Jagoda1 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Evra napisał(a):Ubranko dla Gajki było zakupione na szkolenie, ponieważ sporo ćwiczeń było stacjonarnych-"siad-zostań-waruj-zostań itd." i Gaja trzęsła się z zimna. Ubranko trochę pomogło i chętniej wykonywała ćwiczenia. Poza tym Gaja ma mniej sierści niż inne boksery i nie ma tłuszczyku pod skórą, dba panna o linię:evil_lol:. Porównywałam ją z kilkoma bokserkami i inne mają więcej włosów. Myślę, że ubranko jest bardziej dla mojego dobrego samopoczucia niż jej, na spacer w śniegu założyłam jej kubraczek tylko po to, żeby zrobić zdjęcia, Gajka fajnie w nim wygląda. Dopóki bokser ma możliwość swobodnego biegania to kubraczek nie jest absolutnie potrzebny, pies wytwarza wystarczająco dużo ciepła. Na szaleństwa w zaśnieżonym parku nie będzie potrzebny. Kubrak przydaje się w sytuacjach, gdy pies musi zostać na chwilę na mrozie w bezruchu np. gdy czekasz z nim na przystanku na mrozie, albo gdy wychodzi na spacer na krótkiej smyczy i nie może się rozgrzać. Ja na spacery z bieganiem nie będę zakładać Gai kubraka, może jak będą mrozy to będzie w nim wychodziła na wieczorne siku. Kubrak przydaje się też gdy pada deszcz lub śnieg, a ja muszę wyjść z Gają przed pracą. Łatwiej ją wtedy wyciągnąć, bo nie chce się ruszyć od drzwi :evil_lol:. Jestem po wrażeniem:lol:... Dom Gajeczki jest "niemożebnie" wyedukowany!:razz: Quote
Tereee Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pozdrawiamy Gaję ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Evra Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 mam nieciekawą wiadomość dla wielbicieli Gai... :huh: nie będzie już foteczek...:niewiem: zepsuł się nam aparat...:flaming: :zly7: Quote
Jagoda1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Evra napisał(a):mam nieciekawą wiadomość dla wielbicieli Gai... :huh: nie będzie już foteczek...:niewiem: zepsuł się nam aparat...:flaming: :zly7: A Mikołaj był? Nie przyniósł?:shake: To może Gwiazdor zlituje się nad nami? Quote
Evra Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Jagoda*']A Mikołaj był? Nie przyniósł?:shake: To może Gwiazdor zlituje się nad nami? Obawiam się, że nie...:shake: A zdjęcia wychodzą takie: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Evra napisał(a):mam nieciekawą wiadomość dla wielbicieli Gai... :huh: nie będzie już foteczek...:niewiem: zepsuł się nam aparat...:flaming: :zly7: No to witaj w klubie;):zly7: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ogoniasek przyszedł do ogoniaska:loveu::evil_lol: Quote
Evra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Ogoniasek przyszedł do ogoniaska:loveu::evil_lol: Witamy!!! :loveu::loveu::loveu: P.S. Aparat pojechał do ekspertyzy. Trzymajcie kciuki za wynik. Quote
apple Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Foty szałowe! Super! Fafulinka koffana http://img227.imageshack.us/img227/4620/img0198dr0.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Zdjecia fantastyczne ! Zazdroszczę śniegu - u nas co prawda w nocy trochę białego puchu spadnie , ale w dzień wszystko się rozpuści. Co tu za święta bez śniegu ?! :shake: Zero atmosfery świątecznej .. a jeszcze te łańcuchy i mikołaje w supermarketach po 15 listopada ... to na pewno nie sprzyja świątecznej atmosferze ! :lol: A ja chciałabym troszkę więcej zdjęc - na śnieg popatrzę sobie na fotach :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Evra napisał(a): P.S. Aparat pojechał do ekspertyzy. Trzymajcie kciuki za wynik. Mam nadzieję, że "eksperci" oddadzą szybko aparat zdrowy...:razz: Quote
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Przyszłam se popatrzeć!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ferraribox Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :loveu:A my tu w odwiedzinkach:multi::multi::multi: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dalej was nie widzę - chociaż wytężam wzrok jak mogę :crazyeye: Quote
Evra Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No cóż, aparat dalej w serwisie, więc nie będzie świątecznych foteczek w czapce Mikołaja :placz:. Gaja ostatnio wyjątkowo grzeczna, w domu dużo śpi, albo się bawi, na spacerkach biega jak szalona i nawet wraca na zawołanie. Odkryłam, że nie wolno jej wołać jak ma jakąś "zdobycz" w pysku, wtedy wołanie nie ma najmniejszego sensu, Gajce od razu przypomina się zabawa w berka. Trzeba poczekać, aż jej się znudzi, albo zgubi gdzieś łup i wtedy wołać na gryzak. Próbuję podtuczyć nieco Gajkę na święta, ale ona dzielnie stawia opór. :evil_lol: Chciałabym, żeby miała taką mięciutką dooopeczkę do klepania jak inne boksie. Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Evra napisał(a):No cóż, aparat dalej w serwisie, więc nie będzie świątecznych foteczek w czapce Mikołaja :placz:. Gaja ostatnio wyjątkowo grzeczna, w domu dużo śpi, albo się bawi, na spacerkach biega jak szalona i nawet wraca na zawołanie. Odkryłam, że nie wolno jej wołać jak ma jakąś "zdobycz" w pysku, wtedy wołanie nie ma najmniejszego sensu, Gajce od razu przypomina się zabawa w berka. Trzeba poczekać, aż jej się znudzi, albo zgubi gdzieś łup i wtedy wołać na gryzak. Próbuję podtuczyć nieco Gajkę na święta, ale ona dzielnie stawia opór. :evil_lol: Chciałabym, żeby miała taką mięciutką dooopeczkę do klepania jak inne boksie. Szkoda, że aparatu nie ma, ale, co tam, poczekamy na zdjęcia.:razz: Z tym łupem to u większości psiaków tak jest...co mi zrobisz, jak mnie złapiesz...;) Jeszcze trochę, a będzie po czym klepać, na pewno! Mizianko dla Ślicznotki ode mnie, buziaki od Kiri, a może odwrotnie?:lol: Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Witajcie życzonka mamy dla Was http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
Evra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial Black] [FONT=Arial]:tree1: Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających !!![/FONT] [/FONT] Quote
Tereee Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pozdrowienia dla Gai ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
Fuga*** Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku życzą ciepło Magda & Fuga Quote
Recommended Posts