marillka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Spacerek na pierwszą :painting::Dog_run: Quote
Ana_Zbyska Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No, ze ciezko z Romciem, bo dostal lek kilka dni temu, powinno byc lepiej, a jest znowu gorzej.. Caly czas jest leczony, miejmy nadzieje, ze sie poprawi.. Quote
patch75 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 oby tylko, jeden z moich psow tez cos dzisiaj niezbyt dobrze sie czuje, mam andzieje, ze to nie ten kaszel sercowy znowu:shake:, jutro idziemy do weta niech romkowi sie poprawi Quote
San_(jagodowa:) Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [LEFT]Romuś po prostu potrzebuje domu...:-( [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [LEFT]Romek wygląda okropnie,jest gorzej niż wtedy,kiedy robiliśmy zdjęcia... W dodatku jest przeraźliwie przygnębiony. Najgorsze jest to, że choroba dotknęła go wtedy, kiedy już udało mu się nam zaufać, kiedy coraz chętniej przychodził po pieszczoty, a teraz kojarzy nasze odwiedziny w jego kojcu tylko z podawaniem leków. Woli schować się przed nami w budzie:-( [/LEFT] Quote
San_(jagodowa:) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kopiuję ze strony schroniska: " Od 3 tygodni cieszyliśmy się, gdyż Romek wyglądał i czuł się coraz lepiej. Sierść mu odrastała i wszystko wskazywało na to, że będzie lepiej. Niestety, tydzień temu jego stan się znacznie pogorszył. Weterynarz określił stan Romka na bardzo ciężki. W tej chwili Romek ma wiele ran na ciele i czuje się naprawdę źle. Romuś pilnie potrzebuje nowego domu – jest to dla niego JEDYNA SZANSA NA ŻYCIE ! W innym przypadku będzie musiał zostać poddany eutanazji i odejść za tęczowy most. :( Schronisko finansowo będzie pokrywać koszty leczenia Romka – prosimy tylko (lub aż) o dom tymczasowy. W sprawie pomocy dla Romka prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 600 634 303." POMÓŻCIE ROMKOWI!!!!!! Quote
Ana_Zbyska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Biedny ten nasz Romus..:( Jego lapy wygladaja bardzo zle, sa czerwone i popuchniete, chodzenie zaczyna Mu sprawiac bol.. DT to Jego jedyna szansa..:-( Quote
Ana_Zbyska Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Romek prosi o dom, w schronisku z tego nie wyjdzie..:( Czy ktos mu pomoze i uratuje mu zycie..? Quote
Macho Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nawet DT jest jego szansa.... :( na zycie! :( Quote
Macho Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Podnosze Romka! ( nie Koana ;) ) Quote
Pitty Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tak bardzo mi przykro.Jestem daleko od Romka , mam juz dwa psy.Nie moge pomoc.:placz: Quote
Macho Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 BTW: PItty- moze pod podpisem dalabys link do watku Romana ? ;) Quote
Recommended Posts