Pianka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 madzia828 napisał(a):nie mam na razie:eviltong: To zrób:mad: Quote
Pandisia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Hey, dopiero teraz zawędrowałam do Was. Piękny złoty chłopak :multi: Quote
madzia828 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Pandisia napisał(a):Hey, dopiero teraz zawędrowałam do Was. Piękny złoty chłopak :multi: witamy w naszej skromnej galerii:loveu::loveu:pozdrowionka:p Quote
Valeur248 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nio, Bolero jest piękny:loveu: Szczególnie w słońcu... Quote
madzia828 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Valeur witamy w naszej galerii:loveu::loveu: Quote
Valeur248 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A dziękuje Madzia:loveu: Oglądanie takich ślicznych piesków to przyjemność... Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :razz::razz:poprawiłam se okular .......FOTY :multi::multi::multi: nadal szukamy domeczku dla Qdłaczka .....to go tu troszkę polansuję ;) Quote
madzia828 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Alicjo witanko:loveu: Qudłaczek na pewno domek znajdzie;) Quote
magda_z Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jaki kochany goldenek :loveu: Zawsze miałam sentyment do tej rasy ;) Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witanko :multi::multi: wczoraj byłam w Rybniku w schronisku .....zawoziłam rzeczy .....nie zabrałam aparatu , a tam w boxach ..chyba 3 z brzegu jest młodziutka sliczna ASTeczka ....:loveu::loveu::loveu:zakoffałam się ....TZ wyniósł mnie siłą :mad:.....ogłaszam ją wśród miłośników Rasy na razie bez fotki Madzia tam w Rybniku psiaki mają Raj na ziemi w porównaniu z Jastrzębskim ...NORMALNE jedzenie a nie breja z wody i chleba ....a wiem ile kasy w Jebiu gościu ma na schronisko .....za to psy mogły by mieć jak w Hotelu Hilton zresztą napisałam to Tutaj Sorka że tak zasmiecam ale musiałam to napisać czekam na fotaski Bolera :p Quote
madzia828 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 tak Alu jest amstafka młodziutka kochana bardzo wzięłyśmy ją na spacer tutaj jej wątek na stronie schroniska http://www.schroniskorybnik.fora.pl/psy-do-adopcji,1/amstafka,110.html ja też byłam wczoraj w schronie porobiłyśmy nowe fotki psiaki nie mają źle w porównaniu z innymi schroniskami:roll: ogłaszaj kochana niech mała ma super dom;) Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='madzia828']tak Alu jest amstafka młodziutka kochana bardzo wzięłyśmy ją na spacer tutaj jej wątek na stronie schroniska http://www.schroniskorybnik.fora.pl/psy-do-adopcji,1/amstafka,110.html ja też byłam wczoraj w schronie porobiłyśmy nowe fotki psiaki nie mają źle w porównaniu z innymi schroniskami:roll: ogłaszaj kochana niech mała ma super dom;) byłam chyba zaraz po Tobie bo pan powiedział że dziś ASTka miała robione foteczki ...szkoda że nie wiedziałam ze będziesz .... zaraz posyłam stronkę Małej do zainteresownej adopcją ASTa osoby ....osoby sprawdzonej Quote
madzia828 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 szkoda że się nie spotkałyśmy następnym razem :cool3: to posyłaj ona jest naprawdę super:loveu: Quote
Pandisia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witajcie dziewczyny, ja teraz nie mogę ale kiedyś się umówimy do tego schroniska :loveu: Quote
Gonitwa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Hejo;) Szkoda, że Rybnik tak daleko-poszłabym z Wami... Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wczoraj znajomi dzwonili z Warszawy do schroniska ...ASTeczka już wyadoptowana była :razz:mam nadzieje że do fajnego domeczku Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Pianka napisał(a):Nie ma zdjęć:shake: Poprawić się mi tu:mad: no nie ma:evil_lol: przez weekend porobie troche bo jedziemy w góry;) ja też mam nadzieję ze asteczka trafiła na fajny domek :roll: asteczka poszła za to jest 2 letnia spanielka oddana przez właścicieli z powodu wyjazdu Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='madzia828']no nie ma:evil_lol: przez weekend porobie troche bo jedziemy w góry;) ja też mam nadzieję ze asteczka trafiła na fajny domek :roll: asteczka poszła za to jest 2 letnia spanielka oddana przez właścicieli z powodu wyjazdu oj to poczytaj na Czarnych Kwiatkach ....wprawdzie tam rozmnażacz szuka psa ...ale kto wie czy nie rzuci sie na sunię :shake:....zaraz dam znać Chalimali ...ona swego czasu działała na adopcjach spanieli ...czy sunia jest już na stronce ?? Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='madzia828']no nie ma:evil_lol: przez weekend porobie troche bo jedziemy w góry;) ja też mam nadzieję ze asteczka trafiła na fajny domek :roll: asteczka poszła za to jest 2 letnia spanielka oddana przez właścicieli z powodu wyjazdu [quote name='Alicja']oj to poczytaj na Czarnych Kwiatkach ....wprawdzie tam rozmnażacz szuka psa ...ale kto wie czy nie rzuci sie na sunię :shake:....zaraz dam znać Chalimali ...ona swego czasu działała na adopcjach spanieli ...czy sunia jest już na stronce ?? Czekam na zdjęcia i info o sunieczce. Czy psiaki w Waszym schronisku są przed adopcją sterylizowane/kastrowane? Quote
madzia828 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 okazało się że to jest pies nie sunia 2, 3 letni oddany przez właścicieli Magda jedzie w sobote do schroniska to porobi fotki jak jeszcze bedzie:roll: ja mam chętny domek ale oni chcieli tak do roku więc nie wiem czy się zdecydują:roll: Asiu psiaki nie są niestety sterylizowane/kastrowane przed adopcją Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='madzia828']okazało się że to jest pies nie sunia 2, 3 letni oddany przez właścicieli Magda jedzie w sobote do schroniska to porobi fotki jak jeszcze bedzie:roll: ja mam chętny domek ale oni chcieli tak do roku więc nie wiem czy się zdecydują:roll: Asiu psiaki nie są niestety sterylizowane/kastrowane przed adopcją zachęć znajomków ;) spaniel długo żyje ;)jeśli o to im chodzi a moja sunia też wzięta był jako starsza a jak znają się na psiakach to dadzą radę ;) właśnie ten na Czarnych Kwiatkach szuka psa :mad:na rozmnażanie ...ma suczkę Quote
madzia828 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 wiem czytałam że szuka spaniela dla suczki:mad: Quote
madzia828 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 gorące foteczki z weekendu majowego w Brennej:p Quote
Recommended Posts