Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja chciałam dodać tylko, że gdyby nie Tania11, to nic by nie było, tylko cisza i dramat psa i pani Danusi, to Tania11 kiedyś powiedziała mi o tym psie, potem sprawa ucichła i po jakimś czasie burza i tą maszynkę rozkręciła Tania11, petycja, ulotki i wielkie serce. Kochana dziękuję:loveu:

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
najdzielniejsz ze WSZYSTKICH to była nasza MYCHA która po zebraniu podeszła do członków Rady i każdemu z osobna mówiła o słuszności pozostawienia Łatka na osiedlu i przy okazji dała im wykład o znecaniu się nad zwierzetami
MYCHA BRAVO !!!!:multi:

Posted

mycha101 napisał(a):
A ja chciałam dodać tylko, że gdyby nie Tania11, to nic by nie było, tylko cisza i dramat psa i pani Danusi, to Tania11 kiedyś powiedziała mi o tym psie, potem sprawa ucichła i po jakimś czasie burza i tą maszynkę rozkręciła Tania11, petycja, ulotki i wielkie serce. Kochana dziękuję:loveu:

W takim razie brawo Tania11:Rose:

Posted

Olga132 napisał(a):
najdzielniejsz ze WSZYSTKICH to była nasza MYCHA która po zebraniu podeszła do członków Rady i każdemu z osobna mówiła o słuszności pozostawienia Łatka na osiedlu i przy okazji dała im wykład o znecaniu się nad zwierzetami
MYCHA BRAVO !!!!:multi:

Brawo Mycha:Rose:

Posted

Nie ma takiej możliwości żeby odpuścić. Jak juz będzie ta nowa buda to chcę poprosić behawiorystę o pomoc bo chciałabym żeby Łatek trafił jednak do domu. To juz staruszek i wiadomo, że może byc różnie ze zdrowiem, więc moim marzeniem jest żeby jednak na starość miał opiekę domową.

Guest Elżbieta481
Posted

Co ma człowiek z Gdyni do Łatka?A ma tak samo jak i ten mieszkający w Warszawie,Poznaniu czy Rumii.Musimy i bedziemy zabierac głos w sprawach dot.każdego zwierzęcia,dopóki do urzędniczych zimnych serc nie dotrze oczywista dla nas prawda,że krzywda najsłabszych woła o pomstę do nieba i o zabranie głosu ludzi myslących sprawiedliwie.
Dziekuje dziwczynom.jeśli potrzebna bedzie pomoc przy pisaniu kolejnych petycji w tej czy innej sprawie możecie liczyc na nas.
Pozdrawiam
Ela+Waldek

Posted

Byłam przed chwilą u Łatka (22:00), żeby obserwować co się dzieje. Ulica pusta, a on tam pod ta klatką siedzi i patrzy błagalnie żeby go wpuścić. Taki widok, mówię Wam aż serce płacze.:placz::placz::placz: Wychodziła matka dozorczyni nie wpuściła go, za chwilę szedł młody chłopak i Łatek wszedł z nim do klatki. Widziałam jak Pani Danusia zeszła górą żeby mu dać czopek, bo bolą go łapy.
Jutro znowu idę, chcę zrobić zdjęcia jakby były ewentualnie potrzebne.
Koleżanka pani Sędek, która z nią codziennie do kościoła chodzi straszyła wczoraj panią Danusię sądem, za to że niby powiedziała pani Sędek żeby zdechła jak ten pies co jest nieprawdą.
Niestety myślę że jeszcze będą potrzebne interwencje w tej sprawie.

Posted

I ta jędza do kościoła chodzi?! Co na to ksiądz. Może z nim trzeba pogadać, aby wspomniał o braciach mniejszych na kazaniu.

Księdza wysłać do tej 'kochającej świat inaczej' sąsiadki.

Posted

Ja nie wiem skąd tacy ludzie się biorą. Na zebraniu to po nich żadnej emocji widać nie było. Zacięte, kamienne twarze i takie same serca, ale do kościoła to dwa razy dziennie chodzą. Ludzie bez uczuć - straszne!!!!!:-(

Posted

tania11 napisał(a):
Pójdę do księdza. Niech mi pasterz wytłumaczy jak ja mogę kochać TAKIEGO bliźniego.

Jeśli jest prawdziwym księdzem to powinien na kazaniu cos powiedzieć, albo i lecieć z wizytą duszpasterską do tych wrednych bab.

Posted

tania11 napisał(a):
Nie jest łatwo o prawdziwego księdza, ale mam nadzieję, że właśnie na takiego trafię.

takich z powołania to chyba coraz mniej... obłuda panoszy się wszędzie, a najwięcej jej właśnie pod "świątobliwą otoczką"

Posted

a może takie plakaty rozwiesić w okolicach kościoła:że już
św. Franciszek kochał zwierzęta, przyrodę oraz wszystkie inne organizmy żywe. Uważał, że są one doskonałym tworem boskim i należy im pomagać oraz otoczyć ochroną.

I dlaczego niektórzy tzw "KATOLICY" nie zostawią zwierzat w spokoju i dac zdjęcie Łatka?
I rozwieszac to na klatkach i pod kościołem