Jump to content
Dogomania

Galeria goldena Bolero:-) fotki ze spacerku:-)

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko :multi::multi:

wczoraj byłam w Rybniku w schronisku .....zawoziłam rzeczy .....nie zabrałam aparatu , a tam w boxach ..chyba 3 z brzegu jest młodziutka sliczna ASTeczka ....:loveu::loveu::loveu:zakoffałam się ....TZ wyniósł mnie siłą :mad:.....ogłaszam ją wśród miłośników Rasy na razie bez fotki

Madzia tam w Rybniku psiaki mają Raj na ziemi w porównaniu z Jastrzębskim ...NORMALNE jedzenie a nie breja z wody i chleba ....a wiem ile kasy w Jebiu gościu ma na schronisko .....za to psy mogły by mieć jak w Hotelu Hilton

zresztą napisałam to Tutaj

Sorka że tak zasmiecam ale musiałam to napisać

czekam na fotaski Bolera :p

Posted

[quote name='madzia828']tak Alu jest amstafka młodziutka kochana bardzo wzięłyśmy ją na spacer tutaj jej wątek na stronie schroniska
http://www.schroniskorybnik.fora.pl/psy-do-adopcji,1/amstafka,110.html
ja też byłam wczoraj w schronie porobiłyśmy nowe fotki psiaki nie mają źle w porównaniu z innymi schroniskami:roll: ogłaszaj kochana niech mała ma super dom;)

byłam chyba zaraz po Tobie bo pan powiedział że dziś ASTka miała robione foteczki ...szkoda że nie wiedziałam ze będziesz ....
zaraz posyłam stronkę Małej do zainteresownej adopcją ASTa osoby ....osoby sprawdzonej

Posted

Pianka napisał(a):
Nie ma zdjęć:shake:
Poprawić się mi tu:mad:

no nie ma:evil_lol: przez weekend porobie troche bo jedziemy w góry;)
ja też mam nadzieję ze asteczka trafiła na fajny domek :roll: asteczka poszła za to jest 2 letnia spanielka oddana przez właścicieli z powodu wyjazdu

Posted

[quote name='madzia828']no nie ma:evil_lol: przez weekend porobie troche bo jedziemy w góry;)
ja też mam nadzieję ze asteczka trafiła na fajny domek :roll: asteczka poszła za to jest 2 letnia spanielka oddana przez właścicieli z powodu wyjazdu
oj to poczytaj na Czarnych Kwiatkach ....wprawdzie tam rozmnażacz szuka psa ...ale kto wie czy nie rzuci sie na sunię :shake:....zaraz dam znać Chalimali ...ona swego czasu działała na adopcjach spanieli ...czy sunia jest już na stronce ??

Posted

[quote name='madzia828']no nie ma:evil_lol: przez weekend porobie troche bo jedziemy w góry;)
[quote name='Alicja']oj to poczytaj na Czarnych Kwiatkach ....wprawdzie tam rozmnażacz szuka psa ...ale kto wie czy nie rzuci sie na sunię :shake:....zaraz dam znać Chalimali ...ona swego czasu działała na adopcjach spanieli ...czy sunia jest już na stronce ??

Czekam na zdjęcia i info o sunieczce.
Czy psiaki w Waszym schronisku są przed adopcją sterylizowane/kastrowane?

Posted

okazało się że to jest pies nie sunia 2, 3 letni oddany przez właścicieli Magda jedzie w sobote do schroniska to porobi fotki jak jeszcze bedzie:roll: ja mam chętny domek ale oni chcieli tak do roku więc nie wiem czy się zdecydują:roll: Asiu psiaki nie są niestety sterylizowane/kastrowane przed adopcją

Posted

[quote name='madzia828']okazało się że to jest pies nie sunia 2, 3 letni oddany przez właścicieli Magda jedzie w sobote do schroniska to porobi fotki jak jeszcze bedzie:roll: ja mam chętny domek ale oni chcieli tak do roku więc nie wiem czy się zdecydują:roll: Asiu psiaki nie są niestety sterylizowane/kastrowane przed adopcją

zachęć znajomków ;) spaniel długo żyje ;)jeśli o to im chodzi a moja sunia też wzięta był jako starsza a jak znają się na psiakach to dadzą radę ;)

właśnie ten na Czarnych Kwiatkach szuka psa :mad:na rozmnażanie ...ma suczkę