Jump to content
Dogomania

[CK]Romek- tam i z powrotem... jednak "TAM" i oby bez powrotu....Roman ma Dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsza noc bardzo dobrze byl grzeczny:) tylko dzis jak byla burza to starsznie sie bal i dopiero jak wzielam go na kocyk i ciagle go glaskalam to sie uspokoil...szczerze to wczoraj a dzis t tak jaby dwa inne psy.....wczoraj byl wystraszony nie wiedzial co sie dzieje, a dzis iskierki w oczkach do akzdego podchodzil bawil sie:)

Posted

Romek czuje sie bardzo dobrze, chodzimy codzienie na spacerki, a jak chce to idzie do ogrodu pobiegac...jest bardzo grzeczny...tylko wydaje mi sie, ze boi sie tego, iz go opuscimy bo np. gdy gdzies wychodze to odprowadza mnie do bramy a potem robi taka smutna mine , ze mi sie az plakac chce...a gdy wracam to macha radosnie ogonkiem;)

Posted

To naprawdę cudowne wieści,
tak strasznie się cieszę!:loveu:
wszyscy wolonatriusze mocno kibicują Romusiowi!

Może jakieś fotki:>?
To wrzucę do galerii CK, żeby wszyscy mogli Rumka zobaczyć;)

Posted

Fotki przesle ci w sobote oki?
Ale Romek jest dobry ma czerwona obroze i smycz wiec zebysmy wygladali podobnie hehe to rano na spacer zalozylam sobie czerwona sukienke i poszlam z nim na stadion to mu sie biegac zachcialo i ja w tej sukience przez caly stadion, ale to nic wieczorem zalozylam krotkie spodenki to w tedy Romek ladnie przy nodze szedl i jak idzie jakis fajny koles to Romek mnie od niego odciaga i mialam z nim powazna rozmowe, ze jak tak dalej ebdzie robic to zostane stara panna:P

Posted

agusiaa666 napisał(a):
Fotki przesle ci w sobote oki?
Ale Romek jest dobry ma czerwona obroze i smycz wiec zebysmy wygladali podobnie hehe to rano na spacer zalozylam sobie czerwona sukienke i poszlam z nim na stadion to mu sie biegac zachcialo i ja w tej sukience przez caly stadion, ale to nic wieczorem zalozylam krotkie spodenki to w tedy Romek ladnie przy nodze szedl i jak idzie jakis fajny koles to Romek mnie od niego odciaga i mialam z nim powazna rozmowe, ze jak tak dalej ebdzie robic to zostane stara panna:P

:roflt: Przyzwoitkę sobie znalazłaś :lol:

Posted

Ze świnka morska jest w porzadku bo ugryzla go w nos i pokazala ze mzoe i jest malutka ale ona tu żądzi...a z kotem sie nie lubia....ale dzwonili wczoraj ze schroniska zapytać się o Romka i powiedzieli, ze mamy mu dać jakies 2 miesiące zeby sie do kota przyzwyczail

Posted

Bardzo się cieszę, że Romuś znalazł taki dobry domek, zwłaszcza, że przez ostatnie dwa lata był moim wirtualnym podopiecznym ;)Życzę powodzenia i trzymam kciuki, żeby z każdym dniem było coraz lepiej:)

Posted

U ROMKA wszystko w porzadku...z kazdym dniem kocham co mocniej...i ciesze sie, ze juz nie ma takich smutnych oczkow jak w dniu, w ktorym go przygarnelam...uwielbia sie turlac na dworze po ziemi...mama powiedziala ze tak robia szczesliwe pieski

Posted

bylam dzis u weterynarza po tabletki na odrobaczenie..i przy oakzji wzielam Romka zeby go doktorek zbadal.iiiiiiiiiiiiii.......................jest zupelnie zdrowy...wazy 11kg;)

Posted

Romek zachowuje sie dobrze...gdy zostaje chodz na chwile sam to zaczyna szczekac wiec staramy sie zeby zawsze ktos przy nim byl...osttanio wymyslil ze ebdzie spal w lozku razem ze mna...hehehe ...ogolnie juz czuje sie pewnie wie , ze nikt go nie skrzywdzi...probowalam go nauczyc reagowania na komende siad no ale wyszlo z tego ze Roman sie polozyl:P:P:P...gorzej jest na spacerach w tedy Roman czyje sie panem i wladca:P:P:Pchodzi swoja droga i nie da sie go pzrekoanc zeby szedl inna:P:P:P zaprzyjaznil sie z jamnikiem o imieniu Grizli czesto arzem sie bawia...ze swinka morska jakos juz zaczol zyc w zgodzie , a kota dalej nie lubi....ciagle mam nadzieje,z e to sie zmieni.....najlepsza jest moja babcia, ktora nie umie sie oprzec oczkom Romka i spelnia kazda jego smakolykowa zachcianke...Romek tez juz przeszedl na normalnie jedzienie, ktore bardzo mu smakuje:)..