuaaauuu !!!!!!!! No to z całych sił trzymamy kciuki :lol: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Dea Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ciotki wygląda na to, że jest dobrze!!! Sara pojechała wczoraj do domu:multi: Wymiotowała dwa razy ale później ok. Jej nowa rodzina ma jeszcze kotka, i okazało się, że Sara kocha koty. Dzisiaj do południa (ludzie odsypiali podróż) Sara z kotem bawiły się w najlepsze:lol: Wytrzymała z sikaniem do południa i zrobiła pobudkę jak już musiała. Będę pisać jak coś się dowiem. Są nią zachwyceni:razz: Quote
Witokret Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :multi::multi::multi:no rewelacja !!! Czyli możemy ją ściagnąć z allegro ? BTW Dea - gdybyś miała jakiś tymczas na 2-2,5 tyg dla maleńkiej 5kg suni - plizzz daj znać !!! Quote
Dea Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 jutro wstawię 3 fotki:p P.S. A od kiedy miałby być tymczas? Quote
Witokret Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No fotki jak najbardziej mile widziane :razz: PS Od wczoraj niestety...(DT) Quote
Dea Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mam ciągłe broblemy z dogo...ale u Sary wszystko ok, fotki będą jak mi się poprawi. Quote
Recommended Posts