mycha101 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Owadek napisał(a):A może przewrucić kontener na śmieci, diaxem wyciąc dziurę, pomalować na jakiś wesoły kolor z ozdobnikami - cioteczki mogą namalować jakieś ładnie kwiatki - i chłopak będzie miał budę jak marzenie? Czyżby to było kolejne wcielenie Leona Kameleona i robola??? No cóż dowcip masz poza wszelką krytyką. Quote
Kwiecień Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ja nie jestem robolem, uczę się na weterynarza Quote
mycha101 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Owadek napisał(a):ja nie jestem robolem, uczę się na weterynarza oj, to ja bym psa pod twoją opiekę nie oddała:shake: Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Z niecierpliwoscią czekamy na wiadomosci dotyczące budy! A tak w ogóle to co słychać u Łatusia? :lol: Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Na szczęście dowcipny Owadek już jest zbanowany ;) Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ale jak to się stało, że Owadek się tu pojawił??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kanzaj Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hakita napisał(a):Ale jak to się stało, że Owadek się tu pojawił??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kochani, no jak widać wszelkie robactwo tu także się mnoży... Może jakiś muchozol albo co...:mad: Quote
Chefrenek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Owadek dostał dożywotniego bana. Zamiast szydzić zajmijcie się czymś bardziej konstruktywnym. Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Proszę wybaczyć, ale z nikogo nie szydziłam...i chyba to widać...:roll: Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Co wiadomo na temat budy i Łatka? W poniedziałek miały być jakies wieści a tu nic...dzis środa i dalej cisza....:roll: Quote
tania11 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wysłałam Wam PW. Mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam. Będę 20 sierpnia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.:lol: Quote
Hakita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gosiapk napisał(a):Ja nie dostałam PW :( Ja też nie...:shake: :-( Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 tania11 napisał(a):Wysłałam Wam PW. Mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam. Będę 20 sierpnia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.:lol: Dziękuję za wiadomość :loveu: Udanego wypoczynku. Quote
mama_Dorota Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tania11- dziękuję i udanych wakacji! :p Quote
emir Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Owadek napisał(a):A może przewrucić kontener na śmieci, diaxem wyciąc dziurę, pomalować na jakiś wesoły kolor z ozdobnikami - cioteczki mogą namalować jakieś ładnie kwiatki - i chłopak będzie miał budę jak marzenie? OWADKU, ROBOLU i LEONIE - PRZEWRÓCIĆ to się można jak przychodzi czytać twoje durni\e pisane z koszmarnymi błędami posty. Jesteś taki tępy, czy tylko z rozmysłem robisz z siebie idiotę? Taka zaplanowana mistyfikacja - jesli rozumiesz , co to słowo znaczy. EMIR Quote
Zmysł Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 emir napisał(a):OWADKU, ROBOLU i LEONIE - PRZEWRÓCIĆ to się można jak przychodzi czytać twoje durni\e pisane z koszmarnymi błędami posty. Jesteś taki tępy, czy tylko z rozmysłem robisz z siebie idiotę? Taka zaplanowana mistyfikacja - jesli rozumiesz , co to słowo znaczy. EMIR miernota już zbanowana Quote
medar Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 mycha101 napisał(a):Dzwoniliśmy do administracji i pan Dyrektor zapewnił, że wiadomość o budzie będzie w poniedziałek, więc czekamy do poniedziałku. Co do lokalizacji administracja twierdzi, że buda będzie postawiona w miejscu, które wskaże "komitet obrony Łatka". I co dalej?, są wiadomości? Quote
mama_Dorota Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Pomimo ciszy nadal pamiętamy. Czy ktoś może coś wie co się dzieje z Łatkiem? Czy ma budę? Czy udaje się go wprowadzić do mieszkania którejś z tych pań nie tylko podczas burzy? A ty robolu czy jakbyś się tam nie nazwał (jakie inteligentne nicki :p ) zanim się odezwiesz to zastanów się najpierw z kim zadzierasz i co chcesz powiedzieć bo każde twoje słowo może zostać użyte przeciwko tobie. :evil_lol: Quote
Kanzaj Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 W najnowszym numerze "Twojego Imperium" jest artykuł o naszym Łatku!!! Quote
mycha101 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Byłyśmy wczoraj z Tanią11 u Łatka, leżał na klatce, na drugim piętrze, patrzył swoimi wielkimi oczami i dyszał. Szczuplaczkiem to on nie jest, wiec wiadomo, że upały gorzej znosi. Czekam na informacje od opiekującej się nim pani, potem będziemy dzwonić do zarządu osiedla. Quote
Recommended Posts