Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś po raz pierwszy nie utrzymałam Gai na smyczy.

Najpierw oczywiście dałam się nabrać-Gaja zaczęła się kręcić i popiskiwać, że musi NATYCHMIAST wyjść, więc wyszłam i okazało się jak zwykle, że "za górką" jest Laki, czarny labrador, najlepszy kumpel spacerkowy. Laki mieszka piętro niżej i Gaja słyszy kiedy on wychodzi na spacer.

Gdy tylko go zobaczyła to tak wyrwała, że smycz wyleciała mi z rąk. Po chwili do zabawy dołączył drugi labek Castor-biszkoptowy. Szalały razem prawie godzinę, teraz Gaja odsypia. Zdjęć niestety nie mam, szkoda, bo na koniec wszystkie trzy schłodziły się w bagienku...

Posted

[quote name='Evra']Dziś po raz pierwszy nie utrzymałam Gai na smyczy.

Najpierw oczywiście dałam się nabrać-Gaja zaczęła się kręcić i popiskiwać, że musi NATYCHMIAST wyjść, więc wyszłam i okazało się jak zwykle, że "za górką" jest Laki, czarny labrador, najlepszy kumpel spacerkowy. Laki mieszka piętro niżej i Gaja słyszy kiedy on wychodzi na spacer.

Gdy tylko go zobaczyła to tak wyrwała, że smycz wyleciała mi z rąk. Po chwili do zabawy dołączył drugi labek Castor-biszkoptowy. Szalały razem prawie godzinę :loveu:, teraz Gaja odsypia. Zdjęć niestety nie mam, szkoda, bo na koniec wszystkie trzy schłodziły się w bagienku...:mad::mad::mad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahaha...........po fitnessie spa jest jak najbardziej wskazane :eviltong: Oj prawdziwa baba z tej Gajeczki :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Evra']
Zastanawiam się nad czerwoną junior z pitmana, ale czy 4 cm nie będzie za szerokie?
[/QUOTE]

Collar ma ładne 4cm obróżki, z dobrą jakością. Moja sucz ma taką i wygląda ok :).

Posted

[quote name='Cimi']Collar ma ładne 4cm obróżki, z dobrą jakością. Moja sucz ma taką i wygląda ok :).[/quote]

Ładne, ale zapięcie na klips - nie zaryzykuję.

Posted

[quote name='Medorowa']Ha ha super ta obróżka:cool2: Gdzie ją kupiliście :hmmmm:

Takie piękne obróżki to tylko na dogo. W sklepie takich nie uświadczysz.:loveu:

http://taks.prv.pl/

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103839

[quote name='Jagoda*']Masz coś dla mnie?

http://img228.imageshack.us/img228/4074/img0799bv4.jpg

Spoważniała...? Na zdjeciach tak wygląda...;)

No może ciut z wyglądu, bo z charakteru jest taka sama wariatka jak była. Ciągle chce się bawić, na spacerach szaleje, kocha wszystko co się rusza, ludzi, psiaki, rowerzystów :evil_lol:. Ale jak ma dużo ruchu to potem w domu tylko śpi. Ma swój fotel na własność, ale wystarczy na chwilę ją spuścić z oka to już leży na kanapie.

Nas już nie próbuje ustawiać, tylko jak do kogoś z nią idziemy, albo ktoś przychodzi to chce rządzić i łapie za nogi :mad: ( w celach zabawowych, nie gryzie).

Czasem oszukuje, że MUSI TERAZ NATYCHMIAST WYJŚĆ, a potem okazuje się, że na łące jest Laki. Gajeczka robi się też coraz bardziej posłuszna, może jeszcze z rok i będzie mogła biegać bez linki "asekuracyjnej":diabloti:.

Posted

[quote name='Jagoda*']Madziu, najważniejsze wcześnie wstać, wówczas doba się wydłuża.;)[FONT=Century Gothic]No własnie a poza tym Medorkowa toz to prawie południe:evil_lol:[/FONT]

Posted

Jagoda* napisał(a):
Madziu, najważniejsze wcześnie wstać, wówczas doba się wydłuża.;)

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No własnie a poza tym Medorkowa toz to prawie południe:evil_lol:[/FONT]

Jagoda* napisał(a):
...czyli "skoro świt":evil_lol:...

apple napisał(a):
Taaaaa:diabloti:

Hmm, to ja powiem tak, właśnie idziemy na poranny spacer:evil_lol::evil_lol: