Olga132 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 a do sądu to ona może sobie podawać i samego papieża - jeśli nie ma świadków na to, że pani Danusia tak do niej powiedziała to se może..... Quote
Zmysł Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Olga132 napisał(a):a do sądu to ona może sobie podawać i samego papieża - jeśli nie ma świadków na to, że pani Danusia tak do niej powiedziała to se może..... A niech podaje. Za chwilę może się okazać stałą bywalczynią sądu i prokuratury. Quote
Aga76 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Zmysł napisał(a):A niech podaje. Za chwilę może się okazać stałą bywalczynią sądu i prokuratury. a wezwania uatrakcyjnią jej życie... nie będzie miła czasu na nudę Quote
Zmysł Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Gosiapk napisał(a):Jeśli jest prawdziwym księdzem to powinien na kazaniu cos powiedzieć, albo i lecieć z wizytą duszpasterską do tych wrednych bab. To niech zacznie od wyjaśnienia, co miał na myśli Chrystus mówiąc: "Cokolwiek uczyniliście najmniejszemu stworzeniu na ziemi, mnieście uczynili". Quote
Olga132 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Zmysł napisał(a):To niech zacznie od wyjaśnienia, co miał na myśli Chrystus mówiąc: "Cokolwiek uczyniliście najmniejszemu stworzeniu na ziemi, mnieście uczynili". Zmysł - bardzo adekwatny przykład Quote
emir Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Fundacja EMIR wystąpiła z pismem do Przew. Rady Osiedla Wawrzyszew z informacją i zastrzeżeniem, że gdyby Łatek zszedł, zabieramy jego cialo celem przprowadzenia sekcji zwłok, aby stwierdzić, czy jego, śmierć nastąpiła z przyczyn naturalnych, czy też " dobrzy katolicy i porządni ludzie" się do niej przyczynili. Wszelkie koszty z tym związanie ( przwiezienie ciała i ekspertyza) pokryje fundacja; pismo takie otrzyma tez pani S. Sądzę, że powinna 2 x dzienne iśc do kościoła i modlić się o to, by Łatkowi włos z głowy nie spadł . A wnusia - prawnika ew. sprawa sądowa powinna powstrzymać przed haniebnymi działaniami skierowanymi przeciw psu. EMIR Quote
mycha101 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Brawo Emir:cool2: Trzeba im troszku życie uprzykrzyć. Kochani nie zapominajcie o Łatku, aj do Was wrócę dopiero 22.07. Quote
Kasia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To my podniesiemy Łatusia na pierwszą stronę!!! ;) Quote
Gosiapk Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To może napisać list do pani S. z cytatami z Pisma Świętego i tekstów św. Franciszka i włożyć jej w drzwi. Może babsko nieświadome, że katolicyzm w założeniu to religia miłości? :diabloti: Quote
carolinascotties Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Z tym katolicyzmem i zwierzętami to nie do konca jest tak... widziałyście kiedyś księży, któzy angażują się w pomoc zwierzakom? ja do tej pory nie spotkałam ani jednego... Quote
Kanzaj Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 carolinascotties napisał(a):Z tym katolicyzmem i zwierzętami to nie do konca jest tak... widziałyście kiedyś księży, któzy angażują się w pomoc zwierzakom? ja do tej pory nie spotkałam ani jednego... Taaa, no bo zwierzątko przecież na tacę nie da... Quote
wishnu7 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Aleksandra_B napisał(a):A kiedy Łatek ma dostać nową budę? Dziś po południu jedziemy do Łatka i mamy nadzieję, że dowiemy się co z budą. Quote
Gosiapk Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Kanzaj napisał(a):Taaa, no bo zwierzątko przecież na tacę nie da... Taaa... właśnie :roll: Quote
Zmysł Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 wishnu7 napisał(a):Dziś po południu jedziemy do Łatka i mamy nadzieję, że dowiemy się co z budą. A czyje dzisiaj urodziny, Twoje, czy Łatka? Quote
wishnu7 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Zmysł napisał(a):A czyje dzisiaj urodziny, Twoje, czy Łatka? mojee, nie wiem kiedy Łatek ma ;P Quote
Zmysł Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 wishnu7 napisał(a):mojee, nie wiem kiedy Łatek ma ;P No to najlepszego :Rose: Quote
Diegula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Łatek chował się dzisiaj przed słońcem pod samochodem:-(:-( Quote
Aga76 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='wishnu7']mojee, nie wiem kiedy Łatek ma ;P [quote name='Diegula']Łatek chował się dzisiaj przed słońcem pod samochodem:-(:-( Łatek ma dostęp do świeżej wody? Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Oj,czyżby obrońców Łatka ktoś wziął na przetrzymanie,czy ktoś nie gra na czas?A przecież my nie zapomnimy o Łatku... Ela Quote
Kasia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Niecierpliwie czekamy na jakieś wieści o Łatku... Biedactwo, taki gorąc a on sie biedny musi chować pod samochodami...:-( Quote
emir Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jeśli jest jakiś problem mogę darować solidną, drewniana, ocieplana budę dla ŁAtka zaraz; pozostaje tylko sprawa transportu prosze o kontakt EMIR Quote
Zmysł Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 emir napisał(a):Jeśli jest jakiś problem mogę darować solidną, drewniana, ocieplana budę dla ŁAtka zaraz; pozostaje tylko sprawa transportu prosze o kontakt EMIR W razie czego mogę przetransportować - mam nadzieję, że się zmieści w osobowym. Quote
Aleksandra_B Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Zmysł napisał(a):W razie czego mogę przetransportować - mam nadzieję, że się zmieści w osobowym. Może być ciężo, chyba, że to jakiś bardzo dużo osobowy. Ja kiedyś wiozłam budę samochodem z paką, czyli dosć pojemnym, i nie dało rady domknąć drzwiczek z tyłu. Gdyby były problemy spytam się właściciela tego samochodu czy byłaby szansa go pożyczyć jeszcze raz na przewóz budy. Quote
Recommended Posts