Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Diegula napisał(a):A my dzisiaj na porannym spacerku spotkaliśmy Łateczka:eviltong:ze swoją pańcią. Miał ładne szeleczki i smyczkę rozciąganą. A jak ładnie chodzi na smyczy ze swoją pańcią. Wcale nie widać że przez tyle lat mieszkał na ulicy. . :Cool!: wspaniałe wieści Quote
Diegula Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 monikusf napisał(a):a czy winda tez mu sie spodobala Tego niestety nie wiem. bo nie rozmawiałam z opiekunką Łatka:roll: Jedynie wiem to co widziałam na spacerku czyli ze Łatek sprawuje się bardzo dobrze na spacerkach. Quote
tania11 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Łatek nadspodziewanie szybko zrozumiał, że w domku pod opieką p. Danusi nic złego mu sie nie stanie. W domu zachowuje się jak aniołek, pakuje się na kanapę i nie ma z nim żadnych problemów. Do windy powoli się przekonuje, jeszcze czasem trzeba do troszkę popchnąć żeby wszedł, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Na początku były problemy z powrotami do domu, ale to już minęło. Na spacerach jest spuszczany ze smyczy i pilnuje się jakby był psem domowym przez całe życie. Wygląda coraz lepiej, czyściutki, zadbany. :loveu:Czyli ogólnie pełne szczęście i psa i opiekunki. Całe szczęście, że to się tak skończyło.:loveu: Quote
Olga132 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 az sie nie chce wierzyć....że to takie proste było - zaciągnać go na siłę!! po tylu perypetiach SUPER!!! Quote
Kanzaj Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No to nareszcie chłopak grzeje dooopke w zimę w domku!!! SUper!!! Quote
Aga76 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 tania11 napisał(a):Łatek nadspodziewanie szybko zrozumiał, że w domku pod opieką p. Danusi nic złego mu sie nie stanie. W domu zachowuje się jak aniołek, pakuje się na kanapę i nie ma z nim żadnych problemów. Do windy powoli się przekonuje, jeszcze czasem trzeba do troszkę popchnąć żeby wszedł, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Na początku były problemy z powrotami do domu, ale to już minęło. Na spacerach jest spuszczany ze smyczy i pilnuje się jakby był psem domowym przez całe życie. Wygląda coraz lepiej, czyściutki, zadbany. :loveu:Czyli ogólnie pełne szczęście i psa i opiekunki. Całe szczęście, że to się tak skończyło.:loveu: cudnie :thumbs: Szczęścia w Nowym Roku :calus: Quote
Kanzaj Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Łatka i Jego Pańci na Nowy Rok! Quote
kasia_r Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Bardzo sie cieszę, że Łatek już o nic nie musi się martwić. Jesteście wpaniałe! Dziewczyny, mam takie małe pytanie :oops:. Epe napisała na wątku psiaków spod stadionu na pradze, że Łatek już ma dom i być może jego dawna buda jeszcze nie ma nowego mieszkańca? Chciałam tylko nieśmiało zapytać, bo na tym wątku na pewno buda by się przydała: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91521 Quote
Olga132 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ja mysle, że jesli buda mogłaby słuzyć innemu biedakowi to jak najbardziej mozna by ja zabrac- tylko trzeba szybciutko ustalić kto dał ta bude i zapytac darczyńcę. Quote
Diegula Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Buda zniknęła już jakiś czas temu z osiedla. Quote
kasia_r Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Diegula napisał(a):Buda zniknęła już jakiś czas temu z osiedla. Szkoda, że nie pomogła jakiejś biedzie. Może teraz ktoś z administracji ma w ogródku fajną budę :shake: lub znajomek kogoś z administracji. Pozdrowienia dla Łatka - szczęściarza! Quote
tania11 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dziewczyny, upewnię się jeszcze, ale z tego co wiem buda miała być przekazana do EMIR - nie wiem czy to doszło do skutku. Quote
Olga132 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 POZWOLĘ SOBIE POPROSIĆ WAS O POMOC W ROZPOWSZECHNIANIU AKCJI 1% DLA EMIR MOŻNA ROZWIESZAĆ PLAKACIKI http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakacik.pdf http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakacik.pdf gdzie sie tylko da- gabinety weterynaryjne, sklepy zoologiczne, szkoły wyższe oraz można wysyłać prezentację dot. Fundacji Emir dostępną u Mośki moskap@op.pl lub u mnie Olga13@interia.pl Quote
emir Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 tania11 napisał(a):Dziewczyny, upewnię się jeszcze, ale z tego co wiem buda miała być przekazana do EMIR - nie wiem czy to doszło do skutku. Buda nie dotarła do nas. EMIR Quote
Aleksandra_B Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ja czasem go widuję jak spaceruje na smyczce ze swoją Pańcią. Quote
Aga76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Aleksandra_B napisał(a):Ja czasem go widuję jak spaceruje na smyczce ze swoją Pańcią. Jak miło to czytać :loveu: Quote
Olga132 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt wraz z rodzinami i przyjaciółmi na imprezę organizowaną przez Fundację Emir pod nazwą Dzień Sierściucha Impreza odbędzie się w Warszawie, na Polach Mokotowskich w Pubie Lolek Start godz. 12 25.05.2008 może sa chetni z Warszawy i okolic do porozwieszania plakacików w szkołach, przedszkolach, sklepach zoologicznych z plakacikiem informujacym o imprezie? Jesli tak to prosze o maila na pw - prześlę plakacik ! Quote
Diegula Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ponawiam pytanie jak tam Łatek, bo dawno go nie widziałam :( ??? Quote
Recommended Posts