Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesłałam maila od niej do Dei - ona zdecydowanie więcej wie o Sarze... zobaczymy co z tego wyjdzie. Mogę napisać tylko tyle, że dziewczyna brzmi baaardzo rozsądnie - wiele psiaków miała już na tymczasie.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mail brzmi całkiem całkiem:cool3: dzisiaj do niej napiszę:p Tylko w razie czego, gdyby się udało będzie się trzeba skupić nad szukaniem domu, bo tymczas byłby do końca czerwca... Akurat, żeby Sarcia wypiękniała:loveu:

Posted

Niestety... ta osoba już wzięła wczoraj innego psa:-( szukamy dalej. Jakaś pani się odezwała w spr DT, ale z Ostródy, myślicie, że dałoby radę?

Posted

No tylko z transportem do Olkusza może być problem... ale nic to, spróbować warto. Ja niestety w poniedziałek rano wyjeżdżam na kilka dni, więc nie podziałam, ale postaram się jeszcze z tą osobą pogadać, żeby zobaczyć co to za człowiek. Nie znam jej, więc na razie trochę z dystansem do tego podchodzę.

Posted

Znajomi jutro oddają swoją tymczasowiczkę do adopcji, jeśli będą planowali zabrać następnego psa popytam, czy może akurat Sarę?

Posted

Jest szansa na tymczas w Cieszynie... mają się zastanowić:cool3: Dzisiaj oddają niesforną Husky do nowego domu, jutro czy pojutrze znalezionego jamnika. Muszą choć ze dwa dni odetchnąć, ale już oglądali jej zdjęcia.... A Sarunia jakby nieco przytyła:multi: