DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Biegnij na pierwszą stronkę :) A czy Ciocia KarolaBox ze swoim buldożkiem też bedzie? :razz: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 przemas-ol napisał(a):Biegnij na pierwszą stronkę :) A czy Ciocia KarolaBox ze swoim buldożkiem też bedzie? :razz: :loveu: Karolina w wakacje pracuje, ale obiecała, że będzie, czy buldożerkiem, nie wiem... Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Karolina w wakacje pracuje, ale obiecała, że będzie, czy buldożerkiem, nie wiem... Aham. :) Podnosze naszą Gajunię :) Tylko, żeby Kirunia była :eviltong: :multi: Ona jest tak samo cudowna jak nasz kochana Gajeczka :loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ciociu na pewno trafisz w gusta kulinarne młodej damy. Jak nie to znajdzie się ponad 200 chętnych na posiłek:cool3: Quote
Franca81 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dobra zabieram sie w koncu za allegro. ;) Sorki ze tak pozno ... Quote
Franca81 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Gaja już na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212740282 Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dziękujemy z allegro. Może tam ją ktoś wypatrzy. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja też dziękuje za Allegro :) Jutro Gajeczka bedzie na spacerku z Ciocią Agusią :) Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Oczywiście, że będę, wałówka przygotowana:razz: ... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No to jutro mamy test kulinarnych zdolności nowej cioci:razz:. Ciekawe czy zostanie zdany:evil_lol: Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):No to jutro mamy test kulinarnych zdolności nowej cioci:razz:. Ciekawe czy zostanie zdany:evil_lol: Ciocia napewno dobrze gotuje :) Ja jutro przyniose jej puszeczke lub szaszetke i troszke frolica :) Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Franca81 napisał(a):Dobra zabieram sie w koncu za allegro. ;) Sorki ze tak pozno ... Dziękuję Agatko, jesteś, jak zawsze, niezawodna:buzi:. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja już dziękowałem, ale dziękuję jeszcze raz :eviltong: To dla Gajuni naprawdę ważne :) Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Aga wymiziaj Gajunie od ciotki Ziuty :loveu:......przekochany faflunek z niej. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ziuta-23 napisał(a):Aga wymiziaj Gajunie od ciotki Ziuty :loveu:......przekochany faflunek z niej. Witamy nową Ciocie :) Mam nadzieje, że Ciocia będzie zaglądać tu częściej :) Quote
Franca81 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 przemas-ol napisał(a):Ja już dziękowałem, ale dziękuję jeszcze raz :eviltong: To dla Gajuni naprawdę ważne :) Juz tak z Agusią nie dziekujcie. :evil_lol: Ona Satusiowata. :loveu: Zaadoptowac narazie nie moge, wiec tylko allegro wystawilam. :oops: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Na pewno znajdzie taki kochany psiak jak ona musi kogoś urzec :loveu: Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 przemas-ol napisał(a):Witamy nową Ciocie :) Mam nadzieje, że Ciocia będzie zaglądać tu częściej :) A pewnie, że będe zaglądać częściej.....staram się zaglądać do wszystkich boksi ale teraz tyle ich się pojawiło ze względu na "wakacyjne porządki " :angryy: :angryy:, że czasami poprostu nie wyrabiam :shake: Quote
Franca81 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Gaja juz na allegro i juz jeden obserwator. ;) Quote
Recommended Posts