Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owadek napisał(a):
A może przewrucić kontener na śmieci, diaxem wyciąc dziurę, pomalować na jakiś wesoły kolor z ozdobnikami - cioteczki mogą namalować jakieś ładnie kwiatki - i chłopak będzie miał budę jak marzenie?

Czyżby to było kolejne wcielenie Leona Kameleona i robola???
No cóż dowcip masz poza wszelką krytyką.

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
Ale jak to się stało, że Owadek się tu pojawił??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Kochani, no jak widać wszelkie robactwo tu także się mnoży... Może jakiś muchozol albo co...:mad:

Posted

tania11 napisał(a):
Wysłałam Wam PW. Mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam. Będę 20 sierpnia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.:lol:

Dziękuję za wiadomość :loveu: Udanego wypoczynku.

Posted

Owadek napisał(a):
A może przewrucić kontener na śmieci, diaxem wyciąc dziurę, pomalować na jakiś wesoły kolor z ozdobnikami - cioteczki mogą namalować jakieś ładnie kwiatki - i chłopak będzie miał budę jak marzenie?

OWADKU, ROBOLU i LEONIE - PRZEWRÓCIĆ to się można jak przychodzi czytać twoje durni\e pisane z koszmarnymi błędami posty. Jesteś taki tępy, czy tylko z rozmysłem robisz z siebie idiotę? Taka zaplanowana mistyfikacja - jesli rozumiesz , co to słowo znaczy.
EMIR

Posted

emir napisał(a):
OWADKU, ROBOLU i LEONIE - PRZEWRÓCIĆ to się można jak przychodzi czytać twoje durni\e pisane z koszmarnymi błędami posty. Jesteś taki tępy, czy tylko z rozmysłem robisz z siebie idiotę? Taka zaplanowana mistyfikacja - jesli rozumiesz , co to słowo znaczy.
EMIR

miernota już zbanowana

Posted

mycha101 napisał(a):
Dzwoniliśmy do administracji i pan Dyrektor zapewnił, że wiadomość o budzie będzie w poniedziałek, więc czekamy do poniedziałku. Co do lokalizacji administracja twierdzi, że buda będzie postawiona w miejscu, które wskaże "komitet obrony Łatka".

I co dalej?, są wiadomości?

Posted

Pomimo ciszy nadal pamiętamy. Czy ktoś może coś wie co się dzieje z Łatkiem? Czy ma budę? Czy udaje się go wprowadzić do mieszkania którejś z tych pań nie tylko podczas burzy?

A ty robolu czy jakbyś się tam nie nazwał (jakie inteligentne nicki :p ) zanim się odezwiesz to zastanów się najpierw z kim zadzierasz i co chcesz powiedzieć bo każde twoje słowo może zostać użyte przeciwko tobie. :evil_lol:

Posted

Byłyśmy wczoraj z Tanią11 u Łatka, leżał na klatce, na drugim piętrze, patrzył swoimi wielkimi oczami i dyszał. Szczuplaczkiem to on nie jest, wiec wiadomo, że upały gorzej znosi.
Czekam na informacje od opiekującej się nim pani, potem będziemy dzwonić do zarządu osiedla.