Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przemas-ol napisał(a):
Biegnij na pierwszą stronkę :) A czy Ciocia KarolaBox ze swoim buldożkiem też bedzie? :razz: :loveu:

Karolina w wakacje pracuje, ale obiecała, że będzie, czy buldożerkiem, nie wiem...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Karolina w wakacje pracuje, ale obiecała, że będzie, czy buldożerkiem, nie wiem...

Aham. :) Podnosze naszą Gajunię :) Tylko, żeby Kirunia była :eviltong: :multi: Ona jest tak samo cudowna jak nasz kochana Gajeczka :loveu:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
No to jutro mamy test kulinarnych zdolności nowej cioci:razz:. Ciekawe czy zostanie zdany:evil_lol:

Ciocia napewno dobrze gotuje :) Ja jutro przyniose jej puszeczke lub szaszetke i troszke frolica :)

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Aga wymiziaj Gajunie od ciotki Ziuty :loveu:......przekochany faflunek z niej.

Witamy nową Ciocie :) Mam nadzieje, że Ciocia będzie zaglądać tu częściej :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
Ja już dziękowałem, ale dziękuję jeszcze raz :eviltong: To dla Gajuni naprawdę ważne :)

Juz tak z Agusią nie dziekujcie. :evil_lol:

Ona Satusiowata. :loveu: Zaadoptowac narazie nie moge, wiec tylko allegro wystawilam. :oops:

Posted

przemas-ol napisał(a):
Witamy nową Ciocie :) Mam nadzieje, że Ciocia będzie zaglądać tu częściej :)

A pewnie, że będe zaglądać częściej.....staram się zaglądać do wszystkich boksi ale teraz tyle ich się pojawiło ze względu na "wakacyjne porządki " :angryy: :angryy:, że czasami poprostu nie wyrabiam :shake: