Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
a do sądu to ona może sobie podawać i samego papieża - jeśli nie ma świadków na to, że pani Danusia tak do niej powiedziała to se może.....

A niech podaje. Za chwilę może się okazać stałą bywalczynią sądu i prokuratury.

Posted

Zmysł napisał(a):
A niech podaje. Za chwilę może się okazać stałą bywalczynią sądu i prokuratury.

a wezwania uatrakcyjnią jej życie... nie będzie miła czasu na nudę

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jeśli jest prawdziwym księdzem to powinien na kazaniu cos powiedzieć, albo i lecieć z wizytą duszpasterską do tych wrednych bab.

To niech zacznie od wyjaśnienia, co miał na myśli Chrystus mówiąc:

"Cokolwiek uczyniliście najmniejszemu stworzeniu na ziemi, mnieście uczynili".

Posted

Zmysł napisał(a):
To niech zacznie od wyjaśnienia, co miał na myśli Chrystus mówiąc:

"Cokolwiek uczyniliście najmniejszemu stworzeniu na ziemi, mnieście uczynili".

Zmysł - bardzo adekwatny przykład

Posted

Fundacja EMIR wystąpiła z pismem do Przew. Rady Osiedla Wawrzyszew z informacją i zastrzeżeniem, że gdyby Łatek zszedł, zabieramy jego cialo celem przprowadzenia sekcji zwłok, aby stwierdzić, czy jego, śmierć nastąpiła z przyczyn naturalnych, czy też " dobrzy katolicy i porządni ludzie" się do niej przyczynili. Wszelkie koszty z tym związanie ( przwiezienie ciała i ekspertyza) pokryje fundacja; pismo takie otrzyma tez pani S. Sądzę, że powinna 2 x dzienne iśc do kościoła i modlić się o to, by Łatkowi włos z głowy nie spadł . A wnusia - prawnika ew. sprawa sądowa powinna powstrzymać przed haniebnymi działaniami skierowanymi przeciw psu.
EMIR

Posted

To może napisać list do pani S. z cytatami z Pisma Świętego i tekstów św. Franciszka i włożyć jej w drzwi. Może babsko nieświadome, że katolicyzm w założeniu to religia miłości? :diabloti:

Posted

carolinascotties napisał(a):
Z tym katolicyzmem i zwierzętami to nie do konca jest tak... widziałyście kiedyś księży, któzy angażują się w pomoc zwierzakom? ja do tej pory nie spotkałam ani jednego...

Taaa, no bo zwierzątko przecież na tacę nie da...

Posted

[quote name='wishnu7']mojee, nie wiem kiedy Łatek ma ;P

[quote name='Diegula']Łatek chował się dzisiaj przed słońcem pod samochodem:-(:-(

Łatek ma dostęp do świeżej wody?

Guest Elżbieta481
Posted

Oj,czyżby obrońców Łatka ktoś wziął na przetrzymanie,czy ktoś nie gra na czas?A przecież my nie zapomnimy o Łatku...
Ela

Posted

Jeśli jest jakiś problem mogę darować solidną, drewniana, ocieplana budę dla ŁAtka zaraz; pozostaje tylko sprawa transportu
prosze o kontakt
EMIR

Posted

emir napisał(a):
Jeśli jest jakiś problem mogę darować solidną, drewniana, ocieplana budę dla ŁAtka zaraz; pozostaje tylko sprawa transportu
prosze o kontakt
EMIR

W razie czego mogę przetransportować - mam nadzieję, że się zmieści w osobowym.

Posted

Zmysł napisał(a):
W razie czego mogę przetransportować - mam nadzieję, że się zmieści w osobowym.

Może być ciężo, chyba, że to jakiś bardzo dużo osobowy. Ja kiedyś wiozłam budę samochodem z paką, czyli dosć pojemnym, i nie dało rady domknąć drzwiczek z tyłu.

Gdyby były problemy spytam się właściciela tego samochodu czy byłaby szansa go pożyczyć jeszcze raz na przewóz budy.