tygra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 piękna Gajunia Wszystkiego najlepszego z okazji drugich urodzin :) Quote
Evra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gorące pozdrowienia z nad morza przesyła urlopowiczka Gajeczka :loveu: Quote
Evra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Chyba nie muszę pisać, że było cudownie, pogoda wspaniała, a Gaja przeszczęśliwa ! :loveu: Quote
Evra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Opieka i zajęcia na plaży całkiem gratis ! :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Widac, ze Gaja była baaardzo zadowolona.:lol: Quote
tygra Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 gdzie byliści nad morzem? piękne zdjęcia a zakopana Gaja super Quote
Evra Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 tygra napisał(a):gdzie byliści nad morzem? piękne zdjęcia a zakopana Gaja super Byliśmy w Darłowie. Gajeczka zachowywała się super, o wiele lepiej niż rok temu, mogła mieć teraz więcej swobody. Na brak opiekunów dla niej nie narzekaliśmy :loveu:. Na plaży Gaja zaskoczyła nas niesamowitym poczuciem czystości, uznała widocznie, że plaża to taka duża sypialnia i nie wolno się tam załatwiać. Za potrzebą sama uciekała daleko na wydmy, na trawkę, a jak wracała to zdarzało się jej pomylić i wpadała z impetem na cudze koce i parawany :mad:. Gajeczka dobrze czuje się w każdym towarzystwie i poszłaby z każdym obcym, byle by się z nią bawił. Quote
Jagoda1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Evra napisał(a):Nudny program w TV ? ...wybredna, trudny wybór...:razz: P.S. Gaja na kanapie, czy dobrze widzę...:crazyeye: Quote
Evra Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jagoda* napisał(a): P.S. Gaja na kanapie, czy dobrze widzę...:crazyeye: Gajeczka korzysta, gdy tylko nadarzy się okazja :loveu: A tak często prezentuje swoje śliczne, białe ząbeczki : Quote
Jagoda1 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ona się usmiecha do zdjęcia...:loveu::lol: Quote
phase Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jagoda* napisał(a):Ona się usmiecha do zdjęcia...:loveu::lol: No się nie dziwie taki usmiech ^^ Quote
kwiatek82 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Przeczytałam jednym tchem cała historie Gai ! jestescie niesamowicie :loveu: Emanuje od was ciepło i miłość do tej słodkiej suni ! Przeczytałam o tym ze Gaja poszukuje nowego domku, o super wiadomosci jaką okazała sie super nowy domek ! O kochanych ludzikach ktorzy dali Gai miłośc , o jej przygodach i znajomosciach osiedlowych :loveu: Zmrozila mi krew w żyłach ucieczka suńci (całe szczescie ze szybko sie odnalazla :loveu:) o jej wybrykach :diabloti: Wspaniała macie psinke !!! a Psinka ma wspaniały domek i kochających Ludzików ! bedziemy tu zagladac :diabloti: pozdrawiamy ! Quote
Jagoda1 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dom temperamentnej boksi jest cierpliwy, ciepły, wrażliwy, wyrozumiały, oczytany w "psich problemach"... dłuuuugo by wyliczać ...:lol: Quote
Evra Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dziękuję za miłe słowa :loveu:. Gajeczka ostatnio bardzo grzeczna. Jak poprawi się pogoda to postaram się o jesienne zdjęcia. Quote
Evra Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Oto foteczki z porannego spacerku, Gaja niezbyt chciała pozować, wolała oddawać się swojemu ulubionemu zajęciu, czyli tropieniu myszy! Quote
Evra Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nie przeszkadzaj! Zaraz ją dopadnę! Gdzie ta mysza? Przed chwilą tu była !? Na pewno gdzieś tam jest... Quote
Evra Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Wszyscy ciągle się dziwili, że jestem taka szczupła! Trzeba umieć dbać o linię! :loveu: Ale miesiąc temu moja pani weterynarz powiedziała: "dosyć tego, masz przytyć" i kazała mi jeść karmę dla szczeniąt i suczek w ciąży. Podobno przytyłam 2 kg! i o wiele ładniej wyglądam :loveu:. Quote
Recommended Posts