Mośka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Przyzwyczaił się do nowej budy? Ktoś coś wie? Quote
Diegula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Siostra idąc do szkoły podobno go codziennie widuje pod blokiem koło samochodów gdzie sobie leży na betonie i czasem spojrzy tymi swoimi mądrymi oczkami na jakiegoś przechodnia który go zawoła, niestety nie przy budzie. Quote
mycha101 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Myślałyśmy z Tanią11 co napisać, albo jak to napisać żeby nikt źle nie pomyślał o nas bądź o p. D. Pani D. sama podejmuje próby wciągnięcia Łatka do domu, my stoimy z boku, nie wydaje mi się, aby w tej chwili nasza pomoc była potrzebna. Tania nie chce na siłę nic robić. Zrobiliśmy wszystcy w tej sprawie bardzo dużo i chyba na dzień dzisiejszy wszystko co w naszej mocy. Jak będzie sie coś działo to damy znać, a teraz trzeba czekać. Z Łatkiem zostało popełnionych dużo błędów, których już teraz nie da się naprawić. Najbardziej przeraża mnie nadchodząca zima:shake: Dziękujemy za takie wsparcie, zaangażowanie i walkę o lepsze życie dla tego psiaka. Chyba tyle. Będziemy się odzywać, jak będzie potrzebna rada dogomaniaków. Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Trzymamy kciuki, żeby Łatuś dał się przekonać... Quote
azzie5 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 zadzwoniła do mnie znajoma, która mieszka w tym samym bloku co Łatek. Po psa przyjechała ok. godzinę temu straż miejska, żeby zawieźć go na Paluch. Ktoś nadgorliwy doniósł, że Łatek warczał na mieszkańców, a pretekstem ku temu podobno jest nie działająca od 2 tyg. winda. Gdy otrzymałam telefon, SM zakładali mu na szyję pętlę i zgarniali do schroniska. Znajoma prosiła o pomoc, Paluch to olbrzymia tragedia dla tego psa! Trzeba zmienić tytuł wątku. Quote
Kanzaj Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 O Jezu - dla Niego to wyrok.......:placz: Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nie tak miało być!!! Nie takie były obietnice!!! :angryy: Quote
Olga132 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ale wywieźli go ??? moze szybko do tych gazet napisać które interesowały sie Łatkiem Quote
Aga76 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Łatek jest na Paluchu? Potrzebna zmiana tytułu! Quote
Mośka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Matko!!! On sobie nie poradzi w schronie!!! Quote
mycha101 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Stał się cud. W momencie gdy sm chciała zabrać Łatka, przyszła sprawdzić czy wszystko ok jego opiekunka. SM pomogli jej wciągnąć Łatka do jej domu. ŁATEK JEST BEZPIECZNY:loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]DZIĘKUJEMY ZA CZUJNOŚĆ. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czy on tam już zostanie u tej opiekunki? :lol: Quote
mycha101 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kasia napisał(a):Czy on tam już zostanie u tej opiekunki? :lol: Myślę, że tak Quote
Olga132 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ufffffffffffff bo juz sobie wyobrażałam biednego starego Łatka wcisnietego w kącik w jakims zawszonym boksie w schronisku a wkoło zgraja psów sie nad nim pastwiąca. Mycha a możesz sie dowiedzieć jak łatek zachowuje sie u niej w domu i jak jest z wyprowadzaniem go - bo przecież on nie chciał wsiadac do windy a nie miał siły wejśc na 8 pietro Quote
mycha101 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Olga132 napisał(a):Ufffffffffffff bo juz sobie wyobrażałam biednego starego Łatka wcisnietego w kącik w jakims zawszonym boksie w schronisku a wkoło zgraja psów sie nad nim pastwiąca. Mycha a możesz sie dowiedzieć jak łatek zachowuje sie u niej w domu i jak jest z wyprowadzaniem go - bo przecież on nie chciał wsiadac do windy a nie miał siły wejśc na 8 pietro Jak będę coś wiedziała, to na pewno napiszę. Quote
Kanzaj Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ufff, to niesamowite, że jeszcze raz się chłopakowi udało! Quote
Diegula Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A my dzisiaj na porannym spacerku spotkaliśmy Łateczka:eviltong:ze swoją pańcią. Miał ładne szeleczki i smyczkę rozciąganą. A jak ładnie chodzi na smyczy ze swoją pańcią. Wcale nie widać że przez tyle lat mieszkał na ulicy. . Quote
Recommended Posts