Evra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gajusia dziś została wykąpana, nie protestowała, teraz jest mięciutka, błyszcząca i pachnąca. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Evra'] Gajusia dziś została wykąpana, nie protestowała, teraz jest mięciutka, błyszcząca i pachnąca. Gajusiu, jaka jesteś grzeczna:crazyeye: , Kiri trzeba na siłę wstawiać do wanny i jeszcze cały czas chwalić, głaskać po brzuszku, przytrzymywać. Sama nie dałabym rady...Zapach kąpieli doszedł do mnie;) . Quote
Evra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gaja dla swojego Pańcia zrobi wszystko :loveu:. Namówił ją, żeby sama weszła do wanny, w czasie kąpieli stała spokojnie, pozwalała wszystko ze sobą robić:loveu:. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Evra napisał(a):Gaja dla swojego Pańcia zrobi wszystko :loveu:. Namówił ją, żeby sama weszła do wanny, w czasie kąpieli stała spokojnie, pozwalała wszystko ze sobą robić:loveu:. Pańciu, jak Ty to robisz? Kiri też mnie kocha, jestem dla niej najważniejsza w domu, ale widać nie na tyle, by włazić do wanny. Quote
DarkAngels Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :multi: :multi: :multi: Ale super :) Jak ja lubie Boksie :) Quote
Evra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Najpierw Tz sam wszedł do wanny, a Gaja uznała to za super zabawę i też koniecznie chciała. Troszkę ją podsadziłam i "hop" już Gaja w wannie :loveu:. Bardzo podobała się jej woda płynąca z kranu. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Evra'] Najpierw Tz sam wszedł do wanny, a Gaja uznała to za super zabawę i też koniecznie chciała. Troszkę ją podsadziłam i "hop" już Gaja w wannie :loveu:. Bardzo podobała się jej woda płynąca z kranu. Pańciu, chylę z szacunkiem głowę, taki talent dydaktyczno-wychowawczy.:razz: Miałam próbkę na spacerze, spokojne, jasne polecenie i Gaja siada, patrzy w Pańcia jak w obrazek.:grins: Quote
DarkAngels Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super, każdy psiak chciałby mieć takiego Pana :) Quote
caroolcia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 hi hi hi ale sie faflunki podwinely :loveu: Quote
Evra Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Czy ja już pisałam, że Gaja to pies ideał? Większość czasu w domu spędza tak: Quote
Evra Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 A na spacerach tak: Gajeczka lubi wchodzić do wody, na razie tylko do wysokości brzuszka. Quote
akucha Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Cudowna, słodka dziewczynka :loveu: Trafiła do wspaniałego domu. Pozdrowionka! Quote
ferraribox Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :lol: Witam!Faktycznie to pies ideał:lol: :lol: :lol: .Dzielna suńka do wanny wchodzi,biega z kułeczkiem i podczas spania czyta gazetę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
ferraribox Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :lol: Witam!Faktycznie to pies ideał:lol: :lol: :lol: .Dzielna suńka do wanny wchodzi,biega z kułeczkiem i podczas spania czyta gazetę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Musimy koniecznie spotkac sie nad jeziorem, Kiri też ...tylko do brzuszka... Dopiero w tym roku przekonała się do wody, długo trzeba było przekonywać, mój przykład nie pomagał:evil_lol: . Program TV nieciekawy, lepsza drzemka!:razz: Quote
Evra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziś będziemy i do piątku codziennie po 19.30 nad jeziorem, wtedy jest odrobinkę chłodniej i mniej ludzi i Gaja może poszaleć. W wodzie komicznie podnosi do góry łapy, jakby chciała stanąć na wodę :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Evra napisał(a):Dziś będziemy i do piątku codziennie po 19.30 nad jeziorem, wtedy jest odrobinkę chłodniej i mniej ludzi i Gaja może poszaleć. W wodzie komicznie podnosi do góry łapy, jakby chciała stanąć na wodę :loveu: Dziś wieczorem jedziemy do znajomych na wieś, ale jutro będziemy:lol: . Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pozdrawiamy "ideał boksiowy", dlaczego ja nie mogę powiedzieć tak o swojej:evil_lol: ? Quote
Evra Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Gaja wczoraj mile mnie zaskoczyła. Poszliśmy nad jezioro, najpierw Tz wszedł do wody, Gaja jak zwykle tylko do brzucha i ani kroku dalej. Potem zaczęła ganiać po brzegu i głośno szczekać :lol:, a gdy do wody weszłam ja, sunia zaczęła popiskiwać, zawołałam ją i Gaja odważnie "popłynęła" w moją stronę! Czyli kocha swoją Panią też! :loveu::loveu::loveu: (Tz był wtedy na brzegu). To trzeba po prostu zobaczyć! Gaja nie umie pływać! Pływała chyba pierwszy raz w życiu! Zadziera głowę pionowo do góry i w panice bije przednimi łapami o wodę, niemiłosiernie przy tym chlapiąc! Podrapała mnie, w ogóle nie patrzy przed siebie, płynie na oślep, możliwe, że z zamkniętymi oczami! Nie umie skręcać w wodzie, zaczęła płynąć ku środkowi jeziora i nie umiała zawrócić, dobrze, że była na lince. :lol::lol::lol: Szkoda, że nie udało się zrobić zdjęć. Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hi hi na nasz a maksi - kiedy był upał, chcielismy ją wykąpać a ona sama nie miala ochoty wchodzić działało tylko to jak cała rodzina (a przynajmniej jej czesc spacerowa) weszła popływać - nie chciała wtedy sama na brzegu ziostawać i wchodziła i pływała ;) na burbona to nie działa - też woli do brzuszka:evil_lol: Quote
Evra Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jak Pan każe to siadam zawsze i wszędzie. :loveu: Quote
Recommended Posts