Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

tygra napisał(a):
gdzie byliści nad morzem?
piękne zdjęcia a zakopana Gaja super

Byliśmy w Darłowie. Gajeczka zachowywała się super, o wiele lepiej niż rok temu, mogła mieć teraz więcej swobody. Na brak opiekunów dla niej nie narzekaliśmy :loveu:. Na plaży Gaja zaskoczyła nas niesamowitym poczuciem czystości, uznała widocznie, że plaża to taka duża sypialnia i nie wolno się tam załatwiać. Za potrzebą sama uciekała daleko na wydmy, na trawkę, a jak wracała to zdarzało się jej pomylić i wpadała z impetem na cudze koce i parawany :mad:. Gajeczka dobrze czuje się w każdym towarzystwie i poszłaby z każdym obcym, byle by się z nią bawił.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jagoda* napisał(a):

P.S. Gaja na kanapie, czy dobrze widzę...:crazyeye:

Gajeczka korzysta, gdy tylko nadarzy się okazja :loveu:

A tak często prezentuje swoje śliczne, białe ząbeczki :

• 2 weeks later...
Posted

Przeczytałam jednym tchem cała historie Gai !
jestescie niesamowicie :loveu: Emanuje od was ciepło i miłość do tej słodkiej suni !
Przeczytałam o tym ze Gaja poszukuje nowego domku, o super wiadomosci jaką okazała sie super nowy domek ! O kochanych ludzikach ktorzy dali Gai miłośc , o jej przygodach i znajomosciach osiedlowych :loveu: Zmrozila mi krew w żyłach ucieczka suńci (całe szczescie ze szybko sie odnalazla :loveu:) o jej wybrykach :diabloti:
Wspaniała macie psinke !!! a Psinka ma wspaniały domek i kochających Ludzików !
bedziemy tu zagladac :diabloti:
pozdrawiamy !

Posted

Dziękuję za miłe słowa :loveu:.

Gajeczka ostatnio bardzo grzeczna. Jak poprawi się pogoda to postaram się o jesienne zdjęcia.

• 4 weeks later...
Posted

Oto foteczki z porannego spacerku, Gaja niezbyt chciała pozować, wolała oddawać się swojemu ulubionemu zajęciu, czyli tropieniu myszy!

Posted

Wszyscy ciągle się dziwili, że jestem taka szczupła! Trzeba umieć dbać o linię! :loveu: Ale miesiąc temu moja pani weterynarz powiedziała: "dosyć tego, masz przytyć" i kazała mi jeść karmę dla szczeniąt i suczek w ciąży. Podobno przytyłam 2 kg! i o wiele ładniej wyglądam :loveu:.