Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evra']

Gajusia dziś została wykąpana, nie protestowała, teraz jest mięciutka, błyszcząca i pachnąca.
Gajusiu, jaka jesteś grzeczna:crazyeye: , Kiri trzeba na siłę wstawiać do wanny i jeszcze cały czas chwalić, głaskać po brzuszku, przytrzymywać. Sama nie dałabym rady...Zapach kąpieli doszedł do mnie;) .

Posted

Gaja dla swojego Pańcia zrobi wszystko :loveu:. Namówił ją, żeby sama weszła do wanny, w czasie kąpieli stała spokojnie, pozwalała wszystko ze sobą robić:loveu:.

Posted

Evra napisał(a):
Gaja dla swojego Pańcia zrobi wszystko :loveu:. Namówił ją, żeby sama weszła do wanny, w czasie kąpieli stała spokojnie, pozwalała wszystko ze sobą robić:loveu:.

Pańciu, jak Ty to robisz? Kiri też mnie kocha, jestem dla niej najważniejsza w domu, ale widać nie na tyle, by włazić do wanny.

Posted

Najpierw Tz sam wszedł do wanny, a Gaja uznała to za super zabawę i też koniecznie chciała. Troszkę ją podsadziłam i "hop" już Gaja w wannie :loveu:. Bardzo podobała się jej woda płynąca z kranu.

Posted

[quote name='Evra']

Najpierw Tz sam wszedł do wanny, a Gaja uznała to za super zabawę i też koniecznie chciała. Troszkę ją podsadziłam i "hop" już Gaja w wannie :loveu:. Bardzo podobała się jej woda płynąca z kranu.
Pańciu, chylę z szacunkiem głowę, taki talent dydaktyczno-wychowawczy.:razz: Miałam próbkę na spacerze, spokojne, jasne polecenie i Gaja siada, patrzy w Pańcia jak w obrazek.:grins:

Posted

Musimy koniecznie spotkac sie nad jeziorem, Kiri też ...tylko do brzuszka...
Dopiero w tym roku przekonała się do wody, długo trzeba było przekonywać, mój przykład nie pomagał:evil_lol: .

Program TV nieciekawy, lepsza drzemka!:razz:

Posted

Dziś będziemy i do piątku codziennie po 19.30 nad jeziorem, wtedy jest odrobinkę chłodniej i mniej ludzi i Gaja może poszaleć. W wodzie komicznie podnosi do góry łapy, jakby chciała stanąć na wodę :loveu:

Posted

Evra napisał(a):
Dziś będziemy i do piątku codziennie po 19.30 nad jeziorem, wtedy jest odrobinkę chłodniej i mniej ludzi i Gaja może poszaleć. W wodzie komicznie podnosi do góry łapy, jakby chciała stanąć na wodę :loveu:

Dziś wieczorem jedziemy do znajomych na wieś, ale jutro będziemy:lol: .

Posted

Gaja wczoraj mile mnie zaskoczyła. Poszliśmy nad jezioro, najpierw Tz wszedł do wody, Gaja jak zwykle tylko do brzucha i ani kroku dalej. Potem zaczęła ganiać po brzegu i głośno szczekać :lol:, a gdy do wody weszłam ja, sunia zaczęła popiskiwać, zawołałam ją i Gaja odważnie "popłynęła" w moją stronę! Czyli kocha swoją Panią też! :loveu::loveu::loveu: (Tz był wtedy na brzegu).

To trzeba po prostu zobaczyć! Gaja nie umie pływać! Pływała chyba pierwszy raz w życiu! Zadziera głowę pionowo do góry i w panice bije przednimi łapami o wodę, niemiłosiernie przy tym chlapiąc! Podrapała mnie, w ogóle nie patrzy przed siebie, płynie na oślep, możliwe, że z zamkniętymi oczami! Nie umie skręcać w wodzie, zaczęła płynąć ku środkowi jeziora i nie umiała zawrócić, dobrze, że była na lince. :lol::lol::lol: Szkoda, że nie udało się zrobić zdjęć.

Posted

Hi hi na nasz a maksi - kiedy był upał, chcielismy ją wykąpać a ona sama nie miala ochoty wchodzić działało tylko to jak cała rodzina (a przynajmniej jej czesc spacerowa) weszła popływać - nie chciała wtedy sama na brzegu ziostawać i wchodziła i pływała ;) na burbona to nie działa - też woli do brzuszka:evil_lol: