Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mycha101 napisał(a):
konkrety jak sie dodzwonię do kogoś, i wszystko na pw, żeby szpieg nie wiedział o co chodzi

:cool1: :cool1: :cool1: to będziemy cierpliwie czekać

Posted

to pewnie jeszcze poczekasz. no cóż pan w administracji cały czas zajęty:angryy:
pewnie nie chcą ze mną rozmawiać. jeśli ktoś chce spróbować porozmawiać z odpowiednią osobą, to z przyjemnością podam tel, najlepiej na prv.

Posted

Dostąpiłam "zaszczytu" i zostałam połączona z panem dyrektorem. I na przekór napiszę to na forum.
-Dzwonię w sprawie budy dla Łatka
-Buda będzie
-Kiedy będzie buda?
-Pani, która obiecała budę jest na wakacjach
-Przecież miała wrócić 1.08, jeśli jeszcze dłużej będziecie czekać i liczyć na dobre intencje pani, to Łatka zima zastanie
-Proszę się nie denerwować, buda będzie przed zimą
-Którą zimą, za dwa lata? Czy nie lepiej zakupić tą budę, przecież jakieś fundusze zostały na to przeznaczone, a poza tym obiecaliście
-To nie ja obiecałem, ale radni
-Ale to chyba góra jest wykonawcą. Ludzie oczekują realizacji obietnic.
- Proszę nie dzwonić do mnie w tej sprawie, jestem po urlopie i to już któryś telefon w tej sprawie
- Teraz Pan się może spodziewać o wiele więcej takich telefonów. Kiedy bęzie buda?
-Za dwa tygodnie.
-Dobrze w takim razie zadzwonię za dwa tygodnie.

Może nie jest to rozmowa słowo w słowo, ale mniej więcej tak wyglądała.
I co wy na to? Mnie krew zalała:angryy::mad:

Posted

mycha- weź zadzwoń i powiedz, że bude mamy i gdzie ja mamy postawić. Emir dawała bude - tylko jakiś transport musimy załatwić i zawieżć. Może jakąś przyczepke załatwimy czy coś i zawieziemy

Posted

Olga132 napisał(a):
mycha- weź zadzwoń i powiedz, że bude mamy i gdzie ja mamy postawić. Emir dawała bude - tylko jakiś transport musimy załatwić i zawieżć. Może jakąś przyczepke załatwimy czy coś i zawieziemy

Olga, ja wiem, że Emir ma budę, ale to nie o to chodzi, to oni się zobowiązali do załatwienia budy i od nich trzeba tego wymagać. Przez dwa tygodnie Łatkowi nic się nie stanie, a za dwa tygodnie:mad:. Po tym czasie można budę od Emira wziąć, ale oczywiście rada bęzie musiała ponieść koszty tej budy:diabloti:

Posted

BUDA JUŻ STOI. W miejsu starej budy, bo podobno nie było innego miejsca. Porządna, ocieplana. Rozmawiałam z "papierowym" właścicielem Łatka. Administracja dała tydzień na przyzwyczajenie Łatka do nowej budy, później będzie wyrzucany z klatki. Panie opiekujące się Łatkiem mają się nim zająć, właściciel "papierowy" nie chce. Chyba uważa, że już i tak dużo zrobił. Powiedział, że jeśli będą potrzebne pieniądze to nie ma problemu.
Trochę czarno to widzę. Moja weterynarz mówi, że może się nie udać go przyzwyczaić, ale próbować trzeba.
Tania widziała budę, mówi że jest ogromna, w góralskim stylu, z wielkich bali.
Jutro jadę w odwiedziny do Łatka. Po powrocie napewno opiszę wizytę.

Pozdrawiam wszystkich wypoczęta po urlopie.

Guest Elżbieta481
Posted

:shake: Niemniej nikt im już nie wypomni,że się nie starali,że niedali szansy psu,
ech,miłosierdzie gminy:angryy:
Ela

Posted

mycha101 napisał(a):
No to poczekamy do jutra.
Mośka jest tu na wątku bardzo podły odwiedzający, nie chcę żeby coś wiedział.

onjest zbanowany więc pisze na pw jako: adam 2415
- oczywiście jest ignorowany jak g... przy drodze
EMIR

Posted

wishnu7 napisał(a):
BUDA JUŻ STOI. W miejsu starej budy, bo podobno nie było innego miejsca. Porządna, ocieplana. Rozmawiałam z "papierowym" właścicielem Łatka. Administracja dała tydzień na przyzwyczajenie Łatka do nowej budy, później będzie wyrzucany z klatki. Panie opiekujące się Łatkiem mają się nim zająć, właściciel "papierowy" nie chce. Chyba uważa, że już i tak dużo zrobił. Powiedział, że jeśli będą potrzebne pieniądze to nie ma problemu.
Trochę czarno to widzę. Moja weterynarz mówi, że może się nie udać go przyzwyczaić, ale próbować trzeba.
Tania widziała budę, mówi że jest ogromna, w góralskim stylu, z wielkich bali.
Jutro jadę w odwiedziny do Łatka. Po powrocie napewno opiszę wizytę.

Pozdrawiam wszystkich wypoczęta po urlopie.

Jak buda jest za duża w stosunku do wielkości psa - to niedobrze. W zimnie nie będzie w stanie ogrzać siĘ w niej.Sprawdzćie - jeŚli to jest buda - hangar , to do d..
A w ciągu tygodnia to może pan papierowy się do czegoś przyzwyczaić, a nie stary pies, który ma z budą fatalne i bolesne skojarzenia!
Że też tępota ludzka nie zna granic!!
EMIR

Posted

Buda jest wielka niestety i będzie rzeczywiście problem żeby pies miał ciepło. Jakoś ją wymościmy żeby było najlepiej jak może być. Wypsikamy tę budę sprayem D.A.P i będziemy próbować przekonać Łatka żeby tam zamieszkał. Oczywiście tydzień czasu to nie wystarczy.
Podobno już wczoraj latała po osiedlu jakaś ekipa z mediów - pewnie Rada Osiedla zawiadomiła żeby pochwlić się jacy są świetni, że po 2 miesiącach zorganizowali budę.