Evra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Pobawisz się ze mną patykiem? Nie, ja się już nie bawię! :evil_lol: To może ty się pobawisz? Kto się ze mną pobawi??? Dlaczego nikt nie chce się bawić? :placz: Quote
Evra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 To jeszcze nie koniec ! A cóż to za minka??? :loveu: Czas wracać Ale jeszcze się pobawię Quote
Evra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A na koniec, czyściutka, świeżo wykąpana w jeziorze, Gajeczka postanowiła zafundować sobie darmowe SPA ! :mad::mad::mad: Co To? Błotko! Moje ulubione, mniam! No chodźcie, starczy dla wszystkich! :loveu: I tak zakończył się spacerek:diabloti: Quote
Evra Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Gai chyba jeszcze było mało wrażeń, bo na wieczornej przechadzce wypatrzyła Bronksa. Już dawno nie widziałam doga niemieckiego z tak bliska, robi niesamowite wrażenie, jego głowa była tak duża jak pół Gajki. A sam Bronks wielkości dorodnego kucyka szetlandzkiego, a może i większy. Taki 70 kg źrebaczek i tak się zachowywał :loveu:. Przez płot Gaja zaczepiała Bronksa i chciała się z nim bawić, jednak wpuszczona za ogrodzenie (za zgodą właścicielki), straciła pewność siebie. Ciekawe dlaczego ? Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Spacer był wspaniały, musimy powtórzyć, jeśli czas pozwoli. Zdjęcia super, oddają szaleństwa naszych dziewczynek. Gaja, w odróżnieniu od mojej zołzy, pięknie pływa. Zmieniła się od naszego ostatniego spotkania, nabrała masy, wyraźnie zanaczyly sie mięśnie, i w ogóle... jest przesłodka... Jej nie da sie nie kochać!:loveu: Wkleję w swoim wątku moje zdjęcia, ale , niestety, "przestawił mi się" tryb "auto" i niektóre zdjęcia nie wyszły. Szkoda, bo widok "błotnego boksera" jest niepowtarzalny...dla widzów, mniej dla Pańciostwa:evil_lol:. Quote
Evra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dziś mija rok od adopcji Gai ze schroniska Tak wyglądała w dniu adopcji: A tak wygląda teraz : :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Bądź zdrowa, Sunieczko, tylko tego Ci do szczęścia potrzeba, resztę masz...:loveu::loveu::loveu: Podziękowania dla Pańciostwa za ten wspólny rok... Miziu, miziu ode mnie dla Gajki, specjalne "uściski" od Kiri... Quote
Evra Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dziękujemy i Pozdrawiamy ! :loveu::loveu::loveu: A Gajeczka z dnia na dzień coraz bardziej nam poważnieje. Czyżby dorasta? I wraca na zawołanie !!! To chyba nasz największy sukces. Quote
Medorowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Evra napisał(a): A Gajeczka z dnia na dzień coraz bardziej nam poważnieje...:multi::multi::multi:. Czyżby dorasta? I wraca na zawołanie :crazyeye: !!! To chyba nasz największy sukces :loveu::loveu::loveu:. Gratulacje:multi::loveu: Quote
bonita Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Evra']Dziś Gaja skończyła dwa lata ! :loveu::loveu::loveu: :multi:Od nas również Najlepsiejszego:multi: Quote
Medorowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 I jeszcze jeden i jeszcze raz;):knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Jagoda1 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Wszystkiego, co najlepsze, najradośniejsze....:lol: Quote
Evra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gajeczka bardzo dziękuje za życzenia. Z misiem raźniej: :turn-l: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Medorowa napisał(a):Ale wysoko mieszkacie;) ...ale za to jaki widok!!! ...nikt nie widzi jaką przyprawę sypie do zupy Evra... ;) Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jagoda* napisał(a):...ale za to jaki widok!!! ...nikt nie widzi jaką przyprawę sypie do zupy Evra... ;) Ha ha:evil_lol::evil_lol: Mi się podobają tak wysokie, tzn. na takiej wysokości<:hmmmm::evil_lol:> mieszkania, cisza spokój i fajnie się opala - w końcu bliżej słonca:evil_lol: Quote
Evra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Medorowa napisał(a):Ha ha:evil_lol::evil_lol: Mi się podobają tak wysokie, tzn. na takiej wysokości<:hmmmm::evil_lol:> mieszkania, cisza spokój i fajnie się opala - w końcu bliżej słonca:evil_lol: Zwłaszcza jak się ma słoneczko przez cały dzień we wszystkie okna i przynajmniej nikt nam nad głową nie tupie :loveu: "Gdyby Kózka Nie Skakała... Toby... Pazurka... Po Raz Trzeci... Nie Urwała..." Quote
Evra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Co ranek śpiew ptaków za oknem... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne widoki gratis Na spacerek wystarczy wyjść przed blok Do jeziora rzut beretem Nasza trasa spacerkowa :eviltong: Quote
Recommended Posts