mycha101 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 A ja chciałam dodać tylko, że gdyby nie Tania11, to nic by nie było, tylko cisza i dramat psa i pani Danusi, to Tania11 kiedyś powiedziała mi o tym psie, potem sprawa ucichła i po jakimś czasie burza i tą maszynkę rozkręciła Tania11, petycja, ulotki i wielkie serce. Kochana dziękuję:loveu: Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Olga132 napisał(a):najdzielniejsz ze WSZYSTKICH to była nasza MYCHA która po zebraniu podeszła do członków Rady i każdemu z osobna mówiła o słuszności pozostawienia Łatka na osiedlu i przy okazji dała im wykład o znecaniu się nad zwierzetami MYCHA BRAVO !!!!:multi: Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 mycha101 napisał(a):A ja chciałam dodać tylko, że gdyby nie Tania11, to nic by nie było, tylko cisza i dramat psa i pani Danusi, to Tania11 kiedyś powiedziała mi o tym psie, potem sprawa ucichła i po jakimś czasie burza i tą maszynkę rozkręciła Tania11, petycja, ulotki i wielkie serce. Kochana dziękuję:loveu: W takim razie brawo Tania11:Rose: Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Olga132 napisał(a):najdzielniejsz ze WSZYSTKICH to była nasza MYCHA która po zebraniu podeszła do członków Rady i każdemu z osobna mówiła o słuszności pozostawienia Łatka na osiedlu i przy okazji dała im wykład o znecaniu się nad zwierzetami MYCHA BRAVO !!!!:multi: Brawo Mycha:Rose: Quote
tania11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nie ma takiej możliwości żeby odpuścić. Jak juz będzie ta nowa buda to chcę poprosić behawiorystę o pomoc bo chciałabym żeby Łatek trafił jednak do domu. To juz staruszek i wiadomo, że może byc różnie ze zdrowiem, więc moim marzeniem jest żeby jednak na starość miał opiekę domową. Quote
carolinascotties Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dziewczyny jesteście WIELKIE !!! ja mogłam tylko pomóc mailami z protestem :) :cool3: Quote
lupe Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wspaniała akcja !! Trzymamy kciuki za dalsze losy Łateczka !! Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Co ma człowiek z Gdyni do Łatka?A ma tak samo jak i ten mieszkający w Warszawie,Poznaniu czy Rumii.Musimy i bedziemy zabierac głos w sprawach dot.każdego zwierzęcia,dopóki do urzędniczych zimnych serc nie dotrze oczywista dla nas prawda,że krzywda najsłabszych woła o pomstę do nieba i o zabranie głosu ludzi myslących sprawiedliwie. Dziekuje dziwczynom.jeśli potrzebna bedzie pomoc przy pisaniu kolejnych petycji w tej czy innej sprawie możecie liczyc na nas. Pozdrawiam Ela+Waldek Quote
ewatonieja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ile jest takich Łatków w Polsce? oby każdy "łatek" miał takich obrońców :p Quote
tania11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Byłam przed chwilą u Łatka (22:00), żeby obserwować co się dzieje. Ulica pusta, a on tam pod ta klatką siedzi i patrzy błagalnie żeby go wpuścić. Taki widok, mówię Wam aż serce płacze.:placz::placz::placz: Wychodziła matka dozorczyni nie wpuściła go, za chwilę szedł młody chłopak i Łatek wszedł z nim do klatki. Widziałam jak Pani Danusia zeszła górą żeby mu dać czopek, bo bolą go łapy. Jutro znowu idę, chcę zrobić zdjęcia jakby były ewentualnie potrzebne. Koleżanka pani Sędek, która z nią codziennie do kościoła chodzi straszyła wczoraj panią Danusię sądem, za to że niby powiedziała pani Sędek żeby zdechła jak ten pies co jest nieprawdą. Niestety myślę że jeszcze będą potrzebne interwencje w tej sprawie. Quote
ewatonieja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 po pierwsze każdy kto kocha psy wie ,że one umieraja a nie zdychają :shake: co za potwarz, cholerne babsk0,nudzi jej sie :/ niech się wnukami zajmie Quote
Gosiapk Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 I ta jędza do kościoła chodzi?! Co na to ksiądz. Może z nim trzeba pogadać, aby wspomniał o braciach mniejszych na kazaniu. Księdza wysłać do tej 'kochającej świat inaczej' sąsiadki. Quote
tania11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja nie wiem skąd tacy ludzie się biorą. Na zebraniu to po nich żadnej emocji widać nie było. Zacięte, kamienne twarze i takie same serca, ale do kościoła to dwa razy dziennie chodzą. Ludzie bez uczuć - straszne!!!!!:-( Quote
Gosiapk Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jak tak latają do kościoła, to niech sie z tej nienawiści spowiadają codziennie, bo grzeszą. Jędze stare, znudzone siedzeniem w domu. Quote
ewatonieja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tacy sami jak ci co przechodzili koło Synusia tez w drodze do kościoła http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59816 Quote
tania11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pójdę do księdza. Niech mi pasterz wytłumaczy jak ja mogę kochać TAKIEGO bliźniego. Quote
Gosiapk Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tania11 napisał(a):Pójdę do księdza. Niech mi pasterz wytłumaczy jak ja mogę kochać TAKIEGO bliźniego. Jeśli jest prawdziwym księdzem to powinien na kazaniu cos powiedzieć, albo i lecieć z wizytą duszpasterską do tych wrednych bab. Quote
tania11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Boże jaka historia, Synuś ranny w kałuży krwi kilka dni leży i nikt się nie zainteresuje. Obłuda- pieprzeni katolicy :mad:. Quote
tania11 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nie jest łatwo o prawdziwego księdza, ale mam nadzieję, że właśnie na takiego trafię. Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tania11 napisał(a):Nie jest łatwo o prawdziwego księdza, ale mam nadzieję, że właśnie na takiego trafię. takich z powołania to chyba coraz mniej... obłuda panoszy się wszędzie, a najwięcej jej właśnie pod "świątobliwą otoczką" Quote
Olga132 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 a może takie plakaty rozwiesić w okolicach kościoła:że już św. Franciszek kochał zwierzęta, przyrodę oraz wszystkie inne organizmy żywe. Uważał, że są one doskonałym tworem boskim i należy im pomagać oraz otoczyć ochroną. I dlaczego niektórzy tzw "KATOLICY" nie zostawią zwierzat w spokoju i dac zdjęcie Łatka? I rozwieszac to na klatkach i pod kościołem Quote
Recommended Posts