Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diegula napisał(a):
A my dzisiaj na porannym spacerku spotkaliśmy Łateczka:eviltong:ze swoją pańcią.
Miał ładne szeleczki i smyczkę rozciąganą.
A jak ładnie chodzi na smyczy ze swoją pańcią.
Wcale nie widać że przez tyle lat mieszkał na ulicy.
.

:Cool!: wspaniałe wieści

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monikusf napisał(a):
a czy winda tez mu sie spodobala

Tego niestety nie wiem. bo nie rozmawiałam z opiekunką Łatka:roll:
Jedynie wiem to co widziałam na spacerku czyli ze Łatek sprawuje się bardzo dobrze na spacerkach.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Łatek nadspodziewanie szybko zrozumiał, że w domku pod opieką p. Danusi nic złego mu sie nie stanie. W domu zachowuje się jak aniołek, pakuje się na kanapę i nie ma z nim żadnych problemów. Do windy powoli się przekonuje, jeszcze czasem trzeba do troszkę popchnąć żeby wszedł, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Na początku były problemy z powrotami do domu, ale to już minęło. Na spacerach jest spuszczany ze smyczy i pilnuje się jakby był psem domowym przez całe życie. Wygląda coraz lepiej, czyściutki, zadbany. :loveu:Czyli ogólnie pełne szczęście i psa i opiekunki. Całe szczęście, że to się tak skończyło.:loveu:

Posted

tania11 napisał(a):
Łatek nadspodziewanie szybko zrozumiał, że w domku pod opieką p. Danusi nic złego mu sie nie stanie. W domu zachowuje się jak aniołek, pakuje się na kanapę i nie ma z nim żadnych problemów. Do windy powoli się przekonuje, jeszcze czasem trzeba do troszkę popchnąć żeby wszedł, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Na początku były problemy z powrotami do domu, ale to już minęło. Na spacerach jest spuszczany ze smyczy i pilnuje się jakby był psem domowym przez całe życie. Wygląda coraz lepiej, czyściutki, zadbany. :loveu:Czyli ogólnie pełne szczęście i psa i opiekunki. Całe szczęście, że to się tak skończyło.:loveu:

cudnie :thumbs:

Szczęścia w Nowym Roku :calus:

Posted

ja mysle, że jesli buda mogłaby słuzyć innemu biedakowi to jak najbardziej mozna by ja zabrac- tylko trzeba szybciutko ustalić kto dał ta bude i zapytac darczyńcę.

Posted

Diegula napisał(a):
Buda zniknęła już jakiś czas temu z osiedla.

Szkoda, że nie pomogła jakiejś biedzie. Może teraz ktoś z administracji ma w ogródku fajną budę :shake: lub znajomek kogoś z administracji.

Pozdrowienia dla Łatka - szczęściarza!

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

tania11 napisał(a):
Dziewczyny, upewnię się jeszcze, ale z tego co wiem buda miała być przekazana do EMIR - nie wiem czy to doszło do skutku.

Buda nie dotarła do nas.
EMIR

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt wraz z rodzinami i
przyjaciółmi na imprezę organizowaną przez Fundację Emir pod nazwą
Dzień Sierściucha
Impreza odbędzie się w Warszawie, na Polach Mokotowskich w Pubie Lolek
Start godz. 12
25.05.2008

może sa chetni z Warszawy i okolic do porozwieszania plakacików w szkołach, przedszkolach, sklepach zoologicznych z plakacikiem informujacym o imprezie?
Jesli tak to prosze o maila na pw - prześlę plakacik !

• 1 year later...
  • 6 months later...